זהו זה,עשינו זאת!!!!

koralv

New member
זהו זה,עשינו זאת!!!!

אנו משפחה מורחבת הכוללת אוצר קטן וחכם בן 7 חודשים. הרבה חוויות שלא ישכחו,הרבה טירטורים ואי נוחות,אך הכל מאחורינו. חזרנו אתמול בערב,רון המתוק כבר ישן שנת ישרים במיטתו החדשה,ומקומו בביתנו כבר נראה מאוד מאוד טבעי. לצערי הרב,תפס אותי שם וירוס קשה,מה שהקשה עלי מאוד את השהיה שם.הרבה ריצות לשירותים,חום וגרון כואב. מקווה מאוד להתאושש במהרה,כי המלאכה רבה. למי שלא מעודכן,ובשביל הפרוטוקול,שבנו אתמול מרוסיה עם בננו המאומץ. בעוד שבועיים חוזרים לזריקות והטיפולים,אך עם הרבה שמחה ושקט נפשי. מאחלת אושר אמיתי לכולן. אמא קורלי.

miri71

New member
לאמא קורלי המאושרת הרבה בריאות

ואושר לעוד הרבה-הרבה שנים.

עָנת

New member
../images/Emo124.gifאמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

קורלי עשיתם את זה
מאחלת אושר,אהבה ורק טוב כל החייםםםםםםםםםםםםםםםםםם

מירבי*

New member
אמא קורל היקרה../images/Emo24.gif

מזל טוב יקירה, עשיתם את זה ואתם משפחה!! אוהבת אתכם מאוד ומאחלת לכם את כל הטוב שבעולם! תהנו מרון הקטן, זה הזמן להעלות תמונה שלו לגלריה כדי שכולנו נהנה. נשיקות, אצלצל אליך מאוחר יותר.

נעמה212

New member
מזל טוב קורל

תהנו מהתינוק החדש שלכם ואני מאחלת לכם שיצטרםו אליו עוד ילדים מפונדקאות. הבנתי נכון? אתם עושים גם פונדקאות וגם אימצתם? זה מותר מבחינת הועדה? אמרו לנו שהפסיכולוג צריך לתת אשור שהוא דיבר איתנו על אפשרות של אימוץ והחלטנו לבחור בפונדקאות. נעמה

koralv

New member
הי נעמה

אימוץ של תינוק אינו בא על חשבוןהולדת תינוק.כמובן שלא מוכרחים לציין זאת לוועדה,וכך אכן פעלנו.הועדה לנשיאת עוברים הינו גוף נפרד מהגוף האחראי על אישורי האימוץ,ולכן הגופים אינם סותרים זה את זה. שיהיה לך המון בהצלחה.

mondani5

New member
למשפחה המורחבת!

אין יותר אושר מלחבק את רון,תהנו מכל דקה אתו. עד היום כבר שנה וחצי אין לילה ששיר או רון או שתיהן אתנו במיטה ,זה כייף שלא ניתן להסבירו ושכל הפרשנים למיניהם יפרשו מה שבא להם, אני גאה בך. אירית

למעלה