זהו זה סופי

זהו זה סופי ../images/Emo5.gif

היום קיבלתי תשובה רשמית הניתוח נשאר בתאריך המקורי, בדיוק עוד שבוע מהיום (23/12). מרגע ההודעה כבר לא יכולתי לתפקד בעבודה
הפחד השתלט עליי
ואפשר להגיד שנכנסתי אפילו קצת להיסטריה
עברתי את זה כבר פעם אחת ואני יודעת שהכל יהיה בסדר אבל לא מצליחה לשלוט בפחדים
מקווה שאני לא עושה טעות עם ההחלטה ללכת לניתוח, לא היו שולחים אותי לניתוח אם לא היה צורך, נכון?
למישהי יש ואליום לתת לי
please
אני אשתגע עד יום שלישי
מייקי המפוחדת

maytalita

New member
מייקושית

אז לא תהיי שותפה שלי לחדר?
יקירה, לא היו שולחים אותך לניתוח אם היתה ברירה. את בידיים הכי טובות שאפשר ואני בטוחה שכל יעבור בשלום ושאיכות החיים שלך תשתפר. מאוד מבינה את הפחד! אני 3 וחצי שבועות לפני וכבר מתחילה להרגיש אותו.. לא יכולה לדמיין איך ארגיש שבוע לפני.. שולחת לך הרבה נשיקות וחיבוקים! אה, ויש לי ואבן אם את רוצה.. אבל תצטרכי לטייל לצפון בשבילו..

maytalita

New member
אני מהצפון הרחוק....

אז בעייתי אבל אם את שומעת על מישהי שמגיעה שאוכל להצטרף אליה, אנא יידעי.. אשמחלבוא ולהכיר כבר מעבר לוירטואלי! וכבר מעכשיו מזמינה לעשות את המפגש הבא אצלי! (מה יש, תטריחו את עצמכן להגיע לצפון פעם אחת....

galim29

New member
מייקוש../images/Emo24.gif

אני יודעת שאת מפחדת אבל אני ממש מבסוטית שזה קרוב. יאללה, את צריכה לעבור את זה ולהתחיל להיזכר איך נראים חיים אמיתיים... ואת יודעת למה אני מתכוונת. תעברי את הניתוח כמו גדולה ואם תהיי שם עדיין ב 5 לינואר (מה שלא נראה לי בכלל) אז אבקר... מחזיקה אצבעות, ידיים, רגליים, שיער ובטן שיעבור מהר וטוב...

../images/Emo51.gifגלגל

מקווה שאת צודקת ואכן אני צריכה את זה, כי לפעמים נדמה לי שאני סתם מגזימה וסתם רצה לניתוח...

בלה73

New member
מייקילולי

תחשבי על זה ככה: בעוד שבוע תהיי אחרי זה. סוף להתלבטויות ולציפייה... ממה שסיפרת אין לי ספק שהניתוח הזה לא נעשה סתם. אבל אני יכולה מאוד להבין את הפחדים...מאוד מוכר. מחזיקה לך אצבעות. הצוות במחלקה מאוד נחמד.

lee E

New member
את תעברי את זה כמו גדולה..

ותחזרי בריאה וחסרת כאבים!!!! למה לא ביקשת וואליום מהרופא? תגשי לרופא משפחה שירשום לך.

מצטרפת לכל הנאמר פה,מייקי,לכל מילה!

אני בטוחה שהרעש שמסביב הוא גדול יותר ממה שבאמת את הולכת לעבור,בתור אחת שעברה את זה פעמיים ,אני יכולה להגיד לך,שכבר אני מחכה לניתוח הבא(עוד הרבה זמן) בגלל ההרגשה שאחרי,אחרי כל הכאבים הנוראיים שסבלתי,ואחרי כל משככי הכאבים שלקחתי ,ואחרי כאבי הראש שעשיתי לסביבתי הקרובה ,ואחרי שבאמת סבלתי כמו זקנה בלה,ונגמלתי מהכאבים. תחשבי על השחרור שאחרי. שיהיה בהצלחה! מחזיקה אצבעות לניתוח מוצלח

קרנון32

New member
המון בהצלחה, מבינה אותך כל כך!!!

אין ברירה חייבים לעבור את זה... אני לפני שבועייים עברתי את הנתוח ואת כל הפחדים ושיגעתי פה את כולן מרוב פחד אבל את צריכה להחליט בינך לבין עצמך שזה הדבר הנכון לבריאותך והצוות הרפואי מקסים וגם המנתחים ואת יוצאת למנוחה ואת תרגישי הרבה יותר טוב אח"כ אני שולחת לך חיבוקים ואל תשכחי שזה נורמלי לגרמי לפחד אולי תקחי רסקיו?

מייקי'לה

אני רוצה להגיד לך משפט שאמרו לי כאן כשאמרתי שאני מפחדת מהניתוח שעברתי לפני שנתיים: אם לא היית מפחדת הייתי חושבת שאת לא נורמלית!!! זה בסדר לפחד ומותר לפחד וזה אפילו נורמלי. ניתוח זה תמיד דבר מפחיד גם הקל ביותר. מבינה אותך לגמרי ואולי במפגש היום אני אצליח איכשהוא להרגיע אותך ובינתיים עד אז
וירטואליים.

מאחלת לך גם כאן יקרה ../images/Emo24.gif

שהניתוח יביא את השינוי המיוחל ושבקרוב תגשימי את מטרתך
זה כבר אוטוטו כאן-מחיקה לך אצבעות ליום ג' הקרוב
בהצלחה

שוב ../images/Emo51.gif לכולכן

התחלתי לקחת ואבן ואין ספק שזה מקל על הפחד. עכשיו נותר רק לספור את הימים...

למעלה