זהו! זה נגמר! החופש נגמר מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? (חוץ משתיגמר)
מ מיכל שב New member 31/8/05 #1 זהו! זה נגמר!../images/Emo122.gif../images/Emo24.gif החופש נגמר מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? (חוץ משתיגמר )
זהו! זה נגמר!../images/Emo122.gif../images/Emo24.gif החופש נגמר מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? (חוץ משתיגמר )
Y Y o u R M a N New member 31/8/05 #2 אני מאחל לעצמי..... לעבור את המבחן במטמתיקה שיהיה לי עוד כמה ימים...
ר רוני ודי New member 31/8/05 #4 שתהיה לכולם שנה טובה ../images/Emo57.gif שנה של הצלחה - גם בלימודים וגם בבילויים שנה של בריאות ורוגע בהצלחה בהכל
שתהיה לכולם שנה טובה ../images/Emo57.gif שנה של הצלחה - גם בלימודים וגם בבילויים שנה של בריאות ורוגע בהצלחה בהכל
L lihi r New member 31/8/05 #5 אני מאחלת לעצמי... שאני אתקבל לבאר שבע ושאני אצליח בלימודים שם וגם בחיים החדשים וכמובן בריאות שנה טובה לכולם
אני מאחלת לעצמי... שאני אתקבל לבאר שבע ושאני אצליח בלימודים שם וגם בחיים החדשים וכמובן בריאות שנה טובה לכולם
L LuNa MaJnUnA New member 31/8/05 #6 אני שונאת את המבנה שלי../images/Emo7.gif 5 כיתות על 3 מטר אורך. מה רע בבניין המזכירות?
L lihi r New member 31/8/05 #9 המכללה הישנה בבניין של 3 קומות בחצר? אם כן אז זה לא נורא אני למדתי שם 3 שנים וזה דווקא בסדר במיוחד אם אץ קומה 3 כי ככה המורים תמיד מאחרים
המכללה הישנה בבניין של 3 קומות בחצר? אם כן אז זה לא נורא אני למדתי שם 3 שנים וזה דווקא בסדר במיוחד אם אץ קומה 3 כי ככה המורים תמיד מאחרים
P pirates to the champ New member 31/8/05 #12 אהם איפה שיהיה תקשורת גם השנה אהם למה את חושבת שיעבירו את תקשורת?! החדר הזה נמצא שם כבר שנים... זה חדר קטן יחסית לכיתות האחרות ויש שם בפנים גם חדר מחסן של כל הציוד.. לכן אתפלא אם מחר אני אגלה שהעבירו את החדר הישן והטוב של ירון.
אהם איפה שיהיה תקשורת גם השנה אהם למה את חושבת שיעבירו את תקשורת?! החדר הזה נמצא שם כבר שנים... זה חדר קטן יחסית לכיתות האחרות ויש שם בפנים גם חדר מחסן של כל הציוד.. לכן אתפלא אם מחר אני אגלה שהעבירו את החדר הישן והטוב של ירון.
P pirates to the champ New member 1/9/05 #18 הייתי היום שם... כל הכיתות במסדרון ההוא היו פתוחות.. רק החדר של תקשורת היה נעול.. משום מה...
L LuNa MaJnUnA New member 1/9/05 #19 כנראה.. הוא אמר איזה משהו עלייך (ואל תטפח תקוות שאני אספר לך אין לי זכרון כזה)