זהו,זה כאן

Kטלנית

New member
../images/Emo46.gif סופי נו ב'מתתתתת עכשיו בגללך

יש לי טילל'
אוחחחח לא פייר
הקץ לגרויים קיבתיים

ואיך השירים שלי????...

בחתימה שלי יש קישור.. תלחצי ותגיעי לשירים הכי מיוחדים ושאני הכי אוהב.. בהמשך אוסיף עוד.. תהני..

תמיד יש פעם ראשונה.

זו לי הפעם הראשונה,לחזות בכריש גרוזיני. אז מי אמר ש"לא כל הנוצץ,זהב"? יופי של דנטיסט,הקונטרסט יצא מ ד ה י ם.

vered 37

New member
פששששששששש איזה דייג

כלבבי ! קובע עובדות ומפרש ממש כמו רש"י..יש לך סגולות מיוחדות ? לגבי משפט המחץ שלך " חייכו לעולם העולם יחייך אליכן " פעם ראשונה שאני נתקלת באמרה הזו ..תודה לך דייג.

ורד לא ארד לרמתך

הניק דייג זה בגלל פורום הדייג. כן אני חובב דייג ופעיל בפורום הדייג שנית אני לא אריב איתך. וכאדם משכיל למדתי בניגוד אלייך לא לזלזל באנשים. שני גישה לתקוף היא הדרך הקלה נסי להתמודד בדרך אחרת.

דייג, זוז הצידה לרגע.....ורד ..

ורד., .
אליך דייג, אם יש משהוא ש(גם) אני לא אוהב, זה שמחליטים עבורי איך אני מרגיש.. מאיפה הקביעה שהם מדוכדכות/עצובות/בדכאון (מחק את המיותר).. אם היית מכיר אותן, היית נוכח לדעת שהפעם טעית ובגדול.. שבוע טוב...

vered 37

New member
תשמעי

אם הוא גרם לך לחייך אחרי הסופ"ש הזה אז הוא עשה עבודה טובה לא ככה ? עכשיו את פחות עייפה ולא מרוצה ?

יערית

New member
ביננו

ורק ביננו,למרות ההיפרקטיביות שספגתי בשישבת, אני מחוייכת ,הדלקתי קטורת ונרות בבית, מגרשת את האנרגיות השליליות

עשה מה שבא לך...

ועוד משהו.. הסגנון שלך ידידי קצת בעייתי...כולל בתגובה הזאת שלך אלי.. עשה שימוש בפתגם הכל כך נכון שכתבת .. וחייך אל אחרים גם במילים, והם יחייכו אליך חזרה. שיהיה לך שבוע טוב

למעלה