זהו זה..

AGENT SHESH

New member
זהו זה..../images/Emo73.gif

הזמנתי אותו. ובכן, האמריקאים המטומטמים טחנו אותי עד דק. לאחר שבתחילה רציתי להזמין מהחנות של אפל, והם אמרו שהם לא מקבלים כרטיסי אשראי מחוץ לארה"ב, מתברר שגם בחנות שרציתי להזמין ממנה (Datavision) לא מקבלים את כרטיס האשראי שלי, אז הלכתי לbuy.com, גם שם התברר שחייבים שהbilling adress תהיה תואמת לshipping adress... וכך, נותרתי לי חסר יכולת לעשות דבר. המשכתי לחפש צדיק בסדום - ומצאתי - Amazon.com. הזמנתי ממש עכשיו את הIpod Photo 40GB, בסכום כולל של 385.76 דולר. אומנם יצא קצת יותר יקר מאתרים אחרים, אבל אין מה לעשות. אגב, בעקבות העניין הזה התברר לי שאין לי מאיפה להזמין Armbrand וIskin, אז בינתיים אוותר על זה ואנסה למצוא מישהו לקנות ממנו בישראל... ובסוף הצליחו לסחוט ממני הרבה יותר ממה שהתכוונתי להוציא על האייפוד בהתחלה... בהתחלה חיפשתי נגן פשוט שיעלה איזה 500-600 ש"ח, ובסוף קניתי נגן בכמעט 400 דולר... לא יודע מה הקסם של האייפוד שהופך אותו לכל כך עוצמתי, אבל זה מצליח. אז זהו, כל מה שנותר כעת זה לחכות...

benler

New member
קודם כל תתחדש

חוץ מזה, תחפש armband ב ebay - יש שם חנויות ששולחות לארץ. בן

benler

New member
עדיין זה יצא זול יותר מקנייה בארץ

וזה אם תמצא בכלל חנות שמוכרת בארץ. בן

B E N 14

New member
רציתי להזמין גם כן אייפוד 30GB ו...

אמאזון כתב לי שלא ניתן לשלוח את המוצר לאיזור שהקשתי(ישראל). *** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below

AGENT SHESH

New member
זה מוזר...../images/Emo73.gif

לפי מה שהבנתי מהאתר אפשר להזמין גם לישראל תמורת דמי משלוח של 35 דולר..

B E N 14

New member
דווקא ע"פ אמאזון כתוב....

"This item can only be delivered within the UK and Republic of Ireland" זה מתכוון לדגם של ה- 40GB. הנה: http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0006FNMEU/qid=1109705626/sr=2-1/ref=sr_2_3_1/026-5334791-2007601 תסתכל קצת מתחת ל-Technical Data ושם תראה את זה.

AGENT SHESH

New member
אני מדבר על אמאזון.קום../images/Emo73.gif

ויש לי חברים שהזמינו דברים מאמזון co.uk, אז קצת נשמע לי תמוה שפתאום הם כותבים את זה שם...

B E N 14

New member
אותו דבר גם באמאזון.קום...

רק ששם זה מוגבל לאיזור ארה"ב בלבד: Shipping: Currently, item can be shipped only within the U.S (מתייחס גם כן לדגם ה-40GB) http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0002ZAEX6/qid=1109707778/sr=1-1/ref=sr_1_1_etk-electronics/002-2223690-8850461?v=glance&s=electronics&n=172282 -תסתכל קצת מתחת ל-Features.

AGENT SHESH

New member
מוזר בהחלט.../images/Emo73.gif

לא יודע.. תזמין בארה"ב תשלח לקרובי משפחה או חברים שם...

למעלה