זהו, זה נגמר

זהו, זה נגמר

כתבתי לו עכשיו אימייל כתבתי שאני אף פעם לא אשכח אותו, שהוא היה חלק חשוב בחיי אבל צריך להמשיך הלאה הוא בעסקים שלו ואני במאבקים שלי ארבע שנים של מה? של כלום... של יותר לא ביחד מאשר ביחד אז מה אם זאת אהבה? אז מה אם הוא מדבר על חתונה וילדים? בתכלס הוא שם ואני פה כותבת כאן כל ערב מתמודדת עם קשיים...כל יום הוא מאבק לקום, לצחצח שיניים... ובכל זאת, כתבתי לו, בכל זאת יש לי חלומות ואני אגשים אותם. אני במצב רוח רע ואני לא יודעת אם אני אכנס בזמן הקרוב לפורום. אני מקווה שהייתי לעזר למישהו מכם. אוהבת אתכם, נטשה.

הפורום יהיה פחות מעניין בלעדייך

נטשה, את מבינה כנות וענייניות בהודעות שלך. והפגיעות שלך גם לה יש מקום פה. דווקא עכשיו עם הכעס והייאוש שאת בטח מרגישה, אל תעלמי מפה. בבקשה.

לסלי

New member
נטשה../images/Emo23.gif

שלחתי לך מסר. שולחת לך מליוני חיבוקים וכוכבים. את כמו נר שנדלק אצלי, והראה לי משהו חשוב שהיה באפלה המון זמן. מתוך המאבק שלך יש כבר לפחות שני אנשים שצומחים ומתפתחים: את ואני. תודה.

חמודה כל הכבוד, הצלחת לעמוד על שלך../images/Emo45.gif

ולחתוך, אחרי שהבנת שהקשר לא מתאים לך. חזקי ואמצי
, לא לכולם יש את האומץ לעשות את מה שעשית. לפי השיחות שלנו בצ´אט הבנתי שזה היה קשר שלקח ממך הרבה מאוד אנרגיה, יותר ממה שהוא נתן ונראה שהחלטתך נכונה, למרות שאני מניחה שהיא מלווה בהירהורי חרטה, כמו כל החלטה קשה שאנחנו עושים, או באיזשהו חוסר שאת מרגישה כרגע, של משהו שנגמר. כמה שזה מדהים, איך זה מזכיר לי קשרים שאני עצמי הייתי בהם. לא סתם כנראה נולדנו באותו יום (18.11)
.. תרגישי טוב, תחזיקי מעמד. את הוספת הרבה צבע לפורום. הצחקת אותי קצת, לפעמים בצ´אט, והיה לך את הכוח לדבר על דברים שלא להרבה יש אומץ לדבר עליהם. מבינה שאת עכשיו במצב שקשה לך לראות את ה-
. אני הייתי אלפי פעמים במצבים האלה, אבל את יודעת, בסופו של דבר אנחנו נופלים וקמים, אז חזקי ואמצי וקחי איתך
ו-
לדרך. לסיום, אני שולחת לך תמונת עידוד, מקווה שתאהבי אותה
:

time to fly

New member
נטשה

לכי אחר חלומותייך אהבי רק את עצמך התרכזי בהגשמת יעדייך ועל תשפטי את עצמך לחומרה, גם כאשר תתפתי לכך מאוד מצאי את מקור האנרגיה בתוך הווייתך, התחברי אליה והאמיני רק בעצמך אף אחד אחר לא יעשה זאת בשבילך ואני יודע שעזרת כאן, לי בכל מקרה עזרת שלומי

למעלה