זהו כלו כל הקיצים...

קנגורית

New member
זהו כלו כל הקיצים...

דבר שלא חשבתי שיקרה קרה גיליתי שרימו אותי עד לשד עצמותיי... אדםשהיה יקר לי כל כך הסתבר כאדם שבא להכאיב לי לפגוע בי וללכת... השקעתי הרבה אהבה באדם הזה ולמרות כל נסיונותיי לשמור על "שלום בית" הכל עלה בתוהו כשגיליתי שאינו מרוצה משום דבר שאני עושה למענו או למעני... ולכן אני נאלצת להוציא את האדם הזה מהחיים שלי כי צ´אנס נותנים פעם אחת וזהו אח"כ זה להיות פראייר! אז חרותיי ואחרים צר לי להודיע שאיש זה אינו חלק מחיי עוד אני מקווה שימצא לו משהי שבאמת יאהב ולא ינסה לשלוט בה וברצונותיה... קנגורית נ.ב ניקולי וסנו ואנג´ל תודה שאכפת לכן

angel151

New member
קנגורית זה על מה שאני חושבת את והוא

????? ממ לפי ההגיון ומה שרשמת לדעתי זה?? שלחתי כאן תמונות תראי בבקשה מקוה שזה יעשה לך קצת מצב רוח..

GALI02

New member
מה??????????.

אם זה מה שאני חושבת אז בבקשה תגידו לי שזה לא נכון. חבר´ה,מה קרה לכם? לא חבל?

angel151

New member
../images/Emo24.gifלקנגורית וזה מה שיש לי לאמר

צריך להתמודד עם זה עכשיו איך שהוא וטוב שגילית את זה עכשיו לא מאוחר יותר. אני גם שונאת שקרים ,אם בא לך ספרי לי במסר אישי כיצד פגע ומה ובמה?ואם אינו מרוצה ממה שיש לך לתת מאהבתך , מטוב ליבך וכיוצא בזה אז אין הוא מעריך אותך נכון זו דעתי בכל אופן. לא ניסיתם לדבר על כך? כי להחליט להוציא אדם מחייך זו החלטה רצינית אני מניחה שלא סתם הגעת למסקנה זו. לאף אדם אסור לשלוט או לשלוט ברצונותיו של אחרים או דעותיו . אני למשל כבר לא מסוגלת לחיות עם המחשבה שיש לי בן זוג שחי איתי בבית.. לכן הבידידות הורגת אבל אני מנסה למלא את החסר בהמון המון דברים מהנים כך שלא יוותר לי זמן לעצמי.הגעתי למסקנה זו אתמול בערב!! ואני עוד עלולה ליפול ולמעוד שוב ושוב החיים לא קלים אך אשתדל למצות כמה שאפשר. מתוקה דברי איתי במסרים ... ואם את שלמה עם ההחלטה שלך אז אין זו הגדה!! אוהבת ותומכת בך ענתי´לה.

angel151

New member
קנגורית אנני בטוחה באם אני תומכת

אבל את דעתי ישמתי מעל דפי הפרום. תקשיבי לתחושות שלך בלבד! אף אחד לא נועד לסבול בחיים האלה.. צריך ללכת היכן שטוב ועם מי שטוב לנו. קבלי את אהבתי .. אני מרגישה מנוטרלת כרגע מכל רגש סלחי לי.

mariana

New member
קנגוריתתתתתתתתת

אני בהלם אני המומה
דבר ראשון אני שולחת לך
חםםםםםםםםםם את יודעת ישנם דברים שמנסים כי אם לא מנסים מרגישים פיספוס, אז לפחות ככה אתם שתיכם יודעים שניסיתם, ולא הלך, אז לא הלך. ואיפה שהוא את קצת פגעת בי בזה שארת שנותנים לבן אדם צ´אנס אחד כי אחר כך זה להיות פרייארית. אז אני פריירית, כי אני הבאתי לאריאל והוא הביא לי יותר מ3 צ´אנסים, פעם הוא לי ופעם אני לו. ובסופו של דבר החלטנו שככה לא הולך, ומנסים פעם אחרונה, ותאמיני לי
זה הולך טוב מאוד, אפילו חושבים על חתונה
אני באמת מאחלת לך המון המון כוח לאסוף את השברים שלך, והכי חשוב אחרי מערכת יחסים לגמור את זה יפה,
בהצלחה מתוקה
בחיים לא צריך להרגיש פריירים, כי אם לא מנסים לא יודעים

ניקולי

New member
קנורית

תראי חמודה מה שיש בניכם זה בינכם בלבד כל האשמות הללו וכל העלבונות לא מתאימים לכאן נכון, יכול מאוד להיות שהשקעת ונתת שהיית כ"כ עסוקה בלתת שלא שמת לב מה את מקבלת, בטוחה אני שאביחי נתן לא פחות ממך. את יודעת אומרים למטבע יש שני צדדים אני חושבת שאת רואה רק את הצד שלך והוא את שלו. אתם לא מתאימים וזה לא אסון גדול את יודעת אני חושבת שאם באמת הייתם מתאימים ווהבים אחד את השניה לא היית מעלים זאת בפורום אלא באמת כמו שמיקי אמר בניכם כי רק אתם יודעים מה באמת הלך בניכם. לא אני ולא אף אחד אחר יכול להציע דברים במערכת הזוגיות שלכם. לכן אני חושבת שבזה יסתיים הדיון הזה עלייך ועל אביחי. שניכם אנשים מקסימים בפני עצמם תמשיכו הלאה תראו את היום את הרגע אל תסתכלו על העבר כי הוא כבר עבר ואין להשיבו. אני מאחלת לכל אחד מכם הצלחה בדרך חדשה ואם יש לכם מה להגיד תגידו את זה האחד לשני ותשמרו על כבודכם!! אוהבת את שניכם ניקול*

למעלה