זהו !! חופשששש!!

אביגל ג

New member
אני יודעת שיש אפשרות כזו

אגב, עם הדרך שמשרד החינוך פועל היום (עם ציוני מגן כאלו שהמורים נותנים, שהם מפחדים...) עדיף כבר שכולם יפתחו תיק אקסטרני וזהו. בכל מקרה, לא שמעתי שאפשר להיות נוכח בביה"ס ועדיין להבחן כאקסטרני. שהרי אם פותחים תיק אקסטרני את כביכול נמחקת מביה"ס. ככה הבנתי לפחות
ותודה רבה

../images/Emo204.gif טכנית את צודקת...

אבל מי כבר יגיד לך ללכת הבית בסוף שמינית... בייחוד עם מכינים את הופעת הסיום וצריכים כל מי שיכול לתרום למופע...

אוהבת,כמובן בלי הכללות,יש גם מורים

טובים שלא משקרים . בת הדודה שלי ,מורה להיסטוריה בחטיבת ביניים, היא מורה ותיקה מאד ובכל זאת כל יום היא מתכוננת ליום המחר לפחות כארבע שעות בבית,ממש משוגעת.אחרי שמשקיעה בבית כל כך הרבה זמן ,מגיעה לכיתה בחולון והתלמידים שם מפריעים לה ולא נותנים לה ללמד את החומר,כל יום חוזרת עצבנית מבית הספר ולפעמים גם בוכה,הלימודים לא בראש של התלמידים.

מונל

New member
המסקנה המתבקשת, עזרא

שהיא לא נמצאת במקצוע שמתאים לה. מורה ותיקה אינה מתכוננת כל יום לשיעור במשך 4 שעות ! למורה שתלמידים מפריעים כל הזמן, אין את הכריזמה והיכולת לנהל לשיעור, ולכן מקומה לא בבית הספר. אתה עצמך כתבת על הבת דודה שלך - "ממש משגעת..." ואני אספר לך סוד קטן שכל עולל לומד כבר בכיתה א - לתלמידים יש אינטואיציה נהדרת להבין למי מהמורים שווה להפריע ולמי מסוכן להפריע.

אביגל ג

New member
יאללה, תחגגי עד ל-1 בספטמבר

אני יכולה להגיד רק שאני אתגעגע להרבה דברים מימי ביה"ס. אבל אני טרם סיימתי את הלימודים. עוד קצת...ואני גם בחוץ...אבל לתמיד...

אביגל ג

New member
למען האמת הן משתנות מאדם לאדם

(רמת הקושי) למרות שאני מסכימה שמתמטיקה היה קשה במועד קיץ. אבל זה לא תמיד קשה. והסטוריה לא היה קשה השנה (הסטוריה ב') אזרחות קשה בגלל שיש מבנה מסויים של תשובה שצריך לתת ולא רק צריך לענות תשובה נכונה. ותנ"ך... תנ"ך זה מקצוע מאווד מעניין ואהוב עליי. אז גם אם הוא קשה אני אהבתי אותו.

הלו ,זה פורום ריקודי עם,זה?

מה הקשר בין רמת המורים ,רמת הבחינות,והציונים לפורום לריקודי עם. אולי איזה יוצר זריז יחבר ריקוד "מחשבות -על ציונים",(מי שרוצה יכול להחליף את ה-צ) ,"המורה לצרפתית" "מורות יפות כאלה" וכו"

אביגל ג

New member
כן סיימתי.למרות שאני עדיין עם ספרות

ואולי עם מתמטיקה (תלוי אם אני ארצה לשפר) איך שורדים? וואו שאלה טובה. גם אני שאלתי את עצמי. לוקחים אוויר טוב טוב בתחילת הלימודים בכדי לכתוב ה כ ל ושהכל יהיה רשום. (אח"כ אפשר להוציא אוויר) בחופשת פסח לוקחים אוויר הרבה הרבה הרבה יותר גדול, כי כמו שאת בטח זוכרת מהשנה הבגרויות התחילו במאי (לי לפחות) ועד עכשיו הן עדיין לא נגמרו. כשאת לקראת הסוף, עם עוד כמה בגרויות בודדות את מוציאה את האוויר כי כבר לא יהיה לך איך לנשום. במשך הזמן תרצי להרוס דברים, לשבור, להרוג אנשים... אני מכירה את זה מלפני ממש חודש בערך, אבל תחשבי שאת עומדת לסיים ואת לא רוצה להרוס את זה. אמרנו להוציא אוויר, נכון? רק היום...כן, היום. הוצאתי את האוויר הזה. (למרות שאפשר היה להוציא את האוויר גם שבוע, שבועיים לפני זה) יצאתי היום מהמגן בספרות, המורה בדקה לי אותו ואמרה לי ציון הגשה. אמרתי לעצמי זהו. אני מתחילה להרגע. לבגרות הקרובה ביום שני (ספרות) אני מוכנה ונותר רק לרענן את הזכרון במוצ"ש וראשון ואם אני רוצה נשאר לי מתמטיקה בראש שקט. וזהו. העיקר להשאר על האדמה ולא להשתגע. החודשיים האלו היו בהחלט בגדר שגעון מבחינתי. ואפילו לקחתי חופשה בחו"ל קצת להתרענן כי פשוט לא יכולתי. נמאס לך מהבגרויות? אני כ"כ מבינה אותך! בבגרות שלי בחיבור, שזה היה בין הראשונים השנה פשוט רציתי לפרוש באמצע כי היה נמאס לי. אני יודעת על מה לכתוב, אני כותבת בפעם השנייה את מה שאני רוצה (כי הראשון היה טיוטה), אבל בראש כבר כתבתי את זה המון פעמים. וזה פשוט נמאס! אני לא זוכרת לאיזו כיתה את עולה עכשיו (סורי), ואני גם לא יודעת ילידת איזה חודש את, אבל בכל אופן, שתדעי להמשך: לקראת סוף י"ב, כשיהיה לך תאריך גיוס, במידה והוא יהיה ביולי/אוגוסט, הראש שלך ינסה לשכוח מהבגרויות - אל תתני לו! אני אומרת את זה מנסיון עצמי. כי בטח יהיה רצון שכזה כבר לעבור למסגרת אחרת. והכי חשוב, שיהיה לך הרבה הצלחה בהמשך הלימודים ובחיים

גם לי נשאר ספרות...

ואין לי זמן ללמוד ( הייתה לי אתמול בגרות ממש ממש ממש מעייפת ולא פחות, קשה , ואין לי כוח ללמוד !! ) ויש גם מועד ב' באנגלית כנראה ... עולה לי''ב ומותשת לחלוטין ( מזלי שלא היה לי מתמטיקה .. ) איזה כיף לך שסיימת (= ולגבי שנה ותאריך ... הוקפצתי כיתה ככה שיהיה לי משהו כמו חצי שנה- שנה חופש אחרי בצפר ..( יותר נכון חצי שנה- שנה אוסטרליה .. )

אביגל ג

New member
אה, יפה לך! תהני!

אגב, את תוכלי להתגייס גם לפני גיל 18, פשוט צריך אישור הורים. ככה זה עם כמה משכבת הגיל שלי. וכמובן בהצלחה בשנה הבאה

נופרוש !!

מאחלת לך חופש נעים ! תהני מכל רגע תרקדי ותבלי ועבודה... לא נורא אם לא תמצאי. עוד תספיקי לעבוד כל החיים

למעלה