זהו. זה נגמר

זהו. זה נגמר ../images/Emo7.gif

היום היינו ברבנות. שכנעתי אותם לאחד את שני המפגשים לאחד. עשינו את כל הפרוצדורות הנחשלות. היה ועדיין מאוד קשה לי. מקווה שכדברי כולם פה וגם בחוץ הזמן יעשה את שלו. והיא נראתה כל כך טוב.... בכל אופן מודה על התמיכה שקיבלתי ו\או אקבל כאן......

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

יום קשה, אין ספק
מקווה שתרגיש טוב יותר כבר מחר. תחשוב על זה, מחר יהיה היום הראשון של הפרק הבא בחייך, שיהיה לך בהצלחה, ונשמח להמשיך לתמוך פה.

../images/Emo24.gif סחוגי.....

תתעודד. זה היה צריך באיזשהו שלב לקרות, לא? אז עדיף שזה נגמר מהר בלי מריחות זמן מיותרות שרק מקשות יותר על הרגש. בימים הקרובים ההרגשה תשתפר ואתה תתחיל לראות הכל מנקודת מבט אחרת. מאחלת לך המון הצלחה בדרך החדשה וסופ"ש נפלא. ו..... החברים תמיד כאן כדי לתמוך ולעודד.

snoopy36

New member
כל ההתחלות קשות...אבל...

האופטימיות מנצחת!!! שתצליח בדרכך החדשה,שיהיה מעתה רק מזל טוב... הדרך אולי בהתחלה תהיה קשה,אך עם הזמן מתרגלים לרוב... כל טוב ודרך צלחה, חייך והיה בשמחה...

אני מניח שאתם צודקים ובעלי נסיון רב משלי

אבל עכשיו כל כך כואב לי וכל כך רע לי. הרגשה של ריקנות ששורפת אותי מבפנים! לבכות? לא יוצא לי, חוץ מלחכות ולהתבשל במיץ של עצמי אני לא יודע מה עוד יש לי לעשות. אני פאקינג לא מאמין שזה קורה לי!!!

snoopy36

New member
צא לפאב...ודפוק ת'ראש../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif|ש

ערבב חופשי אחי... ודאג לחזור במונית!!!

snoopy36

New member
רגע,אתה ירושלמי,לא???

אם כן...מחר בערב....יצאנו יחד לשכוח מהעולם... מה אומר???

tintong

New member
אחים שלי..

כל מקרה של גרושין לגופו . בגדול לפרק משפחה (ואם יש בית ורכוש/פרוק שיתוף) לא קל בכלל.. זוכרים איך הרמנו מעליה את ההינומה ...ונתנו לה ללגום מכוס
...וואלה ראינו נסיכה
לא התחתנו (ואלה משאיתנו ,בנו בית וכו') והבנו ילדים לעולם .. שנעשה עליהם מישמרות שבת כן שבת לא. רצה הגורל ומצאנו את עצמנו בסיטואציה של גירושין שהגיעה מכל מיני סיבות קטנות כגדולות . אף על פי שהתהליך עצמו עצוב , תתחזקו , סוף העולם לא הגיע נקודה. מפה אתם יכולים רק לצאת לדרך חדשה עם תובנות יותר גדולות עם אחריות אחרת עם ציפייה לעתיד טוב יותר. אני מאלה שהולכים לעשות חגיגה
ברבנות
ואחכ מסיבת קצף
כמו 2 חברות שאני מכיר פה שעשו מסיבה .. במועדונים נחשבים בת"א
(קצת בהומור) אז אני מאחל לכם .. שהחיוך יהיה על פניכם והשמחה תוחזר לליבכם
איפא בירושליים .....(דבלין.)...... אנחנו עולים אליכם ..........אני והמכונית מירוץ
(יאלה ביביסיטר )

zomery

New member
ידידי../images/Emo201.gif

אני בהחלט מבין את ההרגשה
בעוד 3 שבועות אני מגיע לרבות בתקווה לתהליך גירושין קצר ומיידי כולם שואלים אותי. "נו אתה עושה מסיבת גירושין..." איזה מסיבה ואיזה נעליים זה הולך להיות היום הכי שחור בחיים שלי
תהייה חזק ידידי

בדיוק דיברתי על זה אתמול

הימים המאושרים בחיי: היום שבו התחתנתי והיום שבו קיבלתי את האופנוע (שהספיק ללכת לשמחתה) הימים השחורים של חיי: היום שבו בן דוד שלי נפל ויום הגירושין שלי יש לזה ריח של סקר משהו.....

JeRRiCola

New member
../images/Emo24.gif

בתור גבר גרוש לא ממש מרצון ומגיל 8 בעצמי להורים שהתגרשו מבין מאוד את הכאב שלך. אני מקבל את הצורך האנושי לכאוב ולהתאבל אפילו על האובדן הפרטי של כל אחד שמתגרש ומאמין שזה יחד עוד מספר אלמנטים, מרכיב חיוני כמעט בשביל להגיע להחלמה אמיתית... יכול לספר לך שבמקרה הפרטי שלי הגירושין כללו גם הפרדות כואבת (גם אם היא חלקית) משני ילדים משותפים ובגילאים צעירים מאוד הגדול שבהם בעל צרכים מיוחדים. כך שהגירושין נשארים למעשה כמו סוג של פצע שממשיך איתי ומלווה אותי אפילו ברגעים השמחים של החיים. (ולומדים לשלב בין שנייהם) אני חושב גם שאיפשהו הידיעה שהמשכת עד לרגע האחרון להאמין בנישואים שלך ושברגעי האמת הרחקת כמה שיכולת את רגשות השנאה מלחלחל אלייך פנימה והמשכת לפעול בקור רוח לטובת ביצוע הגט (וזה לא דבר קל מניסיון).... זה מסוג הדברים שתמיד תוכל לקחת איתך הלאה לאן שזה לא יהיה. מאחל לך שתהיה חזק ומקווה לראות אותך בקרוב עם סנופי או באחד מהמפגשים... לילה טוב ובהצלחה.

אחי היקר!השבוע התגרשתי..זה כואב..

מצד אחד זה מוציא אותך לחופש החוקי..והסופי..ומאידך זה לא איזה ארוע מלבב..מזדהה איתך..כואב איתך,/tapuzforum/images/emo24.gifהתעודד אחי..כשדלת אחת נסגרת דלת אחרת נפתחת..בהצלחה.

../images/Emo4.gifשביזות...

גם אני בדרך לשם בקרוב לא נראה לי שארקוד על מדרגות הרבנות.
אני רוצה לסיים עם זה אבל הייתי שמחה להימנע מכל הסיטואציה, פשוט להריץ את השנה הזו מהר מהר ולהיות כמו אלו שכותבים מנסיונם: כל דלת שנסגרת....וכו אולי עוד כמה חודשים גם אנחנו נכתוב את זה...אמן

../images/Emo201.gifלא קל בכלל-אין ספק-והנסיון -

הנסיון לא אומר שלא כאב ולא כואב לפעמים עדיין. הנסיון אומר שהפצע הגליד (כמו כל פצע) - שלקחנו משם את כל הטוב שיכולנו - אגרנו המון כוחות - ולמזלינו גם הגענו לפה - למקום שמבינים אחד את השני הכי טוב שאפשר-יום ולילה. זה אומר שהשלמנו עם הדברים . פירקנו-לעסנו-וירקנו מה שלא רצינו. זה רק טבעי לכאוב-(שוב-כל מקרה לגופו) - כל הסיטואציה היא קשה ללא ספק. הכי חשוב להאמין ביכולת שלנו להירפא! יש לנו כוחות נפשיים הרבה מעבר למה שנדמה לנו - לא לשכוח להאמין בזה! לקבל הרבה חיבוקים-כמה שניתן. לתת למי שבחייכם קרוב (משפחה-חברים) לעטוף אותכם קצת גם להתפנק קצת ולהתקרבל קצת - וללקק פצעים - זה חלק מהתהליך. זה השלב לחיות יום ביומו. לעבור כל יום ולהתחזק עוד טיפונת.

snoopy36

New member
אולי הערב?

במקום אמש??? והפעם ראס בין עינק ובין עינם של כל חברי הפורום שבי-ם...נצא כולנו יחד.... מה אומר????? מה אומרים?????????????

../images/Emo198.gif../images/Emo197.gif../images/Emo195.gif../images/Emo163.gifלמה רק הירושלמים???

תזמין גם את השאר... לא יזיק להם לבקר בעיר ה"קודש". למה שלא יחוו פעם ב חוויה אנתרופולוגית?! חוצמזה נמאס לי מכל הנסיעות....

snoopy36

New member
סבבה...הולך../images/Emo45.gif

מי שרוצה לבוא לביקור אנטרופולוגי בעיר הקודש...ולעודד את סחוגי...ואולי אפילו לחגוג מומולדת מקדים לפרפרים רוחשים(לפני הלונהפארק)...ש י ק ו ם... ומי שרוצה לבוא להתפלל בכותל ולבקש חיים טובים בהמשך הדרך...ולעודד את סחוגי...ולפגוש כמה חברה בירושלים... ש י ק ו ם... ומי שרוצה סתם לבוא לי-ם ולעודד את סחוגי...ולצחוק ולהנות...ש י ק וווווווווווו ם... אף אחד לא קם,אף אחד לא קם... יאללה קומו!!!

למעלה