זהו, זה סופי.

Devilish Angel

New member
זהו, זה סופי. ../images/Emo34.gif

אני מחוץ לארון. שני ההורים יודעים, וגם כל החברים... אבל לא התכוונתי שזה יהיה כזה ביג דיל... זאת אומרת, אני יודעת שאני לא לסבית, כי אני נמשכת גם לבנים... ועכשיו, אם אני מחוץ לארון כולם כן יתיחסו אליי ככה.... אוף. גאווה זה לא צריך להיות כזה ביג דיל... גם כן ההורים שלי ניסו להסביר לי שהכל בראש שלי ושאני בגיל של ניסיון וטעיה ושאני לא יודעת מה אני רוצה עדיין... ומזהירים אותי... ברגע שכולם יודעים זה כבר הופך להיות חלק ממני... ויהיה קשה אחר כך להתחרט... ומה באמת אם אני ארצה להתחרט? הרי אני בי, אני נמשכת גם לבנים וגם לבנות. אוףףף.... לא יודעת מה לעשות...
תעזרו לי

resputin

New member
סליחה על הפאסימיות,

אבל את לא יכולה לעשות כלום. What's done's done. עכשיו, את צריכה לחיות עם התוצאות ולנסות לחיות איתם לטובה.

adamsplit

New member
בשם כל מה שקדוש בפיצה!

למה להגיד שזה פאסימיות אדם הוא אדם באשר הוא ואדם הוא מה שהוא זה לא פאסימי אולי אפילו מעט מעודד שתמיד בסוף חוזרים הביתה תחיי עם מה שאת או עם מה שאת חושבת שאת ישתנה? ישתנה... אין פה חטא חייכי כי היום היום שלך

lonely TearDrop

New member
אני בערך במצב שלך..

לפני שיצאתי בפני כולם, הרגשתי הרבה יותר גאה במה שאני. אז אני ביסקסואלית.. אז מה?? פתאום זה הפך להיות מוזר מדי.. התחלתי לחשוב רק על זה כל הזמן.. זה ממש מבלבל אותי עד עכשיו (יצאתי לגמרי לפני חודשיים) יש לי חברה אחת (לא בת זוג..) שחושבת שעכשיו אני מתחילה להפסיק לאהוב בנים.. היא משוכנעת שאני לסבית וזהו אני קצת מתחרטת על חלק מהאנשים שאמרתי להם עליי.. לא כולם צריכים לדעת על המ אני מפנטזת ועל החיים הפרטיים שלי.. אבל כמו שכבר אמרו פה.. עכשיו אי אפשר להחזיר את הדברים לאחר ואני ניסיתי ובאמת שזה לא עבד.. אז צריך לחיות עם זה וללמוד לקבל את זה.

TwelveEyes

New member
ובגלל זה...

אני לא יצאתי בפני ההורים עדיין. אני יודעת שזה יהיה בדיוק מה שהם יגידו. גם אני אשמע שאני עדיין צעירה ועדיין לא מבינה מהחיים שלי, וינסו לשכנע אותי שזה רק שלב בגיל ההתבגרות... בגלל זה, אם כבר, אני לא אצא לפניהם לפני שאני אחליף קידומת - ביולוגית וגאוגרפית
למרות שאז בטח הם יאשימו את זה על החברים שלי, איכשהו..
את טוענת שאת בי, כן? ז"א, את מרגישה משיכה מינית אל גברים ונשים כאחד כבר תקופה יחסית ארוכה? אם כך, אני לא רואה מה הבעיה. המיניות שלך היא חלק ממך, כמו צבע השיער או העיניים. נכון שאת יכולה לשים עדשות ירוקות ולצבוע לאדום, אבל בסופו של דבר עדיין יהיו לך עיניים כחולות ושיער שחור. על אותו משקל, את יכולה לנסות "לסטרייט" את עצמך, אבל אם את בי - את בי, ולא יעזור כלום. מה גם, כמו שרביב אמר, את הנעשה אין להחזיר. הצעת את המיטה ועכשיו תישני בה.

אבא שלי היה בשוק../images/Emo4.gif

ומאז פשוט לא דיבר על זה, מה שמאוד לא אופייני לו. אני מתחרטת שסיפרתי לו, כי עכשיו אני רואה את המבט המוזר שלו כל פעם שאני אומרת משהו נורמלי לחלוטין בסגנון 'קיילי הרבה יותר כוסית מבריטני' או משהו בסגנון. אבל כמו שרביב אמר את הנעשה אין להשיב וצריך להתמודד עם זה, וזהו.

Devilish Angel

New member
אז מה בעצם, כדאי לי לעשות?

לא להגיד ליותר מידי אנשים..? כלומר מי שצריך לדעת יודע כבר?

resputin

New member
משהו בסטייל;

מי שיודע כבר.. יודע. מי שתרגישי בהמשך הדרך שצריך לדעת, תספרי לו. מי שלא כזה לחוץ לך שידע, או לא ממש משנה לך אם הוא מגלה או לא, אם הוא יגלה- סבבה, אבל אין לך סיבה להטריח את עצמך ולספר לו. יגלה? יגלה. לא יגלה? לא יגלה..

למעלה