זהו, לא יכול יותר

SHLOMY2009

New member
זהו, לא יכול יותר

אחרי 6 שנים ויותר מ-160000 ק"מ, מרגיש שנמאס.. נמאס מזה שאין מרווח טעויות בכל עיקול, חוסר במרחב פנימי, איכות מוזיקה מחורבנת (G9), מהרוח שדופקת גם עם GIVI חמש מטר גובה , והכי הכי הרבה מהקסדה שחירפנה לי תמוח בכל רכיבה והוציאה לי את הכיף (multitec, neotec).
ושום מילה על סיכון ורכיבות בחורף..
הכלי נמכר בצער רב (ודי במפתיע) אך בחוסר ברירה ואיתו הסתיים פרק הדו"ג בחיי שאפשר להגיד שמציתי.
שלום פקקים, נעים מאד (אין) חנייה בתל אביב ומקווה שהרכב הבא יתן
מספיק פאן בכיכרות כמו הסילבר..(הנאה אחורית)

תמה תקופה.

רכיבות בטוחות

פרארי1

New member
איך נפלו גיבורים...

אתה הראשון שאני שומע שיורד מדו"ג כי הקסדה מפריעה לו.
שיהיה בהצלחה עם הרכב, אם תתגעגע, אנחנו כאן

אגב, מכרת את שני הסילברים?

sagyrotem1

New member
לי זה נשמע כמו איי איי איי...

מרווחי טעויות בעיקולים - מתרגלים לומדים ושוב מתרגלים....
מרחב פנימי???? הכוונה לשטח איחסון?שים ארגז...קח תיק....שים רשת.....
סיכון....(טוב כאן אתה קצת צודק...)
רכיבת חורף.... כיף....(תתמגן כמו שצריך נגד המים - תגיע יותר יבש משאר האנשים שסביבך...)
פקקים,חנייה - מעכשיו בהחלט....

אני חושב שפשוט מיצית בלי קשר לכל הטענות שהעלית.....
רעש בקסדה....- אני קורא לזה MP3 באוזן אחת וכביש בשנייה אפשרות אחרת - אטמים.....
קיצר...
אני דיי בטוח שעוד חודש תפרסם מודעה "איזה כלי מומלץ לקנות...."

איחלתי לחייל בהצלחה....

SHLOMY2009

New member
אלי תודה על הברכות

אני דיי מפונק, בגלל זה היה לי סילבר מאובזר יותר מבורגמן 650 EX וזה עדיין לא היה מספיק טוב לי, עם עיניין הקסדה אני נלחם במשך שנה וחצי עד שנשבר.
שגיא, אין שום צורך בתרגול עיקולים וכו', אני שולט ביד רמה על הסילבר בדריפט ב40 ובסוויפרים מהירים, אתה לא יכול לתרגל מתי תפגוש את המכשול הבא שיטיס אותך לגדר, במרווח פנימי התכוונתי שאני רוצה לראות דאשבורד גדול מול העיינים ולא חתיכת פלסטיק קטנה (ועוד אני מדבר על סילבר) בקיצור גם אם אני אחזור זה יהיה עם משהו בדמות ZZR\GTR 1400 או GL1800 כך שאני יודע מה מומלץ לי :)

l coyote l

New member
יאללה בהצלחה, ,שתחזור מהר עם גדול נפח

כי זה ממש הזוי שאתה יורד מדו"ג.
נראה באמת איך תסתדר עם ת"א. אני אישית עושה מאמצים להמנע ממנה כל עוד אני לא על דו"ג אלא עם רכב (עוד עם תו נכה, פחות בעיות חניה, ובכל זאת. זה לא קל כמו דו"ג. אפילו לא קרוב. בעיקר העמיידה בתור עם שאר הפחיות).

למעלה