זהו, זה סופי

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

pitzi3

New member
תכשיר בשם פילקה

עזר לנו כשהקטנה היתה חולה עם ליחה (לפני גיל חצי שנה), אחרי גיל חצי שנה יש את המוקוליט אבל לנו באופן אישי (עם הגדולה) זה לא עזר.

Shellylove

New member
פילקה זה למעשה טימין

עם שלי השתמשתי בזה בזמנו וזה די עזר אבל פעם רווינסרה כתבה שזה דווקא לא מומלץ לילדים.

pitzi3

New member
באמת, לא ידעתי!

דוקא הרופא ילדים שלנו המליץ על זה כעל תכשיר לתינוקות מתחת גיל חצי שנה.

meravbr

New member
תנסי את סירופ הדרוזטוקס (נמכר

במח' טבע בסופרפארם) - לתת במינונים גבוהים (כל שעה אם אני זוכרת נכון) ולאחר שרואים הטבה להקטין מינון. אצלנו זה עזר. תרגישו טוב.

meravbr

New member
ועוד עצה שקיבלתי

לבשל אגסים בסוכר נבט (גם, חנות טבע, זה סוכר גבישי וטעים) ולתת לה. אגסים הם פרי מכייח.

jif

New member
עדיין לא מצאתי מישהי מהאזור שלי../images/Emo4.gif

ותודה על ההתעניינות! הוא הקיא עוד מאז ומה שמוזר זה שהוא מקיא רק אחרי שהוא אוכל מצד ימין. דוקא הצד הפחות כואב וההנקה בו יותר נעימה לי. אני קוראת שוב: אשמח לפרטים על יועצת הנקה באזור ראש העין-אלעד-שוהם. תודה

../images/Emo101.gifמי מכירה יועצת באזור ראש העין

אלעד ושוהם? בנות יש מישהי כאן שיכולה להגיע לעזור?

עוד רעיון בינתיים:

נסי להניק אותו כשהוא כאילו יושב - לא שוכב, ונסי לעצור אחרי כמה דקות ולהרים לגרעפס. ככה אם הבעיה היא אויר שנתקע מתחת החלב - אולי תפטרי. וד"א - הזכרת לי שעד גיל חצי שנה יובלי ינקה כשעל ידי דלי ומטלית רצפה. וכמובן מרפי הגדול דאג לזה שבכל פעם שהדלי לא היה על ידי - היא הקיאה עלי ועל עצמה (למשל אני לא אשכח פעם אחת בסניף המרכזי בשילב בחדר הנקה (זכיתי ככה בחליפת טרנינג חדשה לא מתוכננת), או באוטו). לא בהכרח אומר משהו, ואולי כן. טוב להתיעץ ובינתיים נסי את הטיפ.

../images/Emo41.gif אני מקיא, אני מקיא כי..... ../images/Emo41.gif

טוב אז הלל מקיא כבר שבוע. בקשתות יפות, עיגולים מושלמים על הרצפה של איכס מסריח. הוא חזר גם לפלוט המון (אחרי כחודש של רגיעה), אבל מה שמדאיג אותי הן ההקאות. בהתחלה חשבתי שזה החיסון (קיבל מחומשת ביום ראשון) אבל לפי דעתי כבר עבר מספיק זמן כדי להגיד שזה לא. מה זה כן? ממש לא בא לי ללכת לרופא, כי חוץ מזה הוא די כרגיל, אבל מצד שני תדירות ההקאות ממש לא נראית לי נורמלית. אוף איתו.

ו שתי

New member
משהו השתנה בתזונה שלך?

אם כן, נסי להוריד את המרכיב בעיתי. ובכל מקרה- אם הוא מקיא בתכיפות ופולט הרבה הייתי מתיעץ עם רופא ילדים. בריאות

למעלה