זהו, זה רישמי. אני לא יודעת להכין עוגת מייפל.

C h u l C h u l

New member
זהו, זה רישמי. אני לא יודעת להכין עוגת מייפל.

זהו הניסיון החמישי בערך... שמתי על העוגה יותר מחצי בקבוק מייפל על 2 אינגליש והוא לא מחלחל. עשיתי חורים כמובן... האמת שהורדתי משתי שמנת מתוקה לאחת כי היה נראה לי מוגזם גם זה וגם חצי כוס שמן. בנוסף, לא הוספתי נוזל אחר במקום. האם זה יכול להיות בגלל זה? אשמח לתובנות/ מתכון של עוגת מייפל. תודה
 

טל688

New member
מייפל סמיך מכדי לחלחל לעוגה. את צריכה

לדלל אותו עם מעט מים חמים. כמו כן, עוזר מאוד אם העוגה קרה והסירופ חם - או להיפך. ניגוד טמפרטורות בין עוגה לסירופ עוזר מאוד לספיגה.
 

homets

New member
נשמע שפשוט שינית את איזון החומרים במתכון..

אם הורדת שמנת מתוקה אחת (250 מ"ל) - היה צורך להוסיף נוזלים נוספים במקומה, על מנת שאיזון החומרים יישמר. אם לא רצית שהעוגה תהיה שמנה כל כך - ניתן היה להמיר את השמנת בחלב 3% שומן או אפילו ביוגורט באותה כמות. נטלי
 

DCS

New member
סדנא מצולמת שלב אחר שלב לעוגת מייפל טאגוזים

תפעלי לפי השלבים תמונה אחר תמונה אין לי ספק שזה יצא מוצלח מתכון לעוגת מייפל ואגוזי מלך המצרכים : 1 גביע שמנת חמוצה 3 ביצים 1 כוס סוכר 3 סוכר וניל 1/2 כוס שמן 1/4 1 כוסות קמח מנופה 1 אבקת אפייה 1/4 כפית מלח 1 כוס אגוזי מלך קצוצים 1/2 כוס סירופ מייפל 1/4 כוס מים חמים אופן ההכנה : מכניסים לקערה – שמנת חמוצה,ביצים,סוכר,סוכר וניל ושמן ומערבבים היטב. מנפים לתערובת את הקמח,אבקת האפייה והמלח ומערבבים. מוסיפים את האגוזים ומערבבים. מעבירים ל 2 תבניות אינגליש קייק משומנות. אופים בחום של 150 מעלות ל-40 דקות. מוצאים את העוגה מהתנור – ומחוררים בעזרת קיסם (כ 20 חורים בכל עוגה ). מערבבים את הסירופ עם המים ויוצקים מעל לעוגות. מחזירים לתנור ל 5 דקות נוספות. בתאבון. הסדנא נשלחה ע"י : food.vtop
 
למעלה