זהו חזרתי ובגדול!

polegra

New member
זהו חזרתי ובגדול!

טוב אז עברתי תקופה לא קלה...לא היה לי כוח וזמן לכלום התחלתי לקחת כדורים
חדשים לחילוף חומרים שעשו לי קצת בלבלות בראש וגם החלפתי גלולות מה שגרם לכל מיני התפרצויות הורמונים
....ויום רביעי אחרי כמה חודשים טובים סוף סוף קיבלתי מה שלווה בכאבי תופת גב תפוס והרבה עצבים ובכי....
אבל זהו...התרגלתי להכל
בגלל הכדורים
אני כבר לא עייפה וישנה רק איזה 5-6 שעות בלילה
שזה הישג כי לפני זה ישנתי כמעט 12 שעות ובקושי קמתי בבוקר!
הגלולות
החדשות הן בכלל ברכה...אחרי שנה ומשהו של ייבושים
...הבחוריקו זוכה ל3 פעמים ביום
...ממש כמו בימים הטובים שלנו
אנחנו שוקלים ללכת לטיפול זוגי וללמוד איך לטפל בזוגיות שלנו
למרות ששנינו משתדלים הרבה יותר לתת ולפנק....ופתאום עכשיו זה בא לי בטבעיות .....אפילו עשיתי לו מסאז ארוך ארוך בסופ"ש בלי לפסוח על שום אזור.
..ובישלתי
וראיתי מה שהוא רצה בTV וטיילנו יחד עם הכלב
.....אני לא יכולה לשבת בלי לעשות כלום בגלל הכדורים אז אני גורררת אותו ללכת כל הזמן ולסדר ולנקות..פשוט אידיליה....אלוהים כמה שאני שונה ממה שהייתי לפני חודש
לא להאמין לאיזה שינוי גורמים כמה כדורים קטנים!
והשיא אתמול בערב...לבשתי מכנס כחול ...כמו שאני לובשת תמיד...ו...פשוט לא האמנתי! הוא כבר לא צמוד לי על הטנקתחת...הוא רפוי גם על הפולקסי ענק שלי...כמעט בכיתי מאושר...אני כל כך נלחמת...וכבר שקלתי להפסיק את הטיפול בגלל המצבי רוח שזה עושה לי...אבל עכשיו אין סיכוי! אני כל כך מאושרת!
אז זהו...אני חוזרת רגועה יותר...ערנית יותר ועם המון כוחות חדשים...אז תזהרו..אני אחזור להציק לכן עם כל התשובות הארוכות והלא ברורות המלאות שגיאות כתיב
טלי

ShirShir

New member
איזה יופי!! נשמע כמו שינוי נפלא!!

ברוכה החוזרת
אפשר לשאול מה אלו הכדורים האלה? [את לא חייבת לספר... או אולי במסר אישי אם יותר נוח...]
שיהיה לכם המון בהצלחה והרבה כיף
כמה כיף ומשמח לקרוא הודעות כאלה על הבוקר!!!!

תעבירי את המרשם

גם אני רוצה XXX שלוש פעמים ביום.
רואים לפי הכתיבה שלך שאת מלאה אנרגיות תמשיכי ככה תהני מכל מה שיש עם החבר ובלעדיו צריכים להיות שלמים בחיים עם כל מה שיש העיקר להיות בריאים. שיהיה לך שבוע מקסים מלא אהבה.

הלו הלו - עם שגיאות או בלי שגיאות

מה זה הכדור הזה? תביאי ת'שם ו/או מירשם מיד 3 פעמים ביום?????? בעלי קונה לי מה שאני רוצה או שאת אומרת מה זה הכדור הזה או שאני שולחת את בעלי אליך 3 פעמים ביום תחליטי !!!!!!!!!!!

polegra

New member
../images/Emo6.gif

כמו שזה נראה עכשיו גם גדוד יכול לבוא ולא תהיה לי בעיה עם זה הכדור לחילוף חומרים זה במרשם רופא...ונותנים אותו רק מעל למשקל מסויים ....וגם אני כשארד למשקל סביר לא אוכל לקחת אותו יותר... ולגבי החשק...זה בגלל ששיניתי גלולות בשילוב הקוצים בתחת מהכדור השני...אז אני חייבת כל הזמן לעשות משהו...אז פתאום יש חשק ויש כוח להרבה דברים.... אבל זו דרך הרבה יותר מהנה לשרוף קלוריות :) טלי

g u r a

New member
../images/Emo24.gifברוכה הנמצאת

כי בעצם אף פעם לא עזבת אותנו ,נכון? ממש כיף לקרא את הודעתך.את נשמעת מאוד רגועה,ואופטימית. וכך צריך להיות.
מאוד משמח לדעת שאחרי שעברו עליך דברים לא נעימים,מתחילים להגיע ה"נעימים". אז תהני מכל רגע..ותפסיקי לאיים
ותתחילי לבצע
(להציק לנו...) באמת שחסרת לנו

ענתי 10

New member
איזה כדורים את לוחקת?

אולי גם לי זה יעזור... סתאאאאאם
יופי שחזרת
יופי שאת מרגישה יותר טוב
מקווה בשבילכם שזה יחזיק לאורך זמן ויעשה רק טוב

polegra

New member
סוג שלא שמעתי עליו עד היום...

הרמיונט.... והאמת שבכלל כל הבדיקה שלי הייתה ממז הזויה....כמו סקס בפעם הראשונה... פאדיחה לומר אבל אפילו הקונדום נשאר בפנים :) אני מקווה שהוא לא מנסה להתנקם בי על זה דרך הגלולות :) טלי

תניניה

New member
אני לקוחת הרמונט כבר שנים

והם אחלה גלולות לא עשו לי שום תופעת לוואי

Tully Is Here

New member
היי חמודה

שמחה שחזרת אלינו ועוד בכזה מצב טוב
תמשיכי להנות לך מהחיים
ואני חושבת שהשרשור הזה הבריח סופית את גברברי הפורום

s h i r k u s h

New member
אוף, כתבתי וכתבתי ובסוף תפוז

כתבו שיש בעיה
בכל מקרה, טלטולה שלנו, התגעגעתי אלייך
לגבי הבריאות
- מאחלת לך לעולם לא להרגיש עוד כאב מהו, להיות תמיד בריאה ולהרגיש תמיד טוב. לגבי הזוגיות
- שמחה שחל שיפור כזה גדול בקשר בינכם, תמשיכו ככה

../images/Emo24.gif נהדר לקרוא את זה

ואני גם צריכה כדורים כאלו... אין לי אנרגיות לכלום ולא יזיק לי לרדת כמה ק"ג. איזה כדורים אלו אם אפשר לשאול? בגלל בלוטת התריס?

למעלה