זהו זה

זהו זה../images/Emo70.gif

פרק ההריון שלנו הסתיים בשבוע 9 עם הריון לא תקין . אז בינתיים מחר גרידה. ושוב אנחנו נחים בהפסקה. סוגרים דלת ונחים קצת..(התקופות האלה הכי נוחות לי) אז אנא לא להתקשר גם מתוך רצון טוב כי סגרתי עניין ולא בא לי לדבר על זה יותר, ובינתיים אנחנו בחופש מה פ ו נ ד ק א ו ת שזו העבודה הכי קשה לנו היום. בי.............חדוה

../images/Emo7.gifאין מילים..../images/Emo201.gif

חדוה יקרה, תתאבלו, תנוחו ותצאו לדרך חדשה ובריאה יותר שתרגישו חזקים
ליבי איתך

עָנת

New member
../images/Emo14.gif

חדוה יקרה. ההודעה שלך עשתה לי עצוב בלב. באמת. אבל...גם אם קשה להאמין עוד יהיה טוב,תקטפו בסוף את הפירות

מירבי*

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

חיבוק של נחמה, כי אין לי מילים חכמות לכתוב לך כרגע.

../images/Emo7.gif בוכה איתך, חדוה יקרה ../images/Emo14.gif

מקווה שתצליחו לאסוף את עצמכם עם כוחות חדשים, לנסות שוב, ולהצליח.

מיקי1212

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

חדוהלה יקרה ואהובה
אין מילים מחבקת חזק ובוכה יחד איתך אין גבול לכאב שנכפה עליכם כל כך מצטערת ממוש ואמן ואפשר היה משהו לעשות כדי לשנות את המציאות העגומה אוהבת ומאחלת לך רק טוב למרות שכרגע זה נראה כל כך תלוש מייחלת לעתיד יותר ורוד אמן ממוש יקרה נוחי לך כמה שצריך וחבקי את עצמך ובן זוגך כי מגיעה לכם אהבה מכל הלב אוהבת וכואבת ומתפללת לטוב מיקי

waizman1

New member
../images/Emo7.gif

חדוה יקרה! עצוב לשמוע... מאחלת לכם עתיד מלא באור- אמן! תתחזקו ותצאו לדרך טובה ומוצלחת

../images/Emo201.gif את יודעת מה אני מרגישה

אבל גם יודעת שאהיה כאן תמיד בשבילךכדי להקשיב ולחזק !!!! שיעבור מחר בשלום ובלי בעיות
חופשה נעימה ורגועה
מזמינה במהלך החופשה להיתרגע אצלינו "בצימר"....

anat301

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין הרבה מה להגיד... אני חושבת עליך.... ומאחלת לכם רק טוב בהמשך הדרך !!!!

gesta

New member
הלב שלי כואב את כאבך

המילים בנאליות לתחושה שלי כלפיך. אני מרגישה כאילו זו אני הכואבת ... אני יודעת כמה זמן, כוחות נפש ותקווה פועמים בנו בכל פעם שאנחנו מנסים ואני יודעת שמתוך אנרציה בלבד, הגעתי למה שאני הגעתי כי לפעמים אין במה לאחוז.... אני כ"כ מבינה אותך , אבל אין לי מילים לנחם אני רק מאמינה, שלא משנה מה נעבור (ולצערינו כולם עוברות) בסוף נשיג את מבוקשינו (למרות הטירוף שבו אני נמצאת) כולי איתך. כואבת. ואוהבת

../images/Emo7.gifעצוב לי כל-כך../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

חדוה יקרה
בוכה איתך
רק זיכרי, שתמיד אשמח להקשיב!!!!!!! אוהבת

כאב לי לישמוע../images/Emo7.gif

כמה כאב לי לישמוע זאת עד שזלגו דמעות מעיניי אבל אני מאמינה שאחרי כל ירידה מגיעה העליה מחזיקה לכם אצבעות שאחרי המנוחה אתם תעשו זאת בגדול מאמינה שחלומות מתגשמים ושלכם בדרך אוהבת טליה

fridman1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

תהיו חזקים, תאגרו כוחות ועם הרצון החזק שלכם תגיעו למטרה המיוחלת

למעלה