זהו,זה טירוף!

MegaMan

New member
זהו,זה טירוף!

אני כבר לא יודע מה יותר חזק אצלי ,הטירוף (כל מה שעברתי בחיים והמקרים שהיו לי ) או היכולת הרוחנית (ולפי כל מה שקרה לי ,אני אמור להיות סופרמן בדבר). לכל מי שמכיר את האתר הבא: http://www.psipog.net/features.php רשום שם כיצד ליצור "כדור אנרגיה" בהתחלה אמרתי לילד בן ה12 שפירסם את האתר -עזוב אותך משטויות ,הדבר לא אמיתי ואין סיכוי שבאמת קיים הדבר.. לאחר סתם ניסוי מתוך שעמום ,ומעט ריכוז (חצי דקה) התחלתי להרגיש מאין שדה מגנטי בין הידיים ...זה היה הזוי ומוזר ,לאחר מכן נכנסתי לפורום שאלות ותשובות של האתר ,על מנת לדעת אם מה שחוויתי הינו כדור אנרגיה ,ומה גיליתי ?כן !לרבים שם הייתה הרגשת המגנט בין הידיים (דחיפה וקירוב של הידיים כמו 2 מגנטים מנוגדים) האם הדבר קיים ?האם באמת יש לי יכולת רוחנית חזקה?כל זאת ועוד בפרק הבא של אלון ההזוי. ולמנהל הפורום(מנהלת גם) ,אחד מכם רשם לי כי אלמנט האש בוער בי תרתי משמע ,מישהו יכול להסביר לי למה התכוונתם ?ב"תרתי משמע"?

אנחנו שתי מנהלות ותרתי משמע זה דו

משמעי, האלמנט בוער זא' כמו שאש בוערת... ולגבי כדור אנרגיה זו יכולת שיש לכל אחד השאלה היא עד כמה הוא מרוכז ומתכוון לכך ויש כאלה להם אנרגיהחזקה יותר וכאלה עם פחות.

darkwich

New member
גם אני עושה כדורי אנרגיה..

אבל אני לא יודעת עד כמה זה קשור לרוחניות... כדורי אנרגיה ניצרים מהאנרגיה של הגוף.. לא בהכרך מהרחוניות. דרך אגב, אתה גם מצליח לראות אותו, או לשחק איתו (הכוונה להעביר מיד על יד בלי לחדש אותו שנית)? יום טוב ^_^

ghony

New member
מהי המטרה של כדורי אנרגיה בדיוק?

סתם תוהה :X

MegaMan

New member
למה הכוונה להעביר מיד ליד ?

ובאמת מהי מטרת הכדור ?אי אפשר לפגוע בעזרתו פיזית ..ורשמו לי שאני צריך לדמיין אותו כדי לראות אותו ,השאלה היא אם רק אני יראה אותו וא גם אחרים ,כי אם רק אני זה לא ממש עוזר ..ומה שכן ,אני מרגיז אותו נמחץ ,אבל זה עדיין לא מספיק בישבילי כדי להאמין 100% שיש כזה דבר,כרגע המצב נתון ל60% ...

אפשר להגדיל ולהקטין אותו וגם לראות

אותו, אתה זה שיראה ולאאחרים, נראה כאילו אתה רוצה לעשות מופע קוסמות שאחרים יראו, או שאתה חושב שמטרתו לפגוע באנשים, זה ממש לא כך. אחרים יכולים לחוש בו ולא לראותו

darkwich

New member
משעשע ^_^

אבל המטרה העיקרית היא לשלוט באנרגיה שלך... ברגע שאתה שולט בזה את זה אז אתה יכול גם לכופף כפיות (זה סתם לשעשוע..) אבל לדברים רצינים אתה יכול להזיז דברים, לגרום לדברים לפעול... וכו'..

Dark faith

New member
בבקשה../images/Emo13.gif

קח את יד ימין ולחץ חזק ביד שמאל עד אשר הידיים שלכם לחוצות אחד עם השניה, לאחר מכן יש לשפשף למשך 10 שניות, כעת הרחק את הידיים אחד מן השניה למרחק של בערך 20 ס"מ, או פחות, וקרב אותן אחד לשניה- לאט לאט! כאשר תרגיש דחייה בין הידיים עצור- זהו כדור האנרגיה שלך. לאחר שהצלחת, נסה לשאוב אנרגיה ממקורות אחרים, מהאוויר לדוגמא- וכך למעשה תרגיל את הכדור. אין לעשות כדורי אנרגיה בקצב בהתחלה- זה מעייף מפני שאתה עדיין לא מספיק מנוסה- וזה עלול לעייף נורא- כיוון שלמעשה אתה מבזבז את האנרגיה שלך. לפי דעתי הבדיקה הכי טובה אם הצלחת- זה לבדוק האם מישהו חש באנרגיה הזאתי.

המון המון תודה!

אני מקווה להצליח...

די הצלחתי.אבל יש לי בעיה אחת..

אני מרגישה טיפה דחייה וזהו..אני לא מצליחה להתקדם יותר מזה או לשאוב אנרגיה ממקורות... איך מחזקים את כדור האנרגיה שלך וכמה פעמים מנסים בכל פעם?

ghony

New member
אצלי אם אני רק שם את הידיים

בכמו מין תנוחה של יצירת כדור ומזיז אותן קצת אני מרגיש מגנטיות :X

לפי הרגשתך והכח שיש לך עדיף להתאמן

פעם בשבוע ככה, כי ז גוזל המון אנרגיה בהתחלה, נסי לאמץ לך אבן כזו או אחרת שאת נקשרת אליה והיא משדרת לך מעין חום , בחנות מיסטיקה ושהצבע שלה קורן לך, אל תקראי תכונות וכל הבולשיט הזה שלפני שאת יודעת שזו האבן שאת רוצה, את גם יכולה לקנות כמה שאת רוצה אם יש כמה ולא רק אחת, ואחרי שקנית וקראת את תכונות האבן תשאבי ממנה אנרגיה ביד אחת או בהסתכלות על האבן ואז תעבירי את האנרגיה לשתי הידיים ליצירת כדור אנרגיה, זה יעזור לך בתור התחלה ואח'כ תוכלי לעשות זאת בלי האבנים, כי זה כבר יהיה לך בטבעי מה שנקרא...
בהצלחה לינוי

תודה...אני אשתדל...

באופן אישי תמיד אספתי אבנים יפות שאני אוהבת מחנויות מיסטיקה...אני אנסה להשתמש בהובות עליי... תודה... מאי

pRincEsSa16

New member
אמממ

אני מרגישה רק חום.. אולי כי הידיים שלי חמות.. ואי לוחצים את הידיים?כאילו באיזה צורה?

למעלה