חוויות?!... וואו יש הרבה.....
אז ככה... בקורס עצמו נהניתי בטרוף!! הכרתי אנשים חדשים חמודיםםםםםם! העברנו ביחד ימים שלמים, למדנו, ייצאנו, ראינו סרטים, הלכנו לים, ארוחות שחיתות אל תוך הלילה.. היינו כמו אחים!! היה כיף! (ואני אחסוך מכם עוד שאר פירוטים...) ובמבחן עצמו היה בעיקר מלחיץ... והיה לי כסא סטודנט, והבוחנת אמרה שהיא כבר קבעה לנו איפה אנחנו יושבים ואי אפשר להחליט לבד והיא רצתה להושיב אותי באמצע הכיתה ואני חייבת את השקט שלי...בצד.... אז אחרי שהראתי לה את הפאניקה שלי היא "ויתרה" לי ואמרה לי לשבת איפה שאני רוצה.. ובכלל היא התייחסה אלי כמו לילדה קטנה, רציתי לקום לפתוח את החלון וזה חלונות גדולים כאלה אז היא אומרת לי: "את עם המשקל שלך לא תצליחי לפתוח אותו" והיא קמה ופתחה אותו (עלק עם המשקל שלי...אני יותר חזקה ממנה! חצופה! זה שאני רזה זה לא הופך אותי לחלשה!) וכשרציתי לשים את התיק בצד היא רצה כדי להקדים אותי ושמה לי אותו בצד... (ייאמר לזכותה...

) והמבחן היה מתיש....... היה לי 2 פרקי מילולי ברצף, היה 8 שאלות בהבנת הנקרא (בד"כ יש פחות) ואני דפוקה בהבנת הנקרא!! ולא היה לי פיילוט באנגלית, היו לי רק 2 פרקים אחד היה הפרק הראשון והשני היה אחרון ככה שלא היה לי זמן לנוח... ולא היה לי זמן, ולא היה לי כוח, והייתי רעבה, ולא הייתי מרוכזת, והיה קשה!! לא מאחלת את זה לאף אחד....