זהו. זה נגמר

../images/Emo39.gif

לא תמיד יש אומץ וכמעט אין רגע שאין שאלות ושאין חששות.(זה חדש לי בטח כמו לך) פשוט עכשיו קצת יותר יודעת מה רוצה. אולי זה עניין של גיל. אולי עניין של הבנות ותובנות. מאחלת לך שתמצאי את האומץ שאת מחפשת.הוא בד"כ נמצא בתוכנו ואם אנחנו מחפשים ממש ממש טוב, בסוף אנחנו מוצאים. שולחת חיבוק ענק

זהו. זה נגמר

הושטתי את הידיים שלי והוא העביר לי את הכתובה ואחר כך הרב קרע אותה- מראה סוריאליסטי כשלעצמו.איך באקט של שנייה נגמרים שנים של נישואים ועוד יותר שנים של הכרות???
וזה לא עניין של אהבה-היא עברה לפני תקופה.סתם עניין של סיום. מוזר... עכשיו אני עומדת עם רצון להתחלה חדשה.והלב שלי רוצה עכשיו אישה.מפחיד כל כך! כי הלב כבר היה בסוג כזה של חשיפה והוא נשרט,יצא קצת חבול מההכרות. מההתאהבות. ונכון, עבר כבר זמן אבל עדיין כ"כ מפחיד לחזור למקומות שהלב שלנו גלוי ונגיש וחשוף. היום קצת עצוב. מחר בטוח יהיה יותר טוב
לילה טוב.

ווואוו

א חיבוק! ב אומרים שכל סוף הוא התחלה חדשה! עם כל הפחד והחשש, קחי את הזמן בני את עצמך ולאט לאט תימצאי את כל התשובות!

kivsadoingmee

New member
היי

בתור אחת שעברה את תהליך הגט לפני כמעט שנה... זה בהחלט תהליך הזוי!!! כמו שמחפשת אמרה: כל סוף הוא התחלה חדשה... וזו תהיה עכשיו התחלה אמיתית... שלמה ... אני מאחלת לך שתמצאי את האושר שלך (אני מצאתי- ואין דבר טוב מזה) שיהיה רק טוב- אמן!

פאמקי

New member
בטוח שיהיה יותר טוב!

אכן, בטקסי היהדות ישנם דברים נפלאים, אך ישנם טקסים משפילים המנסים להקטין. שומעים את החוזק בדברייך ובטוחה שתצאי מחוויה זו חזקה ופתוחה למה שצופן לך העתיד. בהצלחה וברוכה המצטרפת
.

תודה לכולכן ../images/Emo13.gif

מקווה שבסוף,כמו שאת אומרת, אני בעיקר אחשוב על הכל כסוג של חוויה. וכן, בהחלט חזקה! סתם קצת הזויי... ובלי ממש להכיר, תודה שאתן פה

NogaNY

New member
I wish you all the best

i have been there 5 years ago and so happy i always say we live once--might as well enjoy every min of it good luck

למעלה