זהו זה סופי

dandushx

New member
זהו זה סופי

הבוקר קבלנו את תוצאות בדיקת הזרע השלישית והן היו פחות טובות מהקודמת , רק 2 מיליון למ"ל. לא היו שום הפתעות לטובה למרות שקווינו (למרות האבחון של דר´ מדג´ר על אשך עם וריקוצלה ואשך שני גם לא תקין). אני עכשיו מצפה לפגישות עם הרופאים בשבוע הבא כדי שיחליטו על הטיפול שינתן וימלאו את הטפסים הנדרשים לועדות , אני כבר רוצה להתחיל להזיז עינינים. היתה בי אמונה שאולי נתבדה וכל הבעיה היתה רק זמנית וחולפת אבל על פניו נראה שלא ושנזדקק לטיפולים בכל זאת . אבל אני חייבת לומר שאני מקבלת את הדברים די בשלוות נפש ,זה כנראה בגלל שכל הזמן הזה שעבר מתחילת הבדיקות ועד עכשיו שגרם לדברים לחלחל ולהתעכל והתרגלנו כבר לעובדה. ואת הקרדיט הכי גדול לכך שאנו מצליחים להתמודד עם הדברים כל כך טוב , מגיע לכם חברי/ות הפורום הנפלאים, אז תודה על כל העזרה והתמיכה ואקווה שתיהיו פה עבורי גם בהמשך...
דנדוש

דנדוש, בטח שנהייה איתך בהמשך

עד שיגיע ה-
אנחנו תמיד תמיד איתך, כמו שאת כל הזמן איתנו.... אני שמחה שאת די רגועה, זה טוב מאוד ואני בטוחה שבסוף הכל עוד יסתדר והבדיקות הבאות יהיו הכי טובות, מחזיקה לך אצבעות
זהו מכל ה-
שהרופאים יתנו לך את הטיפול הטוב ביותר השהעיניינים באמת יתחילו לזוז... ממני ד.

א י נ ס

New member
דנדוש´לה

אוי, אבל לא נורא. יש לנו כוחות השרדות ולחימה שאנחנו אפילו לא יודעים שהם חבויים שם עמוק בפנים. טוב שעבר זמן, והיפנמתם את המציאות. בקשר לטיפול, את יודעת מה דעתי. להתחיל עם הקל, לא ישר ללכת על תותחים כבדים. היום כשאני מנסה לשחזר את תקופת הטפולים שלי, אז עשיתי בטח איזה 12 הזרעות, ואף אחד לא העלה אותנו כיתה לIVF ובסוף זה באמת הצליח (אחרי שאיימתי על הגוף שלי שאם הוא לא קולט הריון עד ליומהולדת, אז אוי ואבוי לו... והוא נבהל וקלט, חודש לפני היומהולדת) אני בעד הטיפולים הקונבנציונאליים, ובכל שלב תעשו עצור וביחד תחליטו, רק שניכם לבד, לאן הולכים הלאה. אה כן, ולפתח שמיעה סלקטיבית כשהרופאים מתחילים עם הסטטיסטיקות שלהם. ויכול גם להיות שהכל ייגמר במכה הראשונה, ותצטרפי פה למכת הריונות האביב, זו נראית לי אופציה ממש לא רעה. אז צאו לדרך, עם כל התמיכה והאהבה מהפורום, ותזכרי שמספיק רק שזרעון אחד עקשן יגיע לביצית, היא כבר תדע מה לעשות איתו... חיבוקים ונשיקות ואיחולי הצלחה לרוב לך ולדנדושון הבן. אינס

גאיה100

New member
דנדושינו../images/Emo140.gif

אני קוראת את ההודעה שלך ומזדהה עם כל מילה. כן, גם אנחנו עברנו את אותם השלבים- שוק, עצבים, מו"מ עם אלוהים, דמעות (הרבה דמעות), הכחשה (רגעית), הפנמה, שלוות נפש וכוחות משותפים של זוג להתמודד עם הטיפולים שיבואו (עד עכשיו דגלנו והאמנו בשיטה הישנה של סקס ללא מבחנות...) מאחלת לך ששלוות הנפש תלווה אותך תמיד, זהו מרכיב לא פחות חשוב בתהליך. ואנחנו כאן תמיד תמיד תמיד
גאיה.

מיכל ק-ש

New member
דנדוש

בטח שאנשים יהיו פה בשבילך גם בהמשך. רק שההמשך יהיה קצר אה?!

דנית26

New member
../images/Emo24.gif

זה מה שאוכל להציע...לפחות את יודעת שאולי ע"י הטיפול הסיכויים יעלו...אני מצידי כבר להתחיל את תהליכי ההפריה ולא לחכות לעוד הזרעה... חבל לבזבז זמן...זו דעתי...מקווה שתמשיכי להיות שלווה כזו...זה רק עוזר...

שרילי

New member
היי דנדוש´../images/Emo141.gif

מצטערת על הבשורות, אבל עכשיו אתם בהחלט יודעים מה הבעייה וזה גם חשוב. מזכירה לך את ההמלצה של רוצה עוד 1 לגבי ויטמינים, אני כבר קניתי, מי יודע, אולי זה גם יעזור. שיהיה לך בהצלחה ומהר!!! שירלי

נועם@בת

New member
זה אולי סופי, אבל זאת התחלה ../images/Emo45.gif

היה לכם מזל וגיליתם את הבעיה מוקדם. אישית הייתי ממליצה לך לברר גם אפשרות של טיפול משלים בדיקור סיני או בצמחי מרפא- או שילוב שלהם לפני ההתערבות הכירורגית או במקביל אליה. אז עכשיו אתם יודעים לפחות מה יש ומה אין. ועם מה שיש- אפשר להלחם ולנצח. בכל מקרה תזכרי שגם עם בעיות זרע קשות יש תמיד סיכוי שזרע נועז אחד יגיע לביצית ויפרה אותה. אני מכירה ילד מתוק אחד שנולד ככה- בובי של רחל5. אז שיהיה רק בהצלחה
נועם

ונוס 34

New member
תיקון: להזכירכם - בעלה של רחל5

עבר פעמיים ניתוח לוריקוצלה. כדאי גם לכם אולי לנסות אם את רוצה לקבל עוד אינפורמציה - את מוזמנת לפנות אלי - בתגובה או במסר בכל מקרה שיהיה בהצלחה. ונוס

dandushx

New member
ונוס תודה

פשוט בינתיים בעלי נורא חושש מניתוח או כל התערבות פולשנית , אשמח לפנות אלייך בעתיד אם הוא ישנה את דעתו

אולה *

New member
דנדוש - זוהי התחלה

זה ממש לא הסוף. טוב שגיליתם את הבעיה כבר עכשיו, כי ניתן להצליח - ב-IVF. בהצלחה, אולה

dandushx

New member
תודה ענקית לכולכן../images/Emo51.gif

אני ממש אוהבת אותכם
בעלי בהחלט מתכוון לקחת את אותם ויטמינים ואבץ וכל הדברים האלה לשיפור הזרע , אנחנו פשוט רוצים קודם כל לדבר עם דר´ מדג´ר על זה ולשאול בדיוק איזה כדאי ומה הוא ממליץ . בעלי לא מתכוון לעשות ניתוח או התערבות כירורגית כלשהיא כי הוא מפחד ומעדיף לקחת תרופות שישפרו ושנעשה הזרעות קודם כל ואם לא ילך ( מה שאני מקווה שלא יקרה ) אז הפריות ואני מסכימה איתו במאה אחוז. אז שוב המון המון תודה על כל החום והאהבה דנדוש

עמית@

New member
מוכר מאוד (אצלנו זה היה 200.000

למל´- אז זכיתם..) אבל כמו שכתבו לך- טוב שגיליתם את זה מוקדם ותלכו ישר לדרך המובילה להצלחה- כי למרבה הצער זו כנראה הדרך היחידה אנחנו פה- איך שלא יהיה עמית

רומי 007

New member
הנקודה החיובית

בבעיות זרע שיש גם לפעמים תנודות חיוביות. יש לי זוג חברים עם IVF ראשון ואח"כ ילדים ספונטנים ולא נראה שבא להם להפסיק להתרבות (סמיילי קורץ). את כבר כאן איתנו דנדוש ותצאי מפה רק עם תינוק.

nam

New member
דנדושית ../images/Emo24.gif

אני מצטערת שהחדשות לא הפתיעו לטובה. אבל, זה טוב שעכשיו אתם יודעים מה הבעיה ויכולים להתמודד איתה. והדרך לפתרונה עשויה להיות קצרה וקלה משאתם חושבים, כך אני מקוה שזה יהיה עבורכם. מחזיקה אצבעות בשבילך כל הזמן!!

אופה3

New member
תמיד אהיה איתך ...

דנדוש מתוקה שלי תמיד אהיה איתך ואשאר איתך גם כאשר תעופי ומהר לפורום השכן, לדעתי קחי את זה באותה קלות הנפש שאת לוקחת לפחות עכשיו את יודעת את הסיבה ויודעת שיש לה פיתרון ולא ממשיכה לחיות בתקוות אולי כן אולי לא עכשיו מצאו את התשובה לבעיה ומקווה שתפתרו אותה כמה שיותר מהר, עד לעדכונים הבאים מאחלת לך הרבה הצלחה, אוהבת אותך ושולחת לך חיבוק גדול ונשיקה ממני האופה

שמולה

New member
דנדוש,

בעלי גם תמיד פוחד אולי יגיע מצב שהוא יצטרך לעבור טיפול כואב והוא פוחד מזה ומזדה עם בעלך. האמת היא שאני די נגד כיון שאם האישה כ"כ הסובלת בדרך לילד המשותף הנפלא אז למה שהם לא יעשו גם מאמץ אם זה מה שהרופא אומר - זה מה שיש לעשות!!! מקווה שלא נצטרך וגם אצלכם ימצא פתרון מהיר לבעיה אוהבת שמולה

dandushx

New member
אני מבינה מה שאת אומרת

לגבי זה שיעשו גם מאמץ , אבל תאמיני לי הפגיעה באגו הגברי במקרים כאלה היא עצומה ומשפיעה ( לפחות על בעלי ) בצורה קשה , הוא לוקח את זה מאוד קשה ולא קל לו לדבר על זה ,והוא מאוד עצוב ומדוכא בתקופה האחרונה. חוץ מזה שכל ההתערבויות הכירורגיות זה לא משהו שכדאי לעשות רק בשביל שיקחו חלק במאמץ כי זה כרוך גם בסיכון רפואי , זה עלול לגרום לעוד יותר סיבוכים ולעשות את המצב יותר גרוע , אז אני לא יודעת אם שווה להסתכן. זה אזור מאוד רגיש האשכים .
דנדוש

למעלה