זהו זה ניגמר...

פרח קטן1

New member
זהו זה ניגמר...

שבועיים של ציפיה וגעגועים הגיעו לקיצם סוף סוף! ספרתי כל יום כדי שאוכל לחבק אותו,למרות שדיברנו כל הזמן הזה ושנינו הצהרנו כמה אנחנו מתגעגעים,אבל עדיין התחושה שהוא לידי הייתה כל כך חסרה. ואתמול הוא סוף סוף הגיע,הזמן חלף מהר..אני זוכרת שכשהוא נסע אז חשבתי שזה יזחל אבל לא שמתי לב והופ חלפו הימים, הוא הפתיע אותי עם משהו מקסים
ובילנו יחד מנסים להשלים פערים . אני פשוט לא יכולה לתאר במילים את ההרגשה שלי כשאני איתו,אני פשוט גאה בו,כל כך גאה באוצר המדהים הזה,רוגע ואושר גדול מרגישה איתו נסיכה בתוך אגדה קסומה. אני רוצה פשוט לצעוק שאני מאוהבתתתתתת,מותר?

MIIKLE

New member
מותר בהחלט../images/Emo13.gif

אני שמח בשמחתך ככל שיש יותר אנשים מאוהבים ומאושרים יותר בעולם הוא יהיה מקום טוב יותר. מצד שני אם הייתי מגיב לפני 3 חודשים סביר להניח שהודעה כזאת היתה מעצבנת אותי כשאין אהבה כל זוגות האוהבים מאוד מעצבנים את הבודדים בהצהרות האהבה הדביקות האלה שרק מדגישים את בדידותם שלהם לכן אם יש לך ידיד או ידידה עצובים ובודדים עדיף שלא תנפנפי יותר מדי באושר שלך לפניהם מה שכן במידה שהם מעוניינים תנסי לסדר להם מישהו כדי שיהיו מאושרים כמוך.

פרח קטן1

New member
אכן,

גם לי הייתה תקופה שהתאכזבתי וכאבתי ולא תמיד האמנתי לקלישאה של זה יבוא..אבל זה בא בזכות האמונה שהייתה לי ועודנה. וכן,גם כשאני הייתי לבד והיו סביבי זוגות,אני פרגנתי ושמחתי בשמחתם..לא מצאתי מקום לעצב רק כי לא אין,ראיתי את האחרים סביבי ושמחתי באושרם ובזכות זה גם הבנתי שיש תקווה. למה כל מי שבודד צריך להתעצבן? אינך חושב שאם הוא יפנה את האנרגיות והמחשבה שהוא ימצא אהבה וטובה,זה יותר יעיל וטוב? רק חיוכים,גם כשלא טוב וקשה להאמין כי יהיה

פרח קטן1

New member
שאלה.

עד כמה יש בעינכם חשיבות למה שהחברים של בני הזוג חושבים ומקבלים אתכם? עד כמה תושפעו מחברכם שלכם בנוגע לבני הזוג.? האם קרה שבגלל שחברים של בני הזוג או חברים שלכם שהיו נגד הקשר,השפיעו עליכם לקבל החלטות? האם יצרתם חברויות חדשות עם חבריהם של הפרטנרים שלכם?

pain is MY love

New member
ברור שזה חשוב!

מאוד חשוב לי שהחברים של חבר שלי יאהבו אותי ויקבלו אותי גם כי אני מסתובבת איתם הרבה וגם כדי שלא יכנסיו לחבר שלי לראש שאני לא מספיק טובה בשבילו. למזלי הם ממש לא אהבו את האקסית שלו ואוהבים אותי ככה שבאתי להם בטוב
אני אישית לא מושפעת מחברות בבחירת בני הזוג כי אני מאוד עקשנית ומקשיבה רק לעצמי אבל עמוק בפנים אם יגידו משהו רע על חבר שלי ברור שזה יבאס אותי לחלוטין. דווקא ברביבים שלי עם חבר שלי כל החברות שלי אומרות לי לעזוב אותו אבל אני ממשיכה בשלי אני עושה מה שאני מרגישה ולא מה שהסובבים אותי מרגישים. וכמובן שהחברים של חבר שלי בקשר טוב איתי אני אומנם לא יוצאת איתם לבלות בסופי שבוע בלי חבר שלי אבל אם אני צריכה עזרה או משהו אני לא אחשוש להתקשר אליהם

neta1979

New member
שאלה טובה

או יותר נכון שאלות טובות
לגבי החברים שלו - זה חשוב לי, אבל אם הם לא יאהבו אותי אני לא אלך לבכות בפינה - סה"כ החיים שלי זה הוא ולא הם. ואם מישהו לא אוהב אותי זה יבעס, אבל קורה. לגבי החברים שלי - הם בד"כ לא דוחפים את האף אלא אם קרה משהו, אם הם יודעים שזה לא טוב בשבילי. היה לי למשל חבר מטורף פעם, והסביבה השקטה בד"כ אמרה לי בבירור שהוא אידיוט ולא מגיע לי. בהתחלה לא הקשבתי, הייתי עיוורת - אבל אח"כ הבנתי את זה לבד עקב מקרה מסויים, וברחתי. אז כנראה שאני לא מושפעת, אבל מאז למדתי שלפעמים כדאי להקשיב לאנשים שמכירים אותך טוב, רוצים רק בטובתך ורואים הכל מבחוץ ("דברים שרואים משם לא רואים מכאן"). פעם יצרתי חברויות חדשות עם החברים של, אבל היום זה לא יקרה - חבר שלי ממש קנאי ולא מסכים להשאיר אותי לבד עם אף בחור. בהתחלה זה הפריע לי (מה, אתה לא סומך עליי?), אבל אח"כ הבנתי שעליהם הוא לא סומך, וממילא לא אכפת לי (הבעיה שלי הייתה העיקרון, "אתה לא תגיד לי מה לעשות" וכו'). אני לא מחפשת חברים חדשים, ובטח לא מה"סטוק" שלו.. כמו שלא הייתי רוצה שחברה טובה שלי פתאום תהיה ידידה שלו, שהם ידברו בלי שום קשר אליי ויהיו להם נושאים משותפים שלא כוללים אותי - כך גם להפך, אז אין בעיה. זה יכול ליצור צרות - התחברתי פעם עם ידיד של חבר, ואח"כ התחלתי לקלוט ממנו כל מיני רמזים לא לעניין אז חתכתי. ובקשר לבחורות - ע"ע איליין והארוסה של ג'ורג' (סיינפלד): אם מערבבים בין שני העולמות, הג'ורג' שאנחנו מכירים חדל מלהתקיים! סתם, סתם. עם בחורות אין לי בעיה להתחבר
אגב, למה השאלות? נתקלת בבעיה שקשורה לנושא? (סתם סקרנית)

פרח קטן1

New member
../images/Emo13.gifלא.

העליתי את השאלות סתם כסקרנות,זה פשוט נושא דיי מעניין ומכל תשובה של אדם ניתן ללמוד ולהגיע להבנה.

thehila1

New member
נראה שבחרה השיבטית שלנו זה חשוב

כנראה בחברה שלנו השבטית חשוב מה יגידו החברה, עובדה שזה משפיע על בחירת בני זוג. למרות שלפי דעתי האישית זה לא צריך להפריע כי בסופו של דבר מי שיבלה עם בן הזוג את מרבית זמנו זה הפרטנרית שלו ולא החברים. והיא גם שתהנה מהיתרונות שלו.

sugar lips16

New member
אני ממש לא חושבת שזה חשוב..

קודם כל, אני מחפשת חבר, ולא חבר של חברים, ז"א שעל תחילת הקשר אני כבר יודעת לזהות מי מושפע מהחברים שלו ומי לא.. קרו כמה פעמים שאני והחבר רבנו בגלל החברים שלו, וברגע שראיתי שהוא קצת מושפע מהם, כבר אמרתי לו שאני לא רוצה להיות יחד.. אחריי שהוא הבין את הטעות הוא כמובן התנצל והבלגנו הלאה.. אבל אני לא חושבת שלחברות שלי יש את הכוח הזה של להשפיע עליי.. לאורך כל הקשר שלי איתו היו דעות מנוגדות של חברות שלי.. במיוחד של החברה הכי טובה , שלא מסוגלת לראות שיש לי חבר ליותר משנה.. כי אחריי שנה היא כבר מוצאת סיבה לשנוא אותו ולנסות לגרום לי להיפרד ממנו.. כמו שלי יש דעות והחלטות משלי שלא קשורות לאחרים סביבי, ככה אני מצפה שיהיה גם לחבר.

זכוכיות

New member
חשוב מאוד, אבל לא קריטי

כלומר, הדברים הרבה יותר נחמדים כשהחברים אוהבים את בן הזוג. עדין לא קרה שחברים של מיהו שיצאתי איתו לא אהבו אותי, אבל זו נשמעת לי כמו בעיה מאוד מעצבנת ברקע. החברים של חבר שלי מאוד אוהבים אותי (הם אמרו לי
) ואת שתי האקסיות האחרונות שלו הם לא סבלו... אז חוץ מזה שזה נחמד, נעים ומחמיא שהם חושבים שאני טובה לו, אנחנו נפגשים איתם די הרבה וכולנו נהנים מהנוכחות אחד של השני. כנ"ל גבי החברים שלי ובן הזוג... לאקס שלי היה קצר מטורף עם החבר הכי טוב שלי, וגם שאר ה"ח'ברה" פיתחו כלפיו סלידה קלה באיזשהו שלב, וזה הפך את החיים להרבה פחות נעימים ונוחים, את חבר שלי הם מאוד מאוד אוהבים, למעשה הם כבר הפכו אותו רשמית לחבר... כבר יצא להם אפילו לטייל בלעדי (החבר והחברים שלי, הייתי חולה ונשארתי בבית).

Miss Thang

New member
אין לי כמעט חברים קרובים,

ואלה שקרובים מאוד אוהבים את כל מי שעושה לי טוב. ואם לא, אז באסה להם :)

למעלה