זהו, חזרתי

זהו, חזרתי

אני פה עד לפסיכומטרי הבא. התחלתי לעבור על השרשורים אבל אין לי כוח לקרוא הכל... אז מה חדש? מי חדש? מה השתנה? מה פספסתי?

מישהי מתוקתי ../images/Emo24.gif

איך היה??????? ספרי חוויות... עכשיו תתחילי לספור את הימים עד לקבלת התשובה מחזיקה לך אצבעות
ובאשר למה חדש? זה תשאלי מחר בערב יחד עם כל הקושיות........

חוויות?!... וואו יש הרבה.....

אז ככה... בקורס עצמו נהניתי בטרוף!! הכרתי אנשים חדשים חמודיםםםםםם! העברנו ביחד ימים שלמים, למדנו, ייצאנו, ראינו סרטים, הלכנו לים, ארוחות שחיתות אל תוך הלילה.. היינו כמו אחים!! היה כיף! (ואני אחסוך מכם עוד שאר פירוטים...) ובמבחן עצמו היה בעיקר מלחיץ... והיה לי כסא סטודנט, והבוחנת אמרה שהיא כבר קבעה לנו איפה אנחנו יושבים ואי אפשר להחליט לבד והיא רצתה להושיב אותי באמצע הכיתה ואני חייבת את השקט שלי...בצד.... אז אחרי שהראתי לה את הפאניקה שלי היא "ויתרה" לי ואמרה לי לשבת איפה שאני רוצה.. ובכלל היא התייחסה אלי כמו לילדה קטנה, רציתי לקום לפתוח את החלון וזה חלונות גדולים כאלה אז היא אומרת לי: "את עם המשקל שלך לא תצליחי לפתוח אותו" והיא קמה ופתחה אותו (עלק עם המשקל שלי...אני יותר חזקה ממנה! חצופה! זה שאני רזה זה לא הופך אותי לחלשה!) וכשרציתי לשים את התיק בצד היא רצה כדי להקדים אותי ושמה לי אותו בצד... (ייאמר לזכותה...:)) והמבחן היה מתיש....... היה לי 2 פרקי מילולי ברצף, היה 8 שאלות בהבנת הנקרא (בד"כ יש פחות) ואני דפוקה בהבנת הנקרא!! ולא היה לי פיילוט באנגלית, היו לי רק 2 פרקים אחד היה הפרק הראשון והשני היה אחרון ככה שלא היה לי זמן לנוח... ולא היה לי זמן, ולא היה לי כוח, והייתי רעבה, ולא הייתי מרוכזת, והיה קשה!! לא מאחלת את זה לאף אחד....

danielo18

New member
זה בסדר, גם אני נשאר פה עוד שנה..

אחרי שהקאתי את הנשמה שלי בלילה שלפני, ואחרי שישנתי בדיוק חצי שעה, גם אני עשיתי ביום ה' את המבחן הארור הזה. היה גרוע,לא הצלחתי להתרכז בשיט וכנראה אני לא אקבל מה שאני צריך, וככה הלכו להם עוד 3 חודשים של השקעה, ועוד שנת לימודים שתתבזבז לי על כלום. פשוט מאוכזב.

ChilD SouL

New member
אהמ...

אני שנה שעברה ניגשתי לפסיכומטרי שהיה ב1.1. ניגשתי חולה לאללה וללא דקת שינה בכלל ו... עכשיו אני סטודנטית. יאללה, סומכת עליך שבסוף תפציץ ב700+ [למרות שאתה שחצן קקי].

../images/Emo201.gif

אוףף איזה דיכאון!!! אין לך מושג איך אני באותו מצב! אומנם לא הייתי חולה לפני זה ובאתי ממש אופטימית אבל היה לי גרוע! והייתי לחוצה ולא היה לי פיילוט אנגלית והייתי רעבה ולא הצלחתי לאכול מרוב לחץ... וכנראה שאני אצטרך גם לדחות את הלימודים בשנה... איפה נבחנת?

danielo18

New member
ת"א...

כאילו.. לא היתה רמה גבוהה בבחינה, אבל דברים פשוטים לא הלכו בגלל חוסר ריכוז, וגם זה שבסבירות גבוהה מאוד הסטתי תשובות בפרק הכמותי האחרון - וכל זה השאיר אצלי הרגשה של פספוס ואכזבה גדולה... אבל בקטנה,שום דבר לא ייקרה אם אני אתחיל סטאז' רק בגיל 29.

דברים פשוטים לא הלכו לכולם

התקילו אותנו, הביאו שאלות קלות אבל מבלבלות. ואל תדאג אתה לא תתחיל סטאז' בגיל 29... אולי עוד יחכו לך הפתעות.. מי יודע.. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

Cobe Anan

New member
יאלללה, די כבר עם ההתבכיינות הזאת!

בוא'נה, עם הבגרויות שלי, בשביל להתקבל לקורס ברמנים הייתי צריך להוציא 957 בפסיכומטרי.. אז מחפשים ומחפשים, ובסוף מתפשרים. רק כוסאממממממק, איך נתקע לי עכשיו הקטע הזה של פיזיקה
אני צריך לקחת קורס נוסף, כי לא עשיתי בגרות בפיזיקה. בלעעעכס
זהו.

בסוף, נראה לי הכל

שטויות וחרתא... מה זה משנה שהדברים לא הלכו בדיוק כמו שמצפים. ככה זה בחיים, אני בטוח שהחיים לוקחים אותך בדיוק לאן שאת צריכה להגיעה ככה זה... ובסוף אומרים "איזה מזל שהייתה חולה באותו יום וקיבלתי חרא של ציון..." העיקר, נראה לי, זה טייק יט איזי

ebi83

New member
יהיה בסדר../images/Emo201.gif

גם לך וגם לדניאל, ותבדקו כמה מקומות יש גם מיכללות סבבה שלא דורשות פסיכו' או פסיכו' ממש נמוך...

למעלה