זהו....חזרתי!!

אניהו

New member
זהו....חזרתי!! ../images/Emo160.gif

אנשים יקרים ובראשם מוזה!!! 8 חודשים טסו להם. חויתי. ראיתי. השתניתי...אני נוטה להאמין.למדתי המון ויש לי מה להוסיף... אבל דבר ראשון...למדתי שאפשר לחיות את החיים בתשוקה!!! כמה אנשים אתם מכירים שחיים את החיים שלהם בתשוקה? סלודור דאלי היה כזה וגם ואן גוך ואולי אפילו... כלומר..ישנם המון וכולם בעלי שם. אם כך מי שחי את חייו בתשוקה אז אשרי לו מכיוון שרק זו הדרך לחיות!! אני עייף כעת ומילותיי אינן עימי. מה גם ש...לאף אחד אין פה מושג מי אני אבל..בכל זאת. נסו לחשוב על השאלה...איך אפשר לחיות את החיים בתשוקה. כי כל יום אלוהים נותן לנו-יחד עם השמש- רגע אחד קסום. רגע אחד שהופך את היום לפחות בנאלי. את החיים לפחות אפורים. רגע אחד קסום...בין פאזל המציאות האפורה שלנו. לעיתים דורסנית עד כאב. מי שיצליח לתפוס את הרגע הזה, מי שישכיל להסתכל מבעד לדברים התיאטרליים והמתכתיים שסביבנו ויידע לחפש את הרגע הזה יצליח לחוות את חויית התשוקה לחיים. זה מסתתר בריח מאפיה של בוקר. במנוחת אחר הצהריים ובשעת הרחמים - בין השמשות..כפי שאמר ביאליק. אני ארחיב פעם הבאה...והיום.בינתיים..נסו לתפוס את הרגע הזה ותגיעו לכאן על מנת לכתוב אותו ולשתף בו. בבקשה.... ברוכים הנמצאים. שמח לחזור...מכל הלב עידן...או..אניהו

ה מוזה

New member
והנה רגע שכזה ../images/Emo13.gif ברוך השב אניהו

שמחה ששבת משדות הזהב אליהם יצאת כה חדור רצון להתנתק מהמוכר הישראלי ולמצוא זהב בשדות רחוקים מילותיך חסרו כאן ביחד עם כל הניחוחות והצבעים והרגשות שתמיד ליוו אותן "כמה טוב שבאת הביתה "
איך אפשר לחיות החיים בתשוקה? שאלה שתלווה אותי היום ..

ברוך בואך! ../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

שמחה שחזרת . אנא ספר לנו עוד . אולי נלמד ממך איך לראות ולצוד את אותם רגעים קסומים שמתחמקים ומסתתרים מאיתנו רוב הזמן במציאות הזאת.... לחיות את החיים בתשוקה
זה נשמע לי כל כך טוב , כמעט בדיוני . על זה ,כנראה , כתבה המשוררת רחל : "אלי , אלי , שלא יגמר לעולם..." וגם אני מצטרפת לתפילה .

חייבת לתקן טעות...

חנה סנש היא שכתבה את השיר הנפלא הזה: "אלי , אלי , שלא יגמר לעולם , החול והים , רשרוש של המים , ברק השמים , תפילת האדם ."

שיריה

New member
הרגע הזה...

הרגע הזה כבד. הוא מלא בדאגה... שאולי לא אספיק את כל מה שאני צריכה לעשות היום. רגע כועס... שואל, למה לא עשית את זה אתמול ? או שלשום ? התשוקה היא אש. ומטבע היותנו, כל אחד נולד אחרת, כל אחד מורכב עם יחס שונה של אש מים, אדמה ורוח, אני... בעיקר רוח, לפעמים אני אש, והגרעין הכי מוסתר בי.. הוא אדמה מוצקה. לא תמיד יש בי כוח לתפוס כל פיסת חיים. לפעמים הרגע, כמו הרגע הנוכחי שלי, הוא דווקא אדמה תחוחה וקשה. ברגעים כאלה אני מעדיפה לא לתפוס את הרגע, לתת לו לחלוף מעלי. עידן! טוב שחזרת... ברוך הבא הביתה!

תלתלית

New member
ברוך השב

אני זוכרת אותך, אלך כעת לישון .. כי יש לי כמה רגעים עוד לתפוס. . ברוך בואך, שהתשוקה הזו תבער בך. עוד ועוד ועוד.

King of pain

New member
איש יקר ... שלום ... ../images/Emo13.gif ...

ברוך שובך ... שמח לראות שחווית , ראית והשתנית ... לא יתר על המידה , אני מקווה ... מאחל ומאמין שאכן תשכיל למלא חייך בתשוקה , כמו גם באהבה ... מי שבאמת משתוקק לחיות , מעביר את חייו בתשוקה , אני מניח ...
... " ... אתה נוסע למצוא מקום בנקודה מדוייקת , שם תמצא את השקט , עד להודו הגעת כבר , והשקט איננו , בביתך מתחבא הוא ... " ( ח. גולדברג )

ברוך שובך... ../images/Emo140.gif

חסרת כאן... פעם שמעתי הרצאה שהנושא בה היה "סוד האושר". אחרי הרבה מילים מפולפלות, המרצה הגיע למסקנה כי סוד האושר הוא לדעת להרגיש מתי בעצם אתה מאושר... הרי חיינו רצופים ברגעי אושר קטנים, שלרוב אנחנו לא שמים לב אליהם. ואם נדע להתמקד בהם, ולדעת להגיד "ברגע זה אני מאושר" עשינו צעד לעבר האושר... ולשאלתך... רגע האושר שלי היום היה בבוקר... למשמע קולה הרך והאוהב של אהובתי מאחלת לי בוקר טוב...

חיה 36

New member
עידןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

ברוך שובךךךךךךךךךךךךךךךךך... מה זה לא יודעים מי אתה? איך אפשר? לא הייתי כאן בפורום הרבה זמן ושמעתי שחזרת......... יוו איזה כייף והנה בגלל קפצתי לפורו בחזרה

אהלן..

לא חושבת שהכרתי, לא חושבת שמכירה אבל מה שבטוח אני עוד אכיר... אם כולם שמחים שהגעת , כנראה יש על מה לשמוח ..
בכל רכגע נתון בו אני עושה את הפעולה של הנשימה והנשיפה זהו תשוקה בשבילי , תשוקה לחיות את החיים בכל פעולה שכזו.. ואני חושבת שבכל אחד יש את זה ולא, לא היינו ממשכים לחיות.. אז תמשיכו לעשות את הפעולות האלו זה מראה על תשוקה אדירה לחיים!!! ועידן, אתה כותב דברי חכמה לפי מה שאני רואה בדף הזה , אז אולי אני כבר מכירה אותך.. תמשיך לכתוב אתה נפלא בלהעביר דברים. ...

dance of life

New member
עכשיו

כשאני גם יודעת שאתה מקסים כמו שכולם יודעים ברוך הבא!!!

למעלה