>>> אז כן... ציטוטים הלקוחים מהשיר; [שיר ישראלי/עיברי] "גבר שר אצלי באמבטייה / שירים מהרדיו..." "...לתוך הסופגנייה שלי"... תודה מראש אייל הפלייליסטי [כך אני בטוח שאתם מכירים אותי המשך חג שקט עד כמה שניתן ביי בינתיים.
>>>כיוון שאין ניקוד בשמה של הזמרת ההיא שרשמתם "ליליה-שם משפחה?" אנא נקדו לי את שם הזמרת או רישמו לי את זה באנגלית עיברית כי אני רוצה להוריד ולא יודע מה לרשום בחיפוש... תירשמו לי ככה אם לא הבנתם; נגיד שלמה ארצי שר אז רושמים shlomo artzi ואז זה גם עם ניקוד........ תודה מראש בשנית לילה שקט וטוב לכם המשך חג שמיייח עד כמה שאפשר שלכם כאמור, אייל הפלייליסטי
אני עושה ככה>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> כדי למלא את הפורום, הוא ריייק מידיי במיוחד שאין פה את המנהלים!!!!!!!!! עד כאן ממני לשנייה זו ביי בינתיים אייל
<טוב אני לא אגיד את מה שבא לי אינטקטיבית לראש, כי זה גס
> אבל שכחתי שם איזה i- זה צריך להיות Liliya <למרות שזה לא מדע מדויק>, ניסיתי לחפש לך בקאזה... אבל נאדה, <ונורא מתחשק לי לשאול, מה פתאום ליליה? אבל אני לא אשאל..> אם אני אמצא משהו, איידע אותך..
ועוד כמה שירים נשכחים משנות השמונים, על איזה דיסק אוסף שנקרא "אתמול". אפרופו "אתמול", זה סבבה של שיר, והוא פשוט נכחד לחלוטין מהחנויות והוצאות המוזיקה!!