זהו, זה רשמי.

אבל אתה יודע שזה לא אומר כלום...

ובטח שלא מעיד על איכות המוצר, בדיוק כמו במקרה הזה.
יש כאלה, ביניהם כנראה גם אנחנו, שדווקא מעריכים את העובדה שגיורא, כל עוד זה תלוי בו, יודע ומעדיף לסיים את הסדרות שלו בשיא, אחרי שלוש עונות. זה ממש קבוע.

שיהיו לגאליס מצידי 500 פרקים, מה שכידוע כבר לא יקרה, ושיהיה להם לבריאות. באופן אישי, אני מעדיפה את הסדרות שלי איכותיות קצת יותר, ב-level אחר לגמרי...

rubmue1234

New member
זו לא הכמות, זו האיכות

גאליס מאוסה ,רדודה, וחסרת כל מודעות עצמית.
היו צריכים לעצור ממזמן.
החממה לוקחת ובגדול.
גאה בהחלטה של גיורא,
בטוח שזה יעשה רק טוב.
מקווה שיוצרי גאליס ילמדו מהחממה, לפחות לפעמים הבאות.

rubmwue1234

New member
אמ...

טקס נבחרי **ערוץ הילדים** מן הסתם שהם יזכו. באקדמיה או איך שלא קוראים לזה החממה זכתה כבר פעמים (עם ציפיה לפעם שלישית ואחרונה) כסדרה הטובה ביותר לשנים 2013,2014 .. אז אולי גאליס קצת יותר פופולריים, החממה גם פופולארית וגם איכותית.. גאליס באמת לקחה את ההצלחה רחוק ונמרח מדי.. מבין את הדעה שלך..פשוט אמרתי גם את שלי..

Roei152

Well-known member
מנהל
שפורסמה ההודעה ממגיורא בעמוד הרשמי של החממה
הרבה כעסו על כמות ה"עונות" של גאליס לעומת החמממה... אמרו "מה זה? לגאליס יש 5 עונות ולחממה רק 3 ?"
אנחנו יודעים שבהגיון יש להם בעצםם גם כן 3 עונות מלאות...... אז נכון שהם צודקים... בתכלס כי גאליס הולכת להוסיף "עונה" רביעית.... אבל זה רק מראה על הדזרדרות ......

Roei152

Well-known member
מנהל
אני מחלק את השיר שלנו לשתי סדרות ננפרדות שהקשר בינהן הוא רק
השם..... עונות 3-4 הן עונות נפרדות........ עם סיפור נפרד.........

Roei152

Well-known member
מנהל
אני בדיוק להפך....
העונה השלישית יותר מצאה חן בעיני מהעונהה הראושנה עם החיזור של רני אחרי תמרה.....

Roei152

Well-known member
מנהל
אז אני ראיתי בעיקר את עונת תמרה......
והתחברתי אליה די בקלות....
השיר שלה " חשבתי שאולי " אני יותר מתחבבר אליו מאשר השיר ש ני נ ט לוי "האור בחיי "

rubmue1234

New member
בדיוק!!!

וואווו אני מממשששש חושב כמוך בעניין הזה!!!
עונה מצויינת,
פרק סיום ששבר את כל השיאים!!!
כל רגע שעבר היה מדהים יותר!!!!
לא להאמין שהייתה סדרה כזו טובה בישראל...
לפחות מהז'אנר הזה..
כיף להזכר..

rubmue1234

New member
אני איתך אורן

העונה השנייה של השיר שלנו כמו שכבר אמרתי בעבר,
היא לפי דעתי העונה המוצלחת ביותר והמצויינת ביותר שנכתבה בישראל עד כה.
אגב, השיר שלנו היא הסדרה עם מספר הפרקים הגדול ביותר בישראל ..
אם מסתכלים על פרקים..

rubmue1234

New member
זהו, זה רשמי.

החממה תגמר בפרק 175 .
גיורא ודיע על כך באינסטגרם עם תמונה משותפת של כל כוכבי הסדרה.
זה מה שהוא כתב:

אז כן, צופי ״החממה״ היקרים והאהובים -השמועות נכונות: פרק 175 החותם את העונה השלישית יהיה גם האחרון בסדרה.
הסיבה היחידה היא שאנחנו רוצים שהסדרה תיגמר בשיא, ולא שניה אחת אחריו וזה מה שיקרה. הבשורה החשובה היא שאת חמישים הפרקים הטובים המרגשים והמותחים ביותר בסדרה עדיין לא ראיתם... ובקיצור#החממהלנצח
שלכם תמיד גיורא

אני לא יודע מה לחשוב.
אני הרגשתי שזה באמת הסוף של הכל,
אבל מצד אחד אני לא רוצה שהסדרה תגמר, כי היא אחת הסדרות המדהימות,
מצד שני, אולי זה לטובה שזה בשיא, ולא ייהרס אחריו כמו שגיורא כתב בהתבטאות קצת שונה...
מה אתם אומרים?

Roei152

Well-known member
מנהל
בדיוק באתי לכתוב את זה.....
כולנו ידענו שזה הסוף גם בלי ההודעה הרשמית כאן..... ככה שזה לא חדש ... הסוף הזה מתבקש.... מקווה שגיורא לא יכנע עוד פעם ללחץ גולשים ויחזיר את החמממה לעונה רביעית ... כי ככה זה הורס את הסדררה....

הערה קטנה ..... בבקשה לרשום את שם הסדרה בכותרת אתה יכול לרשום רשמי: פרק 175 החממה יסיים את הסדרה כולה.. העיקר ששם הסדרה יישולב איככשהו בכותרת .... זה שומר על סדר בפורום.....
תודה...........

rubmue1234

New member
מצטער..כבר אי אפשר לערוך :/

ולגבי מה שאמרת אז כן,
זה גם מה שנתן לי עוד סיבה לחשוב בכיוון של סוף הסדרה.
גיורא גם נתן די הרבה רמזים על סוף,
אם זה בתמונות שהוא העלה,
או תמונות ומידע של השחקנים,
או שאפילו בסדרה עצמה.
כמו שכתבתי, אולי זה גם לטובה, והמשך סתם היה הורס..
אי אפשר לדעת.
בינתיים, עם ההודעה שלו הוא אפילו נתן לי עוד ציפייה גדלה להמשך...
שיגיע דצמבר!!!

שיר m

Well-known member
תודה על העדכון

אותי זה משמח, תמיד טוב לדעת לפרוש בשיא.

עדיף מאשר להמשיך עוד ועוד עד שכבר אין טעם והכל חוזר על עצמו (בחברויות)...

קפיצת הניצחון המתבקשת

לכל דבר טוב יש סוף...
נקבל זאת בהבנה ובאהבה גדולה

rubmue1234

New member
יותר נכון לאמר ''גם לדבר טוב יש סוף'' ..

כי..זה מובן מאליו שלדבר רע יהיה סוף,
לדבר טוב פחות מובן מאליו..
למרות שאני לא רוצה להשמע פילוסוף אני אשמע כזה, אבל כל דבר נגמר בסופו של דבר...
ובאמת שככל הנראה זה לטובה, כי כל המשך היה רק הורס את הסדרה...
צריך בסופה להודות כ''כ לגיורא על שיצר את הסדרה המדהימה, ואז פשוט להמשיך הלאה לעונה הבאה של שכונה, בידיעה שכל מה שגיורא החליט זו ההחלטה הנכונה :)

צודק. דייקת בהגדרה.

אנחנו יודעים שזו פשוט תחושת עצבות כזאת אצל כולם כשכל סדרה של גיורא מסתיימת, זה הוא...
האמת שקשה לי לומר בבירור האם עונה רביעית הייתה בהכרח הורסת את הכל, כמובן רק במידה וגיורא היה ממשיך לכתוב באופן בלעדי. אבל למרות הזוועה שקרתה עם השמינייה, גם אם זה כבר לא היה הוא, גרמה לו באמת להחליט שהכי טוב זה לפרוש בשיא, שנקווה שאכן יגיע בסוף...

נמשיך הלאה עם חיוך
ונקווה שגם עם תחושת סיפוק מהסדרה הזאת, שנכנסה ללבבות כל כך רבים, ונקווה להמשך יצירה פורה של גיורא ולסדרה חדשה שתגיע הכי מהר שיש...

Roei152

Well-known member
מנהל
אני חייב לכתוב את זה
כמו שאמרה דגנית : לכל דבר טוב יש סוף וגם לשמיניה או במקרה שלנו החממה .... כל פעם שמדברים על סופים בהקששר לסדרות ישר קופץ לי מהה שדגנית אמרה... בכלל משפט לחים.....

ותגובה ישירה למה שאמרת ... זה מובן מאליו שלדבר רע יהיה סוף... לפעמים צריך לסייים כדי שזה יחשב לטוב... זה אחד המעלות של גיורא (שיעור לגאליס
)

מס' 2 - אז זה רשמי ועכשיו גם "עונת" החזרה רשמית...

ולמה אני כותבת "עונה" ? כי הם בעצמם כתבו אתמול בפייסבוק שמחכים לנו 49 פרקים בחורף הקרוב. לא ייאמן.
מיותר אפילו לציין תאריך כי אנחנו כבר יודעים - דצמבר. תאמינו לי, עם הזלזול הזה שהם עושים בצופים הם מסוגלים לחזור גם בינואר...
מ"סתיו" הפכנו ל"חורף". גם כן הגדרות מטופשות שאני כל כך שונאת.
כאילו, תנו מראש חודש יעד לחזרה ופשוט תעמדו בזה ובלוחות הזמנים, מה העניין ?!

אבל מה כן, היה ממש יפה לקרוא את מה שכתבו השחקנים, כל אחד הקדיש בדף שלו. מילים מרגשות לסיכום שלוש וחצי שנים...

שיר m

Well-known member
אם בא לך להשקיע

אני אשמח לקרוא מה כתבו השחקנים...

&nbsp
(אבל את ממש לא חייבת)

למעלה