זהו, חוזרים להתחלה..

Oיון

New member
זהו, חוזרים להתחלה..

לא מאמינה שאני כותבת את זה, אבל אני נאלצת לעזוב את מקום העבודה שלי.. באופן די מפתיע, החליטו הבוסים בעבודה שלי שהם משנים את תנאי השכר, לכל המוקד, אנשים שהרוויחו 40-50 שקל לשעה יחזרו להרוויח 19.30 לשעה, והשעות כמובן ישתנו, המוקד באטרף, הרבה אנשים עוזבים, וגם אני בינהם, נאלצת להכיר בעובדה שאני צריכה עבודה חדשה.. אז אנשים יקרים, חוץ מחיבוקים חמים, אשמח לקבל גם הצעות עבודה.. לא מאמינה שאני מתחילה מחדש..

../images/Emo24.gif

הו... בהצלחה! מותר להם לעשות מה שבא להם?! זה חוקי?! אפשר ככה סתם להרע תנאי שכר?? קודם כל בהצלחה ויהיה בסדר! איזה עבודה את מחפשת? אם את מחפשת שירות לקוחות במרכז אני יכולה לספר לך על המוקד שלי או על מוקדים אחרים ששמעתי עליהם (אפשר גם במסר)

Oיון

New member
בוא נגיד שגם אם זה לא חוקי

הם מגינים על עצמם בכל צורה אפשרית בחוזה.. הבאסה היא שזה יוצא שבשלוש שנים האחרונות עבדתי ב3 חברות שונות.. שזה לא ממש להיט.. אני לא מחפשת שירות לקוחות, יותר מכירות או פרונטלי..

אה..

טוב, אם את מחפשת מכירות / פרונטלי אז זה לא התחום שלי כ"כ - אני לא מכירה באופן אישי מקומות עבודה מהסוג הנ"ל אלא יותר מוקדי שירות.. בכל מקרה מומלץ תמיד לפנות לחברות כוח אדם ואני בטוחה שיהיו להם הרבה הצעות. בהצלחה!

amazone

New member
אל תטעי את עצמך

החוזה אינו מעל לחוק - במידה ויש ניגוד החוק קובע ממש כמו שאחתום חוזה עם רוצח שכיר. רצח זה לא דבר חוקי למרות שיש חוזה. כלומר החוזה אינו תקף מדובר בהרעת תנאים ולאחר 3 שנים מגיע לך פיצויים בסדר גודל של 3 משכורות בהצלחה

Oיון

New member
אני יודעת..

אבל זה בעייתי להלחם.. וזה רק עבור שנה..

lb22

New member
רק אם היא עבדה

12 חודשים רצופים באותה חברה.. כמו שהיא אמרה היא עבדה ב3 חברות שונות...

amazone

New member
כמו שאמרתי - 11 חודשים

כי יש צעסיקים שמנסים להימנע מפיצויי פיטורים ולכן מפטרים חודש לפני לכן החוק דורש 11 חודש ולכן מעסיקים גם מחתימים על חוזה באורך 10 חודש ולא מחדשים חוזה

tenen

New member
אכן חוקי,

אבל יש לשלם פיצויי פיטורין לעובד שבוחר שלא להישאר...

tenen

New member
אם את מחפשת מכירות,

אני יכול לבדוק אצלנו אבל לדעתי תמיד מחפשים אנשי מכירות במוקד. רוצה למכור לאנשים חבילות אינטרנט?

Oיון

New member
אני לא יכולה לעבוד בחברת

אינטרנט, עבדתי עד היום באחת החברות..

tenen

New member
ניסית לבקש מהם להשתחרר מזה?

בהתחשב בכך שהם שינו לך את השכר בבת אחת אולי יש ינסן להתחשב בך?

Oיון

New member
לא יתנו..

אני מכירה אותם, הם בטוחים שאני אמכור סודות מדינה למרבה במחיר.. מי ישמע מה יודעים במוקד מכירות..

האיסור הזה לא תמיד חוקי

כדאי שתבדקי את זה מול עורך דין (אני מאמין שהתכוונת לאיסור על עבודה בחברה מתחרה במשך מספר חודשים אחרי שעזבת את החברה הנוכחית).

../images/Emo24.gif

זה ממש מבאס כשקורה דבר כזה. אני ממליצה לך ולעמיתייך לבדוק את הזכאות לפיצויים (ואין ספק שיש כזאת, מדובר בהרעה משמעותית בתנאי העבודה) ואת גובה הפיצויים. לגבי הצעות עבודה, אם מישהו אחר היה שואל הייתי מפנה אלייך...

Ping Poong

New member
אפשר לדעת איזה תפקיד מקבלים

50 ש"ח לשעה? רק אם את מוכנה לספר כמובן..

Oיון

New member
מוקדי מכירות

מי שיודע למכור, יש הרבה מקומות שאפשר להגיע גם ליותר.. בתחום הביטוח, אינטרנט וטלוויזיה בעיקר.

למעלה