זהו זה

moshe alfasi

New member
נצל"ש...

אתמול הייתי בהופעה של תומר יוסף בירושלים, בלי קשר, היה פצייץ, אבל מה שיותר מגניב הוא שגיא מר ישב על האמ-פי-סי... ויותר פצייץ, יש לתומר יוסף שיר USA זה באסה, לגיא יש בית אחד השורפים ששמעתי... כדאי להגיע להופעות האלה שלו, הנגנים הכי טובים בעיר.

Funky Giraffe

New member
אכן בית שורף... אבל לדעתי אין שם

שום דבר מיוחד - רק מהסיבה הפשוטה והאלמנטרית: אין שם מתופף מסודר! זה שתומר מחרטט כל מיני שטויות על סנייר וקראש, בסדר, אבל זה לא מספיק.. בעייני זו חפיפניקיות, אולי הוא מפרש את זה אחרת.

Funky Giraffe

New member
ומשהו מבאס שהיה בהופעה

גיא לא הביא פטיפון!!! איזה חפיפיזם.. לפחות הוא ניגן קצת תפקיד אעלק "קונגס" על הסמפלר (הסאונד של הקונגס היה בן זונה אבל זה היה מצחיק לראות מישהו מנגן קונגס עם אצבע)... קצת ייעל את העסק... חוץ מזה שהיתה אותה התאורה מהבכורה-ושלומי ניגן על חליל צד ולא חלילית! סחה! ושאנן גם הסתלבט על כל הקטע הזה.. בסטטיסטיקה, כשהוא הלך לנגן חלילית, הוא הקדים "במסגרת המטרה שלנו לנגן על כלי נשיפה מטופשים..."

Magic Girl גל

New member
הייתה הופעה נחמדה

היו שירים שהייתי מחליפה באחרים ........ אבל סה"כ מאוד נהניתי . אני קניתי שרשרת ב-30 ש"ח, באמת יקר אבל מבחינתי שווה את הכסף ........ היו גם : מחזיקי מפתחות ב-20 ש"ח , עגילים , שרשראות בגדלים שונים ...........

Magic Girl גל

New member
קודם כל אחלה חתימה

דבר שני ראיתי אותך ולא היה לי נעים לבוא ולהגיד שלום P:

Skicker

New member
אני כבר מחכה יום חמישי למעבדה..

וההופעה במרץ בהאנגר ב orangedaymusic זה מופע עשור לדג 99 ש"ח כניסה רק ללקוחות אורנג'

למעלה