זהו זה...

תומרותם

New member
זהו זה... ../images/Emo140.gif

שלום לכן, ידידותיי הווירטואליות, החלטתי בלב שלם להתחיל בתהליך הגמילה.. בחודשיים האחרונים רותם מקבלת במשך הבוקר עד אחה"צ תחליף ואח"כ עד הבוקר קיבלה ציצי טעים ומזין. לאחרונה התחלתי להתעייף מהעניין, גם הלילה מאוד מתיש וגם בעלי משתגע מזה שהוא לא יכול לעזור לי.. נראה לי שאני אמשיך לאט לאט לתת לה כל פעם פחות, עד שזהו... וגם נראה לי מספיק, היא בדרך ל-6 חודשים, בהתחלה הייתי קונה גם 3 חודשי הנקה ובכלל לא האמנתי שאחזיק מעמד כל כך הרבה. אני חייבת לציין שהרבה מאוד מההצלחה שלי להחזיק מעמד היא הפורום הזה, וחח ענק לשגית (שאגב, איפה את? מה שלומך? איך התינוק/ת החדש/ה?) אז שוב
לכולכן, ובהצלחה לכל המניקות, ואני אכנס עוד עד שאראה ששגית חזרה בכדי להגיד לה תודה אישית!

גילי51

New member
כל הכבוד...

כל הכבוד לך!אנחנו,טל ואני,באמצע דרכינו.ינקנו בכייף כשנה וחודשיים וחצי והחלטנו להפסיק,יותר מיוזמתה.עד עכשיו היא ינקה 2 ביום -בוקר לפני הפעוטון ובערב לפני שינה.אני התחלתי ללמוד בערבים כך שבעלי עושה מקלחות ומרדים אותה וראינו שהיא מסתדרת נהדר גם בלי ציץ.בבוקר זה בכלל קל ,כי אוכלים ארוחת בוקר קלה ובפעוטן משלימים...אך זו דרך קשה ולעתים מרגישים בנסיגה .צריך הרבה סבלנות ,כי לעתים הציצי פשוט חסר. מאחלת לך הרבה הצלחה וסבלנות . אמא של טל

mornor

New member
רותי

הי! נכנסתי בכדי לכתוב לך שקראתי את המייל ולא הספקתי להגיב ומחר אני יוצאת לנופש באילת ואחזור ביום חמישי, ואז ראיתי את ההודעה שלך פה. גם אני רוצה לחזק אותך ולאמר לך - כל הכבוד!!! הבנתי שאת עובדת ממש קשה, ויופי שהחזקת מעמד עד עכשיו! לגבי התכניות שלי - בנתיים ממשיכה עם ההנקה, ואני חושבת על להפסיק לשאוב חלב לאור כשאני בעבודה כשאחזור מאילת. פשוט קצת נמאס לי מהשאיבות האלה. אז שיהיה בהצלחה ואני אכתוב לך מייל כשאחזור מאילת. ובנתיים, אני מזמינה אותך לכתוב לי איך הגמילה ואני מקווה שיהיה קל!!! מור

למעלה