פרטים עליי (אבל זה קצת הרבה)-2
51. מי מהבאים היית רוצה להכיר יותר לעומק? דוג פו או אח של קני? דוג פו... 52. למי מהדמויות שהיו יותר פעילות בעבר בתכנית וכיום הם לא כל פעילות אתה מתגעגע? מפיסטו... 53. איזה משחק סאות' פארק הכי אהבת? נראה לי שס.פ ראלי 54. איזה משחק סאות' פארק הכי שנאת? היה פאזל אחד אונליין... דפוק... 55. האם היה פרק של סאות' פארק שממש לימד אותך משהו חדש? כן... מעגל הקקי... פרק 417 אם אני לא טועה... זה הגיוני... 56. האם התרגשת בפרק: "קני מת"? קצת נוטה ללא ממש 57. מה ההורים שלך חושבים על סאות' פארק? האם אכפת להם מזה שאתה צופה? אימא שלי קצת עושה פרצופים אבל בעיקרון לא אכפת להם... 58. האם פעם זיהית טעות בסאות' פארק לבד? כן... מהסרט... (33 דברים מהסרט שעשיתי פעם למי שזוכר זה היה פעם בטאג-ליין) 59. את האמת, האם יש פרק שראית אותו כל כך הרבה עד שאתה לא מסוגל לראות אותו עוד פעם? ברור!!! כל פרקי עונה 4 ו-5 מרוב השידורים החוזרים בימי ביפ... במיוחד CRIPLE FIGHT 60. כמה פעמים ראית את הסרט? 151605613059077253 אבל מי סופר? 61. אם היו מציעים לך פריט אחד מקורי של סאות' פארק בחינם אבל רק אחד, מה היית לוקח? ערכת בובות בגודל לגו של כל הדמויות אי פעם... אפילו כאלו שמראים בקהל או דברים משניים... 62. האם ראית את פרק הפיילוט שלא שודר? אם כן, איזה גירסה יותר טובה? רק בגלל שבפיילוט המוקדם הראו את המשפחה של קרטמן... אני מעדיף את הפיילוט המחודש... 63. קרב נכים, ג'ימי VS טימי, על מי תהמר? טימי 64. קרטמן וקייל הולכים מכות שוב אבל הפעם עד המוות, מי ימות? (חוץ מקני?) קרטמן יחשבו שהוא מת ואז הוא יקום וקייל ימות... 65. מה אתה חושב על קני ביחס לעונה 7? איכס... 66. מה המעשה של פרופסור כאוס שהכי הצחיק אותך? כשהוא החליף את הצלחות במסעדה 67. איזה שיר הכי אהבת מהסרט? בריאן בויטנו או לה רזיסטנס... ההחלטה קשה... 68. איזה שיר הכי אהבת מהסדרה? נראה לי את השיר שקרטמן שר עם כל הקהל ב"קני מת" כדי לקדם את תהליך העוברים... 69. אם אתה לא מושי, השם, גופי, אלקול או אני: אתה תבוא למפגש הבא אם יהיה? אמממ... אני עצמי אני... 70. למי מהרביעייה הכי מתאימה וונדי? לקרטמן 71. איזה סרט אחר שמאט וטריי עשו הכי אהבת? ללא ספק בייסקיטבול (הכדור מת מצחוק) אורגזמו זה הכי דפוק... 72. מה אתה חושב על "ישו נגד פרוסטי" שהתחיל את סאות' פארק? ככה ככה... 73. מה אתה חושב על "ישו נגד סנטה" שגם התחיל את סאות' פארק? ממש יפה 74. האם פעם הצלחת להבין מה קני אמר? (בלי תרגום בביפ) כן מידי פעם 75. אם היית במקום השם בקומיקס "עלילות הזוכים" היית חוזר לארץ, או נשאר עם החבורה? הייתי חוזר... יש לי משפחה... אבל הייתי מביא לכם דברים... 76. אם היית במקום מגה תום X בקומיקס "תככי הפורום", היית נותן קרדיט לאחרים ולא מתפאר בעצמך כל פעם? בטח.. אני צנוע! 78. איזה דמות היית מגרש מסאות' פארק לתמיד? וונדי טסטבורגר שעולה לי על העצבים! 79. בין לאדן או סדאם חוסיין (ביחס לסאות' פארק כמובן) בין לאדן רולז 80. משה או ישו? חחח ישו ז"ל 81. איזה אפקט הכי הלהיב אותך בסאות' פארק (חוץ מבסרט) ההתפוצצות בפרק עם טאולי 82. עם איזה חבר פורום אתה הכי מיודד? אלקול... (מה לעשות שאנחנו גרים קרוב) 83. חחח מה אתה חושב על השאלון? איכס!!! איזה שאלון דפוק!!! מי המשועמם שיעשה כזה דבר??? חח... סתם שאלון יפה ואני מקווה שכולם יענו... 84. האם היית רוצה את מר כובע בחזרה? ברור 85. אם היית חייב לבחור (בהדגשה על חייב): IT או גרביל בתחת? אממ... אממ... אממ... IT 86. איזה שאלה עד עכשיו הכי דפוקה בשאלון? שאלה 85 שנמצאת למעלה כרגע 87. האם אתה חושב שמישהו אחר היה צריך להיות ה"קאקר" הגדול ביותר ביקום? (DEUTCH) וונדי!!! 88. מי מסאות' פארק היית ממנה לראש העיר החדש? את שף... הוא היה תמיד עוזר לכולם... אם הוא היה מפריז עם הזכויות של השחורים, הייתי מעדיף שאייק יהיה ראש העיר... 89. אתה הולך ברחוב, ורואה הפגנה למען מכירת צ'יזי פופס בחנויות, אתה תצטרף להפגנה? להצטרף להפגנה??? אני אהיה המנהיג של ההפגנה!!! 90. מה אתה חושב על נקמתו של קרטמן בסקוט טנרמן? אחלה אין מילים 91. השיר הכי אהוב עליך מהפרק עם שירי חג המולד? שיר הסביבון ושיר הסיום 92. שיר השף הכי אהוב עליך? השיר שהוא שר על הזונה בפרק FAT CAMP 93. אם אתה היית צריך לבחור איזה צורה אתה רוצה שהחייזר הראשי מפרק 704 ישתנה אליה, מה היית בוחר? אייק... אבל שהיה נשאר לו הקול של הטאקו... 94. התרנגול של טימי, הכלב של סטן, הפיל של קייל, החתולה של קרטמן או החזיר של קרטמן? הכלב של סטן 95. איזה חתימה של מישהו בפורום הכי אהבת? (חוץ מהחתימה שלך) החתימה של חלב אדום 96. מהלוגואים שעשו בינתיים, איזה לוגו צריך להיות בפורום? של אלקול 97. חחח ריכטר או IC4? חחח ריכטר... 98. מה אתה חושב על האנשים שהיו סופר פעילים בפורום, וכבר לא נמצאים כאן? fudge them 99. ההורים של מק'י או של גריסון? את של מק'י לא היה זמן להכיר... נלך על של גריסון... 100. ולסיום: תכתבו שאלה ששכחתי לשאול ושהיה טוב אם הייתי שואל אותה... אממ... אממ... קיבינימט!!! רשמתי 99 שאלות אתם מצפים שיהיה בשכל שלי מקום לעוד אחת???