זהו, לא חוזרת לארץ

לידול

New member
זהו, לא חוזרת לארץ

הייתי בטיש השבועי של ניו-יורק, היה מדהים. אני ממליצה לכולם לבוא לפה. חבורת היוצאים הניו-יורקית, מדהימה (הם לידי ואני רעבה, אז אני חייבת לכתוב את זה). הלכנו לויליג´ בעיר הקודש מנהטן. אכלנו במסעדה מזרח-תיכונית. הגישו שם סלט ישראלי אקזוטי שכולל:: מלפפון עגבניה ופלפל... היו שם לו צדיק המדהים (אלק), האדמור ממנהטן בן הרב, כבשה תוהה החביבה שאנו מקווים שעוד תבוא למפגשי הפורום בישראל כשתחזור (רמז נסתר) והכי חשוב שיקספירררררררררררררררר אחותי המדהימה והחמודהההההההה (זה באמת נכון, לעומת...) כל כך כיף פה שאני שוקלת להישאר... סתם. עוד שבועיים תחילת סמסטר הבא
>שיקספיר מכחישה כל קשר<

בן הרב

New member
היות והייתי עסוק בעליית נשמה

בעת כתיבת תגובה זו אני מכחיש כל קשר ל"אין תגובה" !!!! שלא כשאר האחרים, אני מאד שמחתי לפגוש את לידול, היא בחורה מדהימה, עם ראש ודיבור על הכיפאק. לשניה רציתי לשמוח שהיא נשארת כאן, אבל לצערי קראתי את ההודעה עד סופה, נו שיהיה לך בהצלחה. >ודיר בלאק לכם טפלו יפה בכבשה כשהיא חוזרת שאם לא כן נטיל עליכם קפידא<

עכשיו אני מבינה לאן נעלמת...

כבר שבוע אני מנסה להשיג אותך...תתקשרי כשאת חוזרת,בבקשה.ו...תהני!

תשכחי מלחזור לארץ !!!!!!

מאתמול הצטרפת לטיש בניו יורק ואת לא חוזרת !!!!!! ועכשיו ברצינות שמחתי לפגוש בחורה מדהימה כמוך (...). ותבדקי את הכרטיס טיסה (אם עדיין ישנו דבר כזה)... אם כולכן בנות הפורום כאלו מתוקות, אז כולכן מוזמנות לבקר כאן, ולהישאר. >מכור לפורום<

spinoza

New member
אל תשכחי להביא לי REBOK.

סתם, סתם. ב- WALLSTREET היית ? את הנאסד"ק הירמת ? תהני.

ShakeSpearE

New member
כככן!!!!!!!

נשמתי, תישארי פה!! ממש אחלה שאת באיזור. מתה עלייך!!!!!!!!!
שיקספיר

למעלה