זהו, זה רשמי:

זהו, זה רשמי:

26.6.2007, זה התאריך שבו משוחרר (סוף כל פאקינג סוף) הדיסק החדש של סימפוני X. הדיסק יקרא (שום קשר ללהקה) - Paradise Lost, ועד עכשיו מהעדכונים של מייקל רומאו זו אמורה להיות יצירה נהדרת של הלהקה, יש לי תחושה שזה יהיה אלבום קונספט כמו השניים האחרונים. תהנו:)

Musta Susi

New member
שמחה וששון../images/Emo65.gifאחרי 4 שנים זה חייב

להיות מוצלח. ^^דוקא יש להן קצת מה ללמוד אחת מהשנייה...

IJohnYI

New member
אוי.. ואני כבר חשבתי שאתה פורש

כלאופן- הגיע הזמן.. חסר להם אם זה יהיה חרא של דיסק!

Gaius Octavius

New member
א. מה הקשר?

ב. למה שלא יקנו? ג. מה הסיפור עם ההערות האלה באמצע החיים כל הזמן?

Shusho

New member
א. תרגע

ב. "חסר להם אם זה יהיה חרא של דיסק" למה חסר להם? כלומר, אם זה יהיה חרא של דיסק מן הסתם לא נקנה אותו, נכון? אבל כאן לא ממש קונים דיסקים. לא אמרתי את זה כתקיפה אלא כעובדה, ג'זס. ככה שהמשפט הזה חסר פואנטה כי אם הלהקה היתה תלויה באנשים כמונו שמקשיבים למוזיקה שלה בצורה פיראטית היא מזמן היתה מתפרקת. ג. אני לא מבינה למה אתה תוקף, אני לא אמרתי שום דבר בנימה פוגעת.

Gaius Octavius

New member
ב. זה לא נכון.

מספיק אנשים קונים דיסקים, מה לעשות, אולי לא הרוב, אבל יש אנשים שכן אוהבים לקנות דיסקים (כמו ניר שאני נמצא אצלו עכשיו). ועוד דבר, "אם זה יהיה חרא של דיסק לא נקנה אותו"? יש פה פאק בהשתלשלות האירועים, את לא חושבת? ועוד משהו, בתכלס, הקטע שחסר להם שהוא יהיה גרוע - זה לא רק קשור למכירות ילדה, המעריצים שלהם מחכים פאקינג 4 שנים לדיסק, יהיה ראוי שנצפה שהוא יהיה ברמות של הקודמים, כמו הציפיות שהיו של בליינד. א. אני רגוע לגמרי. רוצה חסה?

McBlack

New member
אה, זה היה ג'ים! ../images/Emo6.gif זה מסביר

ותמיכה בנוגע לקניית דיסקים
גם רעות בקטע הזה

McBlack

New member
אתמול הוא אמר שאם הילדים שלנו ייצאו

רוסים הוא ידרוס אותם
אז אמרתי שבמילא אלביש אותם בחולצות משובצות ואשלח אותם ללמוד עתודה...

Gaius Octavius

New member
ואני אומר - די לדברים המשובצים!

עברו לחולצות מקווקוות! [והנדיר תבין. אם כי גם אחרים אמורים להבין.]

ש נ י1

New member
היידד היידד!!

אבל רגע! יכול להיות שיציאת האלבום תידחה מפני שמייקל צריך לפנות קצת זמן כדי לעשות לי כמה ילדים עם עודף משקל

למעלה