תודה :) ואני צריכה כזה.... אז תודה!
ש שלי תלתלים New member 8/2/10 #17 ../images/Emo13.gifאוווו סופסופ שרשור בוקר טוב כמו פעם. בוקר לימודים וחרישה אינסופית לקראת המבחן האחרון ביום ד'. אוניברסיטה של דתלש"ים זה גן עדן לגרושות מי באה לקפיטריה של חינוך? שיהיה יום מצויין. בריאות לכל החולים והחלמה מהירה.
../images/Emo13.gifאוווו סופסופ שרשור בוקר טוב כמו פעם. בוקר לימודים וחרישה אינסופית לקראת המבחן האחרון ביום ד'. אוניברסיטה של דתלש"ים זה גן עדן לגרושות מי באה לקפיטריה של חינוך? שיהיה יום מצויין. בריאות לכל החולים והחלמה מהירה.
מ מזי קמיקזי New member 8/2/10 #22 פאשיונאבלי לייט ../images/Emo68.gif../images/Emo120.gif אבל עם חן שמש שמש שמשששששש וקר קר קררררררררר זה אומר אחד משני דברים או שצריך להתארגן על טיול סקי או שצריך להתארגן על 'סטרפטקוקוס' ולשבת על שוקו חם עם נוף של ים <מי שהולך על האופציה השנייה שיתארגן על צרפתית עם שי> פרסקיייייייייייייייייי אתה הייב לי הצי נקניקיה
פאשיונאבלי לייט ../images/Emo68.gif../images/Emo120.gif אבל עם חן שמש שמש שמשששששש וקר קר קררררררררר זה אומר אחד משני דברים או שצריך להתארגן על טיול סקי או שצריך להתארגן על 'סטרפטקוקוס' ולשבת על שוקו חם עם נוף של ים <מי שהולך על האופציה השנייה שיתארגן על צרפתית עם שי> פרסקיייייייייייייייייי אתה הייב לי הצי נקניקיה
ו והלאה וכאן New member 8/2/10 #29 הרישמיות הזו לא מוצאת חן בעיני../images/Emo199.gif אמנם הצלחתי הבוקר לישון עד 6 (לראשונה מאז שנחתתי.. הישג מכובד ) אבל דווקא היום אני עייפה הרבה יותר מאשר ההשכמות ב 3:30. באסה.. עוד שעתיים והביתה...
הרישמיות הזו לא מוצאת חן בעיני../images/Emo199.gif אמנם הצלחתי הבוקר לישון עד 6 (לראשונה מאז שנחתתי.. הישג מכובד ) אבל דווקא היום אני עייפה הרבה יותר מאשר ההשכמות ב 3:30. באסה.. עוד שעתיים והביתה...