זהו זה!!!!

dor307

New member
זהו זה!!!!

שירוש הכירות!!!! יש יותר מדי אנשים חדשים (כולל אנוכי) שם: גיל: עיר: דמות מעודפת: מה היתי רוצה לשנות בסדרה: מה אני הכי אוהב בסדרה: ומשהו שצריך לדעת עלי:

elcool

New member
טוב, אז אני אתחיל

שם: E.L. Cool גיל: בדצמבר הזה - 16 עיר: ראשל"ציון דמות מעודפת: טימי!!! מה היתי רוצה לשנות בסדרה: יותר נונסנס ומונטי פייטון מה אני הכי אוהב בסדרה: כשצוחקים על דברים חדשים, מעודכנים ומשהו שצריך לדעת עלי: אין לי איידס!

פרטים עליי (אבל זה קצת הרבה)-1

1. מי הדמות האהובה עליך מהרביעייה? קרטמן 2. מי הדמות האהובה עליך משאר הילדים? באטרס 3. מי הדמות הכי אהובה עליך מהמבוגרות? ראש העיר 4. מי הדמות הכי אהובה עליך מהמבוגרים? אבא של קייל 5. מכל המפורסמים שהשתתפו בסאות' פארק (קורן, רדיוהד, ברברה סטרייסנד וכו') איזה הכי אהבת? סטיבן שפילברג (וזה לא כי אני צלם!) 6. מי הדמות הלא אנושית בסאות' פארק שאתה הכי אוהב? VISITORS!!! 7. הדמות הכי טובה בכל סאות' פארק היא... קרטמן! 8. איזה עונה הכי אהבת? שלישית... 9. איזה פרק הכי אהבת? קרטמן-לנד 10. מה הקטע הכי חולני לדעתך שהיה בסדרה? כשקרטמן עוצם עיניים בפרק של המחזמר... 11. באיזה קטע הכי צחקת בסדרה? או-הו... נראה לי כשהנקי ובנו שרו סטייל מלך האריות... 12. עכשיו באמת, האם צחקת אי פעם בסדרה צחוק מאולץ (יענו לא צחוק אמיתי) כאשר צפית בסדרה עם חבר? אם כן, באיזה קטע? כן צחקתי... לא זוכר איפה... אבל נראה לי שזה היה באיזה פרק שלא הייתי מסוגל לראות שוב... 13. איזה פרק הכי שנאת? הפרק של טרנס ופיליפ 14. באיזה גיל התחלת לראות סאות' פארק (ובן כמה אתה כיום) התחלתי לראות בגיל 12 בעיירך (מאז שזה היה משודר בערוץ 2) ועכשיו אני בן 15 15. האם התעצבנת כשקני נעלם בעונה 6? ככה ככה... 16. אם היית רוצה לבחור פרק שמוקדש למישהו אחד [חוץ מאלה שהיה להם (באטרס, פיפ)] למי היית רוצה שיקדישו פרק ולמה? הייתי רוצה שיקדישו פרק לאלכס גליק... מפרק 707... 17. איזה פעילות בפורום הכי אהבת? חחח רוב הפעילויות היו שלי וזה יחשב להסתנבות אז נלך על יצירת הדמויות מהסדרות... 18. איך שמעת על הפורום? התחלתי להתעניין בחלומות צלולים... בזמן שגלשתי באתר החלומות הצלולים ראיתי שם קישור לפורום חלומות צלולים בתפוז... ואז בדקתי עוד פורומים וראיתי פורום סאות' פארק... ישר נרשמתי... 19. איזה עונה הכי שנאת? אולי שביעית אבל היא לא גרועה... 20. הדמות השנואה עליך מהרביעייה סטן 21. הדמות השנואה עליך משאר הילדים קרייג 22. הדמות השנואה עליך מהמבוגרות שילה ברופולובסקי 23. הדמות השנואה עליך מהמבוגרים הגמד של מפיסטו... אם הוא נחשב מבוגר... 24. איזה מפורסם הכי שנאת שהתארח בסדרה? קונאן אובריין 25. הדמות הלא אנושית בסאות' פארק שאתה הכי שונא טאולי... (מה לעשות היא לא כזאת מצחיקה) 26. הדמות השנואה ביותר בכל הזמנים מיסטר סלייב 27. השלם: אני אוהב סאות' פארק כי...זאת הסדרה הכי גאונית ומצחיקה שקיימת! 28. השלם: בחרתי בפורום הזה כי... אני אוהב סאות' פארק מה חשבתם 29. השלם: אתר הסאות' פארק האהוב עליי הוא... סקריפטוריום או מיסטר טוויג 30. האם סאות' פארק היא הסדרה האהובה עליך? או שיש משהו מעליה? אין שום דבר מעליה... אבל מלקולם מתקרב... 31. מה אתה חושב על הפרסומות שביפ עושים לסאות' פארק? אררג נקסט!!! (אין לי ביפ) 32. איזה פרסומת לסאות' פארק בישראל הכי מוצלחת? ארררג נקסט! 33. האם יצא לך לראות את העונה השביעית? כן 34. האם אתה יכול להשוות את סגנון ההומור של עונה 6 לבין סגנון ההומור של עונה 1? אין מה להשוות... זה הומור שונה לגמרי... 35. מכל הירידות על סוגי התרבויות השונות בסאות' פארק, איזה ירידות הכי אהובים עליך? על קנדים, על מכסיקנים, על יהודים על היפים או משהו אחר? עיראקים... 36. מה המעשה הכי מגניב שקרטמן עשה בעיניך? אין על המקרה עם סקוט טנרמן... 37. מה המוות הכי יפה של קני? (תוכל להיעזר ב"המדריך השלם למוות של קני" שנמצא במסרים... כשהוא מת בפרק "קני מת" 38. מההודעות הנבחרות, מה ההודעה האהובה עליך? מכל מה שהיה... הקומיקס שלי... 39. מהטאג ליין, מה הדבר האהוב עליך? דמויות מסדרות בסגנון ס.פ 40. מי מהSUPER BEST FRIENDS אתה הכי אוהב? סימן 41. האם יש לך פריטים של סאות' פארק? (לא חייב מקוריים) אם כן, איזה? 2 חולצות גלויה כל הפרקים במחשב זהו... 42. האם אתה מוריד פרקים מהאינטרנט? בוודאי 43. האם הייתה בדיחה בסאות' פארק שלא הבנת? לא הבנתי למה עושים צחוק מסטיבי ניקס כי אני לא מכיר אותה... 44. האם הייתה פארודיה בסאות' פארק שהיית בטוח שראית סרט בסגנון אבל לא זכר מה הוא? כן... בפרק שהיו רק ילדים בעיר וכל הקטנים רוצים לשחק... 45. מה אתה חושב על התמונות מהמפגש? אחלה תמונות 46. מה אתה חושב על תמונות הסדרות מוכרות בסגנון סאות' פארק? ממש יפות 47. מה אתה חושב על התמונות של חברי הפורום? יפה מאוד... למרות שכמה אנשים ממש לא עשו את עצמם דומה... 48. מה אתה חושב על תקופת הקומיקסים בפורום? תקופה טובה... חוץ מהקומיקס של תום... כלום לא הבנתי... של קייל היה נייס... 49. איזה ביטוי שהמציאו בסאות' פארק הכי אהבת? ללא ספק, המילה nyaw 50. הפרק הכי מתוחכם הוא ללא ספק... כשקרטמן אומר here במבטא שלו... (NYAWE)

פרטים עליי (אבל זה קצת הרבה)-2

51. מי מהבאים היית רוצה להכיר יותר לעומק? דוג פו או אח של קני? דוג פו... 52. למי מהדמויות שהיו יותר פעילות בעבר בתכנית וכיום הם לא כל פעילות אתה מתגעגע? מפיסטו... 53. איזה משחק סאות' פארק הכי אהבת? נראה לי שס.פ ראלי 54. איזה משחק סאות' פארק הכי שנאת? היה פאזל אחד אונליין... דפוק... 55. האם היה פרק של סאות' פארק שממש לימד אותך משהו חדש? כן... מעגל הקקי... פרק 417 אם אני לא טועה... זה הגיוני... 56. האם התרגשת בפרק: "קני מת"? קצת נוטה ללא ממש 57. מה ההורים שלך חושבים על סאות' פארק? האם אכפת להם מזה שאתה צופה? אימא שלי קצת עושה פרצופים אבל בעיקרון לא אכפת להם... 58. האם פעם זיהית טעות בסאות' פארק לבד? כן... מהסרט... (33 דברים מהסרט שעשיתי פעם למי שזוכר זה היה פעם בטאג-ליין) 59. את האמת, האם יש פרק שראית אותו כל כך הרבה עד שאתה לא מסוגל לראות אותו עוד פעם? ברור!!! כל פרקי עונה 4 ו-5 מרוב השידורים החוזרים בימי ביפ... במיוחד CRIPLE FIGHT 60. כמה פעמים ראית את הסרט? 151605613059077253 אבל מי סופר? 61. אם היו מציעים לך פריט אחד מקורי של סאות' פארק בחינם אבל רק אחד, מה היית לוקח? ערכת בובות בגודל לגו של כל הדמויות אי פעם... אפילו כאלו שמראים בקהל או דברים משניים... 62. האם ראית את פרק הפיילוט שלא שודר? אם כן, איזה גירסה יותר טובה? רק בגלל שבפיילוט המוקדם הראו את המשפחה של קרטמן... אני מעדיף את הפיילוט המחודש... 63. קרב נכים, ג'ימי VS טימי, על מי תהמר? טימי 64. קרטמן וקייל הולכים מכות שוב אבל הפעם עד המוות, מי ימות? (חוץ מקני?) קרטמן יחשבו שהוא מת ואז הוא יקום וקייל ימות... 65. מה אתה חושב על קני ביחס לעונה 7? איכס... 66. מה המעשה של פרופסור כאוס שהכי הצחיק אותך? כשהוא החליף את הצלחות במסעדה 67. איזה שיר הכי אהבת מהסרט? בריאן בויטנו או לה רזיסטנס... ההחלטה קשה... 68. איזה שיר הכי אהבת מהסדרה? נראה לי את השיר שקרטמן שר עם כל הקהל ב"קני מת" כדי לקדם את תהליך העוברים... 69. אם אתה לא מושי, השם, גופי, אלקול או אני: אתה תבוא למפגש הבא אם יהיה? אמממ... אני עצמי אני... 70. למי מהרביעייה הכי מתאימה וונדי? לקרטמן 71. איזה סרט אחר שמאט וטריי עשו הכי אהבת? ללא ספק בייסקיטבול (הכדור מת מצחוק) אורגזמו זה הכי דפוק... 72. מה אתה חושב על "ישו נגד פרוסטי" שהתחיל את סאות' פארק? ככה ככה... 73. מה אתה חושב על "ישו נגד סנטה" שגם התחיל את סאות' פארק? ממש יפה 74. האם פעם הצלחת להבין מה קני אמר? (בלי תרגום בביפ) כן מידי פעם 75. אם היית במקום השם בקומיקס "עלילות הזוכים" היית חוזר לארץ, או נשאר עם החבורה? הייתי חוזר... יש לי משפחה... אבל הייתי מביא לכם דברים... 76. אם היית במקום מגה תום X בקומיקס "תככי הפורום", היית נותן קרדיט לאחרים ולא מתפאר בעצמך כל פעם? בטח.. אני צנוע! 78. איזה דמות היית מגרש מסאות' פארק לתמיד? וונדי טסטבורגר שעולה לי על העצבים! 79. בין לאדן או סדאם חוסיין (ביחס לסאות' פארק כמובן) בין לאדן רולז 80. משה או ישו? חחח ישו ז"ל 81. איזה אפקט הכי הלהיב אותך בסאות' פארק (חוץ מבסרט) ההתפוצצות בפרק עם טאולי 82. עם איזה חבר פורום אתה הכי מיודד? אלקול... (מה לעשות שאנחנו גרים קרוב) 83. חחח מה אתה חושב על השאלון? איכס!!! איזה שאלון דפוק!!! מי המשועמם שיעשה כזה דבר??? חח... סתם שאלון יפה ואני מקווה שכולם יענו... 84. האם היית רוצה את מר כובע בחזרה? ברור 85. אם היית חייב לבחור (בהדגשה על חייב): IT או גרביל בתחת? אממ... אממ... אממ... IT 86. איזה שאלה עד עכשיו הכי דפוקה בשאלון? שאלה 85 שנמצאת למעלה כרגע 87. האם אתה חושב שמישהו אחר היה צריך להיות ה"קאקר" הגדול ביותר ביקום? (DEUTCH) וונדי!!! 88. מי מסאות' פארק היית ממנה לראש העיר החדש? את שף... הוא היה תמיד עוזר לכולם... אם הוא היה מפריז עם הזכויות של השחורים, הייתי מעדיף שאייק יהיה ראש העיר... 89. אתה הולך ברחוב, ורואה הפגנה למען מכירת צ'יזי פופס בחנויות, אתה תצטרף להפגנה? להצטרף להפגנה??? אני אהיה המנהיג של ההפגנה!!! 90. מה אתה חושב על נקמתו של קרטמן בסקוט טנרמן? אחלה אין מילים 91. השיר הכי אהוב עליך מהפרק עם שירי חג המולד? שיר הסביבון ושיר הסיום 92. שיר השף הכי אהוב עליך? השיר שהוא שר על הזונה בפרק FAT CAMP 93. אם אתה היית צריך לבחור איזה צורה אתה רוצה שהחייזר הראשי מפרק 704 ישתנה אליה, מה היית בוחר? אייק... אבל שהיה נשאר לו הקול של הטאקו... 94. התרנגול של טימי, הכלב של סטן, הפיל של קייל, החתולה של קרטמן או החזיר של קרטמן? הכלב של סטן 95. איזה חתימה של מישהו בפורום הכי אהבת? (חוץ מהחתימה שלך) החתימה של חלב אדום 96. מהלוגואים שעשו בינתיים, איזה לוגו צריך להיות בפורום? של אלקול 97. חחח ריכטר או IC4? חחח ריכטר... 98. מה אתה חושב על האנשים שהיו סופר פעילים בפורום, וכבר לא נמצאים כאן? fudge them 99. ההורים של מק'י או של גריסון? את של מק'י לא היה זמן להכיר... נלך על של גריסון... 100. ולסיום: תכתבו שאלה ששכחתי לשאול ושהיה טוב אם הייתי שואל אותה... אממ... אממ... קיבינימט!!! רשמתי 99 שאלות אתם מצפים שיהיה בשכל שלי מקום לעוד אחת???

ופרטים רגילים

שם: אייל גיל: 15 עיר: ראשל"צ דמות מעודפת: קרטמן מה היתי רוצה לשנות בסדרה: כמובן שהיא תהיה יותר מצחיקה ממה שהיא!!! מה אני הכי אוהב בסדרה: את הדברים שאתה הכי לא מצפה להם ומשהו שצריך לדעת עלי: אני במגמת קולנוע ורוצה להיות במאי או צלם

elcool

New member
זה לא "אין לי איידס???"

אני לא שואל את זה, אני יודע את זה: אין לי איידס!!

dor307

New member
תורי

שם:דור גיל:14 עיר: מקום קטן ליד הים דמות מעודפת: קייל מה היתי רוצה לשנות בסדרה: את השם לדורלנד מה אני הכי אוהב בסדרה: את הדם והקללות משהו שצריך לדעת עלי: שהטניס הרס לי ת'חיים (להביא דוגמא?? אני יביא. אולי חשבתם למה אני ער כבר בשעה כזאת מוקדמת 10 וחצי אז אני לא ער מ10 וחצי אני ער מ5 בבוקר!!!!!! איך הצלחתי? יצאתי אתמול רק עד 12 ולא היצלחתי להנות בכלל, ולמה? כדי שאני יספיק לאימון בוקר בטניס ויש לי עוד בערב עוד אימון) מי שעוד לא ענה לשאלון שיענה (אם הוא רוצה הוא יכול לענות לגרסה של אייל) כי אנחנו לא פורום מגובש עדיין ,ואנחנו צריכיים להיות!

רצוי לגירסה שלי+של אלקול!

שלי זה על ס.פ בעיקר, ואלקול זה כמו ביוגרפיה! ביחד זה טוב!!!

LitalMermaid

New member
אני

שם: ליטל גיל: 15.5 עיר: קרית גת דמות מעודפת: קארטמן מה היתי רוצה לשנות בסדרה: לא יודעת...כלום מה אני הכי אוהב בסדרה: את ההומור המשובח ומשהו שצריך לדעת עלי: אני לומדת כימיה

ha shem

New member
אז גם אני...

שם: דרור גיל: 14.5 עיר: קרית גת דמות מעודפת: קייל מה היתי רוצה לשנות בסדרה: נאדה.. מה אני הכי אוהב בסדרה: הומור שחור טהור ומשהו שצריך לדעת עלי: שברתי למושי אצבע ודקרתי אותו עם עט...

שירוש-אני מששרת ת'פרטים שלי חח../images/Emo6.gif

שם: הדר
גיל: עוד חודש וקצת 14 עיר: הוד השרון דמות מעודפת: סטן מה היתי רוצה לשנות בסדרה: נוטינג..
מה אני הכי אוהב בסדרה: ת'שטויות של קרטמן..
ומשהו שצריך לדעת עלי: יש לי גרביים עם מעויינים

יא חרא חכה חכה אני תופס אותך

שם:משה גיל:14.8 עיר:קרית גת(חרא של מקום..קשה להאמין שיש שם יותר מ3 אנשים דמות מעודפת:מיסטר מקי מה היתי רוצה לשנות בסדרה:יותר סמים..... מה אני הכי אוהב בסדרה:את הקטעים שבטרס יוצא אידיוט ומשהו שצריך לדעת עלי:אני בנאדם זהב...באמת..תיראו מה לא עשיתילהשם אחרי מה שהוא עשה לי...אני באמת איש טוב...הרבה יותר טוב מימכם...אני יכול להות נביא של דת חדשה מרוב שאני טוב... (הכותרת מופנית להשם)

אנא בובי ../images/Emo3.gif

שם: עודד ויס גיל: 14 (27.6) עיר: יטבתה (זה דווקא קיבוץ!) דמות מועדפת: קרטמן Rulz! מה הייתי רוצה לשנות בסדרה: *פרקים בתדירות קצת יותר גבוהה (נגיד כל שלושה ימים) *בלי פרקים מוזיקליים! מה אני הכי אוהב בסדרה: יחסי קייל-קרטמן משהו שצריך לדעת עלי: אתם רוצים לדעת, תשאלו.

wanna get high

New member
שקשוקת חצילים!!!

שם: יובל!!! יוגב!!! גיל: 14!!! דמות מועדפת: טאוולי!!! מה הייתי רוצה לשנות בסידרה: חלאס עם ג'ימי... זה לא מצחיק... מה אני הכי אוהב בסידרה: את הפרקים שאין להם מושג מה הם עושים... משהו שצריך לדעת עליי: אני בעצם צנצנת... צנצנת עולמית!!! סתם... אני חו"סניק? נחשב?

למעלה