זהו. מחר אני נוסעת

Tapuhi

New member
זהו. מחר אני נוסעת

תאחלו לי בהצלחה, אני אתגעגע לכולכם וזהו. כנראה.
אה,דניאלה המורה לאנגלית קנתה את הבית שלנו.

Heavy Thought

New member
וואו. זה בטח קשה ../images/Emo4.gif

בהצלחה, דניאל. ואל תשכחי לשמור על קשר עם החברים שלך
יהיה טוב שם לא לדאוג הרבה (למקרה שאת כן)

ofrikit

New member
אוי זה הכי מבאס בעולם!!

אבל תהני,ואל תהיי מבואסת להיפרד מכולם תחשבי שזאת התחלה חדשה,ואת יכולה לשנות בעצמך את המגרעות שלך (מה שאת חושבת שיש לך) ותתחילי חיים חדשים וטובים יותר
dont worry,be happy!!!!

YaLdoNet 4 EveR

New member
הייתי מגיבה ../images/Emo176.gif

אבל מילים מאבדות משמעות באיזשהו שלב
אני מניחה שהדמעות על המיטה שלי אומרות הכל. אני אתגעגע אלייך, זה בטוח. הייתי צריכה לקנות את המחזיק מפתחות הזה שדומה לך לעצמי.

NiKi†a

New member
.....אותו דבר, ממש אין לי מה לכתוב.

רק שאני אתגעגע אליך המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון טוב אני מציפה. תהני בובה
תשמרי על קשר ותבואי לבקר

למעלה