זהו חברים...

boolbool boy

New member
זהו חברים...

האקדמיה נגמרת!!! זהו, כולם סיימו להופיע, אני בעד דופה והדר, אבל זה בטוח שצחי יקח, הוא ממש לא מצחיק בגרוש, איך כולם אוהבים אותו?!

Wake Up Trix

New member
לא מסכים איתך..

צחי מצחיק,אבל הדופה האלו לא הצחיקו אותי בכלל שבוע שעבר.... בכלל לא... לא ידעתי עם לבכות או לצחוק מרוב ייאוש... יותר מדי תת רמה.... לא מאורגן... ובלעייי כזה... לא היה להם מערכון משהוא

Kps

New member
../images/Emo41.gifצחי לקח!!!!!!!!!../images/Emo41.gif

והדר לא מצחיקה לפי דעתי... נ.ב איתמר מארגן לנו את צחי בפורום מחר ב21:00, נכון?

hadas 5

New member
גאד דאמט..

איך? תסבירו לי איך צחי ניצח? לדעתי ממש לא מגיע לו... לדעתי יוסי וטירן או הדר היו צריכים לזכות

Kps

New member
הדר?!

ממש לא מגיע לה! אם כבר אז צחי היה לוקח מקום שני ויוסי וטירן מקום ראשון, שלא יתפוס יותר מדי פוזה... ודרך אגב היום ההופעות שלהם היו הכי מעפנות... בכל התוכניות היו סבבה של הופעות... היום? מעפנות..!

boolbool boy

New member
אבל יש משהו שאני לא מבין...

איך זה שבחורים תותחים כמו יאיר אורבך או שראל פיטרמן, עפו בתוכניות הראשונות?! להם היה מגיע לפחות להגיע עד החצי גמר... אני בטוח שנשמע מהם...

Kps

New member
כי הם לא היו כאלה טובים...

אורבך כמעט היה ברמה של צחי, דופה, נוסבאום, וטירן ויוסי... אהבתי אותו בגלל ההופעה האחרונה שהוא הביא, בפרק ה-6, כשנוסבאום חזר... הירידות שהוא הביא על קיציס ואיך שבהתחלה הוא אמר "ברוכים הבאים לערב חזרתו של אבי נוסבאום לאקדמיה" נקרעתי...

freak2100

New member
מגיע לו!!

הוא ממש מצחיק, רוב הזמן! והוא גם הכי מצחיק בחיים, ככה זה לפחות נראה, כאילו הוא יותר בקטע של הברקות בחיים ויותר קשה לו לכתוב מערכונים - לא יודע למה, אבל יש לי תחושה כזאת. במערכונים היום היו ככה: יוסי וטירן - הכי מצחיקים צחי אחריהם הדר אחריהם עם מערכון לא רע בכלל ודופה עם מערכון לא מצחיק בכלל. באופן כללי, לדופה אני חושב שהיה הכי קל כי הם היו שלישיה - אז יותר קל ליצור אוירה נוחה ומשעשעת... ובכל זאת יש להם הומור עצמי, דברים שלא מצחיקים את המסתכל אלא את מי שכותב את המערכונים - זה בטח דברים שהצחיקו אותם כשהם כתבו אותם, אבל הם לא מצחיקים אותנו. בהתחלה הם היו מאוד חביבים, והיו להם גם כמה מערכונים טובים, אבל עם הזמן רמת הצחוק קטנה... צחי לדעתי היה הכי מצחיק במערכונים שבהם הוא סיפר על החיים שלו, או לפחות ככה זה נשמע. כשהוא מתחיל לספר על דברים שלא באמת קרו לו זה פחות מצחיק - לפעמים הוא מצליח גם עם זה, אבל בדרך כלל פחות... (הקטע עם הספינה למשל היה מצחיק ברובו) יוסי וטירן - בהתחלה זה היה מאוד מוזר הקטע של המערכונים במקום סטאנדאפ שלהם. זאת אומרת, לא יודע למה אבל זה היה מוזר יותר מדופה. בהתחלה הם לא מאוד הצחיקו אותי אבל הם השתפרו עם הזמן. כשהם התחילו עם שבלול וטבלול אז הם עלו ליגה ללא כל ספק, אבל לדעתי זה היה קצת לא פייר כי להם נתנו כאילו לצלם מערכונים שבועיים ולא רק את הזמן במה (לכולם נתנו משימות, כן, אבל להם זה עם הרבה יותר פוטנציאל... דמויות מסויימות וכל זה ולא סתם ללכת לעשות משהו שהם לא עשו אף פעם) הדר - בעקרון יש לה הרבה בדיחות מאוד נחמדות, הבעייה הרצינית אצלה זה באופן ההצגה של הבדיחות. מאוד בולט אצלה, או ככה זה היה בהתחלה להפחות, שהיא דיקלמה את הטקסט, וזה מאוד הפריע לי. היו הרבה קטעים שהיא כאילו עשתה דו שיח עם הקהל, ואז ממש עשתה את עצמה מחכה לתשובה ואז המשיכה וזה היה... צולע משהו...
... אבל היא השתפרה מאוד, אני חושב שלא אהבתי אותה כל כך בגלל הרושם הראשוני שהיה לי ממנה, היום היה לה מערכון טוב. זאת דעתי על המתחרים!!!

Kps

New member
כשאתה אומר "דברים שלא קרו לו"

אתה יודע שכל הסטנדאפיסטים לא באמת מספרים על דברים שקרו להם... הכל סיפורים, המצאות שיותר בצחיק לספר אותם על עצמך...

freak2100

New member
ברור! אבל יש גבול...

זה צריך להשמע כאילו זה באמת קרה וכשצחי אומר שהוא הלך לבית ספר לרפואה... זה כבר הזוי...

למעלה