זהו.... זה הולך לקרות.....

g i l l i

New member
זהו.... זה הולך לקרות.....

בעוד כשעתיים.... המחשב המתוק והחמוד שלי.... ישודרג ותתותקן עליו מערכת הפעלה חדשה כן כן... איכס פי !!! אמאלה....... בעעעעעע לא רוצה לראות תגובות! במיוחד לא של סיירוס! גוזל, פלסטר, מתני וארתור ! שקט ! סקאי ! תביא לי את המצלמה אני הולכת לפתוח בלוג בגדולים P: מזל שאסיד לא רואה את הפוסט הזה....

חתולהה

New member
חחחחחחחח

למה בעע למה? הגיע הזמן שתשתדרגי וזוזי מהבלוגין סוטה :p

חח אני חייב לראות את זה בחיי

יאלהה חתולה יש לך חצי שעה קדימה תתארגני נוסעים אליהה לראות שידרוג למחשב XP

g i l l i

New member
מי שרוצה לחזות בפלא מוזמן

נפגשים אצלי עוד שעה וחצי בפינה על יד המחשב

No-FeaR

New member
לא מגיב אבל...

אם את לא רוצה תגובה למה את רושמת פה?!?!!? אה?!?!? תפסתי אותך! את כן רוצה תגובה!!! אז אני לא אגיב... :-}

אל תדאגו תמונות של זה תקבלו

לא לדאוג תמונות של זה תקבלו כאן אחרי שניים של וינדוס 98 ועקשנות לא לשים XP הנס הזה עומד לקרות ועוד תקבלו תמונות של לפני אחרי חחחחחחחחחחח גילי חייב לצלם את הפנים שלךך אחריייי

לוריתה

New member
הגיע הזמן

סוף סוף גילי מתחברת לציוויליזציה יששששש.... מזל טוב גילי ...

X ר ת ו ר

New member
ברוכים הבאים לעולם של חלונות כחולים

טוב שנזכרת באמת... כבר יוצאת מערכת ההפעלה VISTA. (LONGHORN)

g i l l i

New member
זהו !! זה קרה

שעות ארוכות עברו מאז ביקורי האחרון פה. המחשב עבר יסורים וכן גם אני... לאחר ניקוי וירוסים תימניים בלי סחוג וכשרים לפסח + מאפרות מלאות בדלי סיגריות + סלון מלא עשן + 1 חתולה בכיינית על עקבים דקים + אחד די גיי של אוטו גלידה (פרסומת סמויה - כנסו לשידור המצעד הישראלי ברדיו קליק) יש לי איכס פי ! אגב - יש לנו מח"ש חדש תימני מוכר מחשבים משומשים וזו לא פרסומת סמויה אלא גלויה לחלוטין מזל טוב לי נ.ב. כל אלו שהתבקשו לסתום בהודעה הראשונית ס ת מ ו ! גם עכשיו

אתם הייתם צריכים לראות את הפרצוף

חחחחח היא בשוק מזה אבל תתגבר היא עברה לXP ועוד בעיברית חבל על הזמן עכשיו אני מפנה אותה לתמיכה תכנית לקבל עזרה בקשר לxp ושם היא תשלח צילומי מסך

g i l l i

New member
אמאאאאאאאאאאא

אני לא מוצאת ת'ידיים ותרגליים! הכל הפוך לייייייייייייי

חתולהה

New member
שלא לדבר על....

הלחצים בחזה שהיו לה כשהיא הבינה שזהו אין לה יותר ווינדוס 98 חחחחחחחחחחח מרוב לחץ היא לא סתמה לרגע

למעלה