זהו, חזרתי מההפגנה

זהו, חזרתי מההפגנה

זות היא כבר ההפגנה השניה שלי בתור איש שמאל (הראשונה שלי הייתה ב-1 במאי, כאשר הפגנתי ביחד עם הנוער העובד והלומד נגד ניצול ילדים במקומות העבודה), ולדעתי זו הייתה הפגנה מעולה. פרס צדק כשהוא אמר שלא ניתן לאחוז אחד שלא רוצה שלום למנוע משמונים אחוז שכן רוצים שלום להשיג אותו. כולם הרשימו אותי. בין הנואמים היו עמי איילון, שמעון פרס, יוסי ביילין. היה גם מוזיקה.

Tuck

New member
בקרוב תהיה הפגנה של הימין,

אם תספיק להפוך שוב את דעותיך באותה מהירות בה הפכת לאיש שמאל, אולי תספיק להשתתף בה.

tapuzo

New member
150 אלף? מה זה כל השמאל? חח...

ממש עצוב ששינוי+יחד+עבודה+שלום עכשיו+ערבים וכל מה שהם הצליחו לגייס זה 150,000 (נניח) איש. אם 60,000 לא קובעים, 150,00 זה לא בדיוק "הרוב"... מצטער, לדעתי הפגנה שלא עשתה דבר מלבד שירות דב לשמאל..

238

New member
שאלות:

בס"ד מנסה להבין את המטמטיקה: אם אחוז אחד לא רוצה שלום ו80% כן,איפה שאר האחוזים?למה לקבוע שרירותית דווקא ש80% רוצים שלום??למה לא 93% ,22% ,78%, או 43% לדוגמא? לא ממש הקשבתי לנאום של פרס,אז אולי פספסתי משהו,מישהו/י יכול/ה להסביר?

MS6

New member
לא רק זה.. שימי לב לשם של ההפגנה

הרוב קובע. אחח השחצנות של השמאל.

tapuzo

New member
איזה כיף לפלשתינים שאצלם אין שמאל..

שם כולם בעד השמדת ישראל.. חלק אמנם עושים הצגה לשמאל הישראלי שהם שוחרי שלום.. אבל אז האמת נחשפת: www.gaza.net איש שמאל יקר, כנס קצת לאתרים הפלשתיניים, קבל את המציאות בפרצוף.

tapuzo

New member
בנגוד אליך, אני לא שונא את הצד השני

השמאל הרי שונא את הימין שנאת מוות, יותר מהערבים..

MS6

New member
אני לא שמאלן- גאון!!

תסתכל על ההודעות שכתבתי..ההודעה שלי בקשר להפגנה הייתה בציניות..

ראליסט

New member
שחצנות-

היא קביעה שברוב של 20000 אנשים מקריים בעם,נעצרת תכנית שכל העם צריך להכריע עליה. לא 150000 המפגינים של השמאל יקבעו,ולא 100000 מתפקדי הליכוד יקבעו. או שממשלת ישראל תדון ותכריע.ואם היא לא מסוגלת להנהיג,והאימפוטנציה שולטת בה-שתביא את הנושא להכרעת העם כולו,כמו בכל מדינה דמוקרטית,ולא כמו בבריה"מ לשעבר,שבה חברי המפלגה היו מחליטים בשביל כל העם.

shaynemet

New member
בהפגנת הימין הבאה

יבואו מליון וחצי אנשים ותירשום אני קורא בפורום הזה לאנשי הימין לארגן ומהר הפגנת ימין אנחנו נכבוש את הכיכר עם האנשים שלנו וניגרום לשמולנים להבין הם לא רוב בארץ הזאת רק נבוא עם המסר הנכון נחזק את המתנחלים אבל מצד שני נחזק את שרון במלחמה שלו כנגד הטרור נחזק מצד אחד את המתיישבים ונחזק גם את אלה שכובשים כל גבעה ומתנחלים בכל ארץ ישראל ומצד שני נשאף לשלום בינינו לבין מדינות ערב שלום שיבטיח את בטחונינו בארץ הזאת ויביא שלום. זאת ההצאה שלי להפגנה הבאה.

למעלה