זהו יש תאריך

זהו יש תאריך../images/Emo4.gif

הייתי אצל שיינמן היום ונקבע לי ניתוח ל- 23/12 אחגוג את חנוכה בתה"ש . מקווה שאני לא עושה טעות בהליכה לניתוח נוסף
. והבשורה היותר מרה
: תמו ההתחמקויות
הוא התעקש שאעשה את הבדיקה ממנה חששתי ביותר
כן.. ה- US אצל בארגבל
.

זואילי

New member
בהצלחה מייקילולה

בטוח שאח"כ יהיה טוב. הרבה יותר טוב מהשנה הזאת. חזקי ואימצי. אנחנו איתך

galim29

New member
סוף סוף מייקי../images/Emo140.gif

ככה תתחילי את השנה האזרחית על רגל ימין...
בטוחה שיהיה הרבה יותר טוב אחרי הניתוח. אני איתך בובה

lee E

New member
מיכלוש..שיהיה בהצלחה..

תשמעי, זה תאריך הלידה המשוער של ביתי האמצעית..למרות שהיא הגיחה רק 3 שבועות אחרי...אז זה תאריך נחמד... אני בטוחה שהגעת להחלטה הנכונה

maytalita

New member
גם לי גם לי יש תאריך לניתוח 13.1. אולי תדחי

ונעשה ביחד?
מייקושית, המון בהצלחה בניתוח! בטוחה שאת נמצאת בידיים טובות ושאם הומלץ לך על עוד ניתוח, כנראה שאין מנוס.... גם אני הייתי היום אצל שיינמן והוא היה ממש נחמד, אפילו שהייתי המטופלת האחרונה שלו (!) אני הייתי במין מצב רוח כפיתי (capiti) שכזה וכנרא שידרתי לעולם "צחוקים ושיגועים", עד כדי כך שזה גרם לשיינמן להגיד לי "את נראית נורא מאושרת ושמחה יחסית לחולה באנדומטריוזיס..."
(הערת העורך: למקרה שלא ברור מהמשפט, הוא אמר את זה בטון מבודח ולא כהערה רצינית) נתנו לי מליוני בדיקות לעשות- עוד לא הסתכלתי מהן וקבעו לי טרום ניתוח ל 16 לדצמבר. ומייקוש ממממ מה זו בדיוק הבדיקה הזאת?

איזה רחוק ../images/Emo178.gif

מעניין, הוא מילא את כל התורים בין לבין היום
תגידי סוריאנו היה במרפאה כשהיית? את הורסת לנו את התדמית
לפחות סגרת לו את היום עם מצב רוח טוב
אז אני מבינה שאני פתחתי את היום ואת סגרת
תסתכלי על הבדיקות אולי גם את קיבלת את הבדיקה הנ"ל. ומה עם דיכוי בנתיים? ומה גודל הציסטה היום?

maytalita

New member
אני בינתיים לא מסתכלת על הבדיקות ../images/Emo3.gif

זה נקרא, אני חושבת, שלב ההדחקה/ ההכחשה.. לדעתי סוריאנו לא היה היום בכלל הציסטה שלי 5.5 על 6.5 וקיבלה את הכינוי "מכובדת" בינתיים אהיה ללא דיכוי, כי אני ממשיכה לנסות להכנס להריון. זה הזמן להפנות שאלה למבינות דבר- שיינמן אמר שאני צריכה לעשות מעקב זקיקים ושמבחינתו מה שעשינו עד עכשיו (=יום כן יום לא מי"מ 10 עד 22) לא ממש נחשב נסיון רציני להרות
. די הפתיע אותי, למען האמת. הקיצר- למי צריכה לפנות? לרופא הנשים הרגיל? למומחה פריון? ומה זה אומר בכלל? שמיום מסוים של המחזור אני צריכה להגיע מידי יום למרפאה?

אז אכן

צדקתי לגבי כך שבזמן מחזור הציסטה גודלת יותר ואח"כ קטנה קצת (יותר נכון הגניקולוגית שלי צדקה
). תסתכלי על הבדיקות, יכול להיות שיש בדיקות שהתורים אליהם ארוכים כו לדוגמא US כליות אם נתנו לך. די מספיק להדחיק!!!
ולגבי השאלה את צריכה לפנות לרופא פריון. וכן תצטרכי להגיע כל מספר ימים לבדיקת US ובדיקות דם ל- E2 ופרוגסטרון.

sheronher

New member
בהצלחה

קודם כל המון המון המון המון המון בהצלחה... אני מאוד מקווה שהניתוח הזה ישנה לך את החיים בצורה דרסטית אשמח גם לשמוע מה זו הבדיקה שקיבלת? ושוב המון המון בהצלחה

בהצלחה בניתוח..

לכל הבנות שעוברות ניתוח, המון בהצלחה, שיעבור בשלום ושישפר את חיי היומיום..

קרנון32

New member
בהצלחה והבידקה US פרינאלי...

עשיתי את הבדיקה הזו היא לא כל כך נעימה אבל לא נורא הרופא באר גבל מ ד ה ים רגיש ומקסים צריך לעשות חוקן לילה לפני ובבוקר הבדיקה עצמה לקוחת 20 דקות בערך אבל באמת באמת שהרופא עצמו פשוט איש מדהים ונעים שנותן את ההרגשה הכי טובה שיכולה להיות כשבודקים לך את הטוסיקון... בהצלחה בנתוח גם אני עושה נתוח ב- 30/11 מקווה שהנתוח יעזור לגבי בדיקת זקיקים, מעולה! חובה לעשות! פשוט בודק את מועד הביוץ ואז לפי זה מקיימים יחסי מין בתדירות יותר גבוהה המון בהצלחה

../images/Emo50.gif

שיעבור בשלום ובקשר לתאריך גיסתי אמורה ללדת בדיוק אז ואם אני אבקר אותה אשתדל לקפוץ גם אלייך.

galit 03

New member
דווקא ביום הולדת שלי את עוברת את הניתוח???

שיהיה בהצלחה, כשאני אכבה את נרות העוגה הדימיונית שלי(אחרי הגלולות האלה אני בדיאטה- עוגה דימיונית=חיסכון בקלוריות), אני אבקש בשבילך דברים טובים!

למעלה