זהו, זה נגמר !

זהו, זה נגמר !

מה שלומכם ?

אני לא יודע אם אתם זוכרים.. אבל לפני כמה שבועות כתבתי כאן על בת הזוג שלי, ביטול החתונה ...
תזכורת :

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=82&messageid=161519160

החלטנו לאחר מכן לנסות ולתת לזה עוד שבוע-שבועיים, במקביל היא התחילה לבטל את כל נותני השירות (תקליטן,צלם וכו') והשארנו את האולם לסוף.

שלשום זה קרה לי שוב.
עצמתי עיניים במיטה, הרגשתי שוב את העומס הכבד, את החוסר שלמות, את הלחץ.
כשקמתי בבוקר הגעתי להחלטה סופית - או ביטול או ביטול .

החלטתי לתת לעצמי את הסוף שבוע, לקבל החלטה מהראש, לחשוב איך לומר לה את זה ואז ללכת על זה . לספר לה !
וזה קרה אתמול, בספונטניות, במקרה התקשרו אליי מהאולם לשאול לגבי הטעימות, אז היא ניסתה לדבר איתי על זה בערב.
היא לא מפגרת, ראתה שאני מעקם פרצוף, עד שהגענו הביתה היא גם הבינה שאני לא שלם עם זה ורוצה בכל זאת ללכת על ביטול .

והתגובה ? ואה ואה על התגובה ...
"אתה לא שלם איתי אה ?!אנשים אמרו לי שאם אתה לא שלם עם החתונה אתה לא שלם איתי ולכן אתה לא אוהב אותי !"
ואני מסביר "זו לא רק את, זה גם אני, זו השלמות הנפשית שלי, בואי נשהה את עניין החתונה ונמשיך לגור ביחד בכיף"
מפה לשם, זה נמשך בערך חצי שעה של ריב באמצע הרחוב עד שלבסוף היא החליטה שהיא רוצה להישאר ביחד ושהיא תרד מכל העניין, עלתה איתי למעלה .
האווירה הייתה מאוד מתוחה - היא ישנה בסלון, אני בחדר והחלפנו מילים, בין לבין היא אמרה לי שהיא רוצה לקחת מונית ספיישל, עד לצפון (!) שם היא גרה .
הסברתי לה שאין צורך, שתניח לזה ושתחזור מחר הביתה, היא כמובן התעקשה אך לבסוף ירדה מזה. אני לא .

לקחתי את עצמי, יצאתי מהבית ונסעתי לים , ישבתי שם וחשבתי בין הצילצולים החוזרים ונשנים שלה .
נאלצתי לנתק לה בפנים, עד שלבסוף חזרתי הביתה (לאחר כ-שעה) ובסביבות 3:00 בלילה נחתתי בבית .
לא עברה אפילו חצי שעה (!) והיא נכנסת לחדר שלי, מעירה אותי משינה ואומרת לי "תחזיר לי את הפלאפון שלי (נתנה לי טלפון במתנה לפני חצי שנה), בוא נסגור את החתונה, תחזיר לי את כל הדברים שלי - אני לא רוצה אותך !!!"
ומשם - חילופי קללות (אני - "זונה, שרמוטה" מרוב עצבים כמובן) והיא ("לך לזונות שלך, לך לשרמוטות שלך" וכו' וכו')
ולמה היא אמרה לך לשרמוטות שלך ?

אני מודה, נכנסתי לפרופיל של בחורה ששכבתי איתה בתקופה שלא היינו ביחד. לצערי זה קרה בטעות, חיפשתי מישהו אחר באות ח' ובטעותנלחץ לי העכבר עליה .
יש לךי באג בדפדפן שמתי שאני לוחץ פעם אחת זה מכפיל את זה ל-4 פעמים, אז היא חשבה שנכנסתי 4 פעמים ופיתחה על זה ריב .
תוסיפו על זה מכה קטנה שנתתי לה ביד בגלל סערת הרגשות , על זה לקינוח תוסיפו בכי מירורים שלי והתפרצות זעם שחזרה (אחרי עוד 3-4 שעות של רוגע) ו.. נחשו מה !!

נו.. ניחשתם מה קרה אחרי ההתפרצות והכעסים והמירורים בבכי עם תחנונים שהיא תניח לי לנפשי ואני לא רוצה את הזוגיות? יפה .. היא נרגעה ..
היא באה, התחילה לחבק, לנשק.. לא נעניתי לה . גם לא לסקס .

החלטנו לפרק את החבילה, לבטל את החתונה, לבטל את הזוגיות וזהו, זה נגמר .
אה ו .. מאז ועד עכשיו היא מנגנת לי על המכה שנתתי לה ביד (לא בכוונה) ובאה בטענות שאני בעל מכה, שאבא שלה היה חוקר במשטרה ושאני אדם מכה .
כל היום היא מנסה לגרום לי להודות באשמה, שאני הכיתי בכוונה למרות שהתנצלתי והסברתי לה שזה לא היה בכוונה לפגוע בה .

זהו, נשבר לי.. אני לא מאמין בנשים יותר, אחרי שנתיים וחצי של מירורים - אני לא רוצה זוגיות !!!

looking 4the

New member
טוב שזה נגמר

זה כנראה פשוט לא היה זה.

רק חבל שאתה לא מאמין יותר בנשים.
יש בחורות טובות.
אולי גם היא בחורה טובה רק לא בשבילך...בשביל מישהו אחר.

עוד תמצא את האחת....קח ת'זמן , תנוח קצת.

I C E M A N 7

New member
לפחות התיאום עם יד ימין מושלם

אתה חושב על ח, היא מקליקה בטעות על ח.
ועוד ארבע פעמים. בטעות.

זהו תיאום חשוב לימים הקרובים (עד לקאמבק כמובן)

קארניו

New member
"איזהו החכם? הלומד מנסיונם של אחרים" -

שאלו וגם ענו חז"ל .

והם לא התכוונו אליך.... לפני שבועיים לא היית מוכן להקשיב ולשחרר אותה והתעקשת לתת צ'אנס לזוגיות הדפוקה שלכם למרות
שזה היה ברור שאין לה עתיד . אז לא נורא - אתה מסוג האנשים שאוהב לחוות על בשרם וללמוד מהטעויות של עצמך במקום ליישם טעויות של אחרים .
ואיך אני אוהבת להגיד בסוף- "אמרתי לך"

קארניו

New member
ועוד משו קטן ששכחתי להגיד

שאתה דפוק לא פחות ממנה ואם לא תטפל בעצמך אז הזוגיות הבאה שלך תראה בדיוק אותו דבר .
וזאת למרות ועל אף שאתה טוען שנשבר לך מ נ ש י ם !

Aski7

New member
זה בדיוק מה שרציתי לומר!!

חבר! לדברים האלה צריך שניים!
ואולי היא התחילה ואולי זה ממש הביצה והתרנגולת אבל לאן שהגעתם היה צריך שניים.
שרמוטה זונה?? אתה חייב טיפול אם אתה נגרר לשם. ולמכות ״בטעות״ שכל כך לבטל.
גם בגלל שכרגע יש לך תיק על הגב שתגרור לכל מערכת יחסים הבאה. ותחפש בהן את אותו הדבר.

קארניו ..

את צודקת, אני דפוק.. דפוק שנתתי לה לעשות מה שהיא רוצה .
טיפול ? אני בטיפול מזמן.. זה בסדר.. זה לא יחזור על עצמו ואני יודע בדיוק מה צריך להיות בזוגיות .

אני דפוק כי אני חסר החלטה ולא מספיק חזק לעמוד על שלי, את זה אני אשפר לזוגיות הבאה שתבוא .
בחורה שעוזבת אותי בגלל חתונה שלא יוצאת לפועל הרי סימן מובהק שהיא לא באמת אהבה אותי לאורך הדרך - רק אינטרס .

Aski7

New member
״אני יודע מה צריך להיות בזוגיות״

לפי מה שאתה אומר לא נשמע ככה אבל סבבה.

ב׳ היא לאו דווקא לא אהבה אותך לאורך כל הדרך זה לא קשור וזו הבנה צרה שלך. היא פשוט מאוד רצתה להתחתן.
ואולי כמו הרבה אנשים אין להם בעיה לקחת דברים לאט קדימה ולחכות עם החתונה או הלגור ביחד אבל כן יש להם בעיה לחזור אחורה. ולבטל חתונה זה לחזור אחורה. אולי (למרות שנראה שלא תעזוב אותך) זה סימן בשבילה ואם מישהו מבטל איתה חתונה אז למה לה לתת לו להחזיר אותה אחורה???
לפני שאתה מצהיר שזה סימן מובהק לזה שהיא לא אהבה אותך: למה לך נראה שהיא חייבת להיות איתך לא משנה מה אם היא אוהבת (גם כשתבטל) אחרת היא לא אוהבת ואתה לא חייב?
אם זו החשיבה שלך אז במה אתה שונה ממנה?? כי מה שהיא אומרת מצידה ולפי חשיבה כזו בצדק: אם אתה מבטל את החתונה אז אתה לא באמת אוהב אותי אחרת היית איתי לא משנה מה?!!!
בקיצור מין מצא את מינו ואתה דורש ממנה ומנתח אותה לפי סטנדרטים שאתה בעצמך לא עומד בהם.
והדברים שכל כך ברורים לך מעידים על כך. היתי ממליצה ללכת לטיפול לא להבין מה הבעיה שלה ומה היא צריכה להיות אלא להבין מה הבעיה שלך כי הבאה בתור תהיה דף חלק ושונה אבל אתה תהיה אותו דבר. ואת זה כדאי לתקן.
אני מתחילה לחשוב שדי שיגעת את הבחורה, איך אפשר להיות כזה חסר ביטחון? כזה חלש?
לא פלא שהיא לא מרגישה בטוחה איתך כשאתה לא בטוח עם עצמך.

קארניו

New member
זה בכלל לא משנה

אם היא עוזבת אותך בגלל חתונה שהתבטלה ואם יש לה אינטרס כלשהו.
מה שצריך להדאיג אותך היא השאלה למה אתה לא לא יכול להיפרד ממנה ?

ונא לא להתבלבל - אתה לא נשאר שם כי אתה אוהב אותה אלא בגלל שהיא עונה לך על
צורך רגשי שמשאיר אותך איתה .

ואם המטפל שלך לא עלה על זה אז תחליף אותו כבר ביום ראשון .

צר לי שאת לא מאמינה ..

אך לצערי זה נגמר, היא הוציאה ממני דברים רעים שבדרך כלל אני לא נוטה להוציא .

אויש , סליחה באמת שקיללתי אותה "זונה" אחרי שהיא טימטמה לי את השכל שוב 3-4 שעות והתאמצה לאיים שהיא תרסק לי את העסק, תאיים עליי במס הכנסה ותשב לי על העסק עד שיקרוס ועוד כהנה וכהנה קללות שהשתיקה יפה להן.

הכול זה תגובה למעשה שבוצע על ידה, המערכת יחסים בינינו יורדת לרמות לא בריאות ולכן אנחנו מסיימים את עניין החתונה, לגבי הזוגיות- אני לא יודע אם נותר מה להציל .

ברור לי שאני לא מושלם ושאני לא 100 אחוז, אין דבר כזה. אבל יש את המינימום ההכרחי .

אתה יודע מה ההבדל בין קורבן לאחראי?

קורבן-
היא הוציאה ממני דברים,
אחראי -
קיללתי. כי ככה הרגשתי.

קורבן-
הכל זה תגובה למעשה שבוצע על ידה.
אחראי-
הגבתי בצורה שהתאימה למצב בעיניי.

קורבן-
אני לא מאמין יותר לנשים
אחראי-
אני לא מאמין יותר לה.

קורבן-
אני לא מושלם אין דבר כזה. (כמה נוח)
אחראי-
אני מצטער על חלקי בפרשה או
אני לא מצטער על חלקי בפרשה.

קורבן-
עיקמתי פרצוף לגבי האולם.
אחראי-
הושבתי אותה ואמרתי לה בפרצוף שאני מתלבט.

בקיצור הבנת?
אכלו לי שתו לי לקחו לי.

היא האכילה אותך מרורים אתה יודע למה?
כי הסכמת. פתחת פה ואכלת.
שא באחריות.

Aski7

New member
וואי קראתיאת זה שוב ואתה..

נשמע כמו איזה גבר חסר מודעות ולא עקבי.
אולי אתה מצליח לעבוד עליה אבל לא עלי.
"אני מודה, נכנסתי לפרופיל של בחורה ששכבתי איתה" => "חיפשתי מישהו אחר באות ח' ובטעותנלחץ לי העכבר עליה ." "ש לךי באג בדפדפן שמתי שאני לוחץ פעם אחת זה מכפיל את זה ל-4
פעמים" ..אם באמת היית תמים כמו שאתה מתאר היית רושם :כי בטעות נכנסתי לדף של מישהי שהיתי איתה..ולא את כל הסיפורי סבתא האלו.

"תוסיפו על זה מכה קטנה שנתתי לה ביד בגלל סערת הרגשות" => "מאז ועד עכשיו היא מנגנת לי על המכה שנתתי לה ביד (לא בכוונה)"
אז זה כן היתה מכה שנתת לה. ואתה אכן אשם.

"זהו, נשבר לי.. אני לא מאמין בנשים יותר, אחרי שנתיים וחצי של מירורים - אני לא רוצה זוגיות !!!"
דרמה !! דרמה!! דרמה!!
אתה דרמה קווין. ואם יש יותר גרוע מבחורה שהיא דרמה קווין אז זה יהיה גבר כזה.

תעשה לי טובה קח את חברה שלך וקח את עצמך ולכו לטיפול פסיכולוגי..הכי הרבה תגלו שאתם תלותיים אחד בשניה ואתם משועממים ועיפים ותבקשו מהפסיכולוג שיעזור לכם להשתחרר אחד מהשניה.
ולדעתי הדרך לפתרון בחיים (כי ל המצאתם את הבעיות האלה הם היו שם בין אנשים הרבה לפניכם) במיוחד במקרים האלה מתחילה במודעות עצמית..ולוא דווקא ניתוח הבנאדם השני.

וכמה בחורות מרגישות ככה על גברים!

"אני לא מאמין בנשים יותר, אני לא רוצה זוגיות!"
תאמין לי גם לנשים יש ניסיון עם כל מיני יצורים, להטוטנים ונעלמים (אם שאלת את עצמך מי היה הנעלם השני במשוואה מכיתה ח' זו התשובה).
אל תתייאש! יש הרבה בחורות טובות בחוץ.

חבר'ה אתם קצת אכזריים ..

הבנתי, אוקיי - אני משחק אותה קורבן ו "תמים"
תמים אני לא, נכנסתי לבחורה לפרופיל, פגעתי בה.. אני חרא ? אוקיי ?
ולא, אני לא אדם אלים.. אבל הצלחתי איכשהוא לפגוע בה פיזית (מכה ביד זה BIG NO NO אצלי ואני מאוד כועס על עצמי על כך)

אבל אם נניח את זה בצד, נחזור לעניין הזוגיות עד לרגע הזה ממש היא לא מוכנה לבטל את החתונה.
אני אישית כבר הגעתי להחלטה ב 200 אחוז שהיא הולכת להבתטל, ביום א' אני אתייצב באולם ואבטל כשלב ראשון .

אם היא תרצה לתקן, או תרצה להציל (כבר לא יודע אם יש את מה להציל) היא מוזמנת.. אני לא מתכון לענות לבחורה על אינטרס לא מובן של "העיקר להתחתן" גם אם לא מסתדרים (!)

דרמה קווין ? הייתי בסערת רגשות כשתבתי את הפוסט, אני גם קצת רגיש ונכון אני מאבד מהעקביות שלי כשמדובר בבחורה שאני אוהב (או חושב שאוהב, איך אפשר לאהוב מישהי שאוהבת לראות אותי בוכה ?)

ברור לי שהבחורה במצוקה כלשהיא, מצוקה רגשית שאני לא יכול לתת לה מענה. עם כל האהבה שלי אליה, יש דברים שאני לא יכול לתת ובחורה שצועקת "אני רוצה תשומת לב" ומתחילה לבכות - יש כאן בעיה עמוקה יותר .. הגעתי למסקנה הזו עם חבר קרוב שדאג להסביר לי שאם אין לי את הכוחות הנפשיים לתת לה את כל מה שהיה חסר לה בחיים, עדיף שלא אהיה שם .. כששאלתי אם זה אומר שאני לא מספיק אוהב הוא אמר שלא בטוח שיש הרבה גברים שהיו יכולים להתמודד עם חסכים שנגרמו לה במהלך החיים, כי אדם שמתנהג כמו שהיא מתנהגת זה לא מרוע - זה מתוך מצוקה נפשית ורגשית עמוקה מאוד

אני בדאון כל כך גדול .. שאני פשוט מצטער שחזרתי אליה אי שם לפני כמעט שנה ..

למעלה