זהו, זה הגיע

מני3

New member
זהו, זה הגיע

עכשיו תורי להצטרף ליורה, שומרת וחופשיה. גם אני פוטרתי היום. אחרי שהגעתי למשמרת שלי ושכל העינינים הראשוניים של החלפת משמרת סודרו, הבוס הנחמד שלי אומר לי בחצי פה " מני, כנס אלי למשרד" (איזה משפט ענק זה, כנס אלי למשרד, הא?) מיד העברתי בראש את כל הצירופים (חסר אחד) של מה שקרה איתי לאחרונה, וחשבתי לעצמי , "לא צריך להיות משהו מיוחד" מקסימום הוא יכול להעיר לי על העגיל באוזן(החדש ישן) אני נכנס , הוא אומר לי, שב ופה אני מבין שזה יותר מעגיל באוזן. וכאן הוא מתחיל להזביר לי שהמצב מחייב הערכות חדשה בלה בלה בלה . ומכאן והלאה כבר לא הקשבתי. וכדי להקל עליו ועלי שאלתי אותו , עד מתי אני עובד? ראיתי בעיניים שלו שהוא מודה לי על זה שאני מקצר לו את ה..בלה בלה בלה בקיצור ביום שבת אני חופשי לעצמי לחפש. לא נעים בכלל. אנירץ להוציא את קורות החיים שלי (הדבר השנוי עלי ביותר . אווווףףףף) היידה שרון...אני כבר יתחשבן איתך מחר דער משכיל....יש לך מקום בשבילי?? העיקר שאתם פה, ושלא תפטרו אותי? נכון? ביי בינתיים מני

Le Fay

New member
מפיתום נפטר אותך? להפך! נשמח שיש´ך

קצת זמן להציץ פה (עד הג´וב הבא).

Le Fay

New member
טוב נו. אם מחכות לנו עוד שנה-שנתיים

עם שרון, מוטב להתכונן לגרוע מכל. ראית מה הוא הצליח לעשות לכלכלה עד עכשיו. משערת שמי שיכול מעביר את עסקיו לחו"ל.

יעלוש2

New member
צריך להתחיל בחיפושים?../images/Emo24.gif

אין לי כח להתחיל לחפש שרון אולי קצת תבריא את המדינה הזאת

מני3

New member
אני כבר לא מני3 אני מספר סטטיסטי

או גרף. אני מעדיף גרף, כי זה צבעוני יותר. איזה באעסה, ואני עוד צוחק?!

Le Fay

New member
משטר דמוקרטי.

ושם, בניגוד לכאן, זה עדיין לא נראה כמו סוף הדרך.

מני אחשלי

הייתי היום שמח וטוב לך , מהרבה סיבות , אחד אני אופטימי מאוד בטבע , הרבה תקווה יש לי , שאולי בפעם ראשונה בהיסטוריה המדינה ישראלית , יהיה ממשלת חילונית , ופתאום פצצה כזה , אבן קשה נפלה עלי , מני ! צר לי לשמוע שאבדת העבודה שלך , יכול לתאר בליבי מה ז"א אומרת , האיך המרגש שלך , להיות עם מלא דאגות , "כסף מנלן" , לא יודע במה אוכל לעזור , מי אני ? בשר ודם , רימה ותולעה , אולי אלוהימית יכולה לעזור לך , אחרי הכל הכל נגזר משמים - למעלה , והיא בקיאה שם כשבילי דנהרדעה , כך היא סיפרה לי פעם , בא לך לקחת תהלים ? לשפוך הלב שלך למי שאמר והיה העולם ? לא יזיק בכלל , קח עיצה טובה מחבר טוב , מני ! תמיד יש לך מקום אצלי , בליבי , המממ,,,,, לא יודע מה לכתוב לך , אין לי מילים , לא איש דברים אנוכי ! הרבה חיבוק ואהבה , לך , אחי היקר ! מקווה לימים טובים דער משכיל ,

מני3

New member
אוי, אתה גדול

אני כ"כ מתפעל מזה שאתה כותב הרבה בפורום, עונה, שואל, מגיב. למרות העיברית הרצוצה. בלי שום רגשי נחיתות. זה כ"כ פשוט ועם זאת זה גדול . וזה עוד לפני התוכן שכתבת לי. אני מת עליך, אתה גדול

מני מני אח שלי

אמת אמת אני חושב הרבה לפני כל הודעה-תגובה שאני שולח , אבל כבר רגלתי שהחברים מבנים לי , אחרי הכל כפי שכתב פעם נועם, זה לא פורום עברית, זה פורום לתמיכה ליוצא בשאלני´ס , לא צריך להתבייש בכלל , לא יליד ישראלי אני , לא יכול להתאפק כשראיתי הודעה הראשית שלך , עם הבשורה רעה , שפיטרת מעבודה , תאמין לי היה לי דמעות בעיני כשקראתי הודעה שלך אוךךךךךךךךךךךךךךך היה כואבבבבב לקרוא זה על חבר טוב , אבל נחמתי קצת שבטח זה גזר דין מלמעלה , ואבא בשמים בטח רוצה אך ורק טוב אפילו להמורדים שלו כמוני , מאחל אך רק טוב וחסד

רגשי נחיתות?

קח את העברית שלי, תן לי ת´אנגלית שלך. בא לך? נתחלף בשפות? אתה תיתן לי את העברית והאנגלית שלך, ואני יתן לך את "האנגלית" והעברית שלי.

avidadon

New member
../images/Emo10.gif

מני3

New member
../images/Emo10.gif אני מקווה לטוב

עדיין אני עובד, עד סופ"ש. אני בא לעבודה, ולמען האמת אני כבר זורק זין ולא עושה יותר מדי. קורא ספר, או סתם בטל בטלפון. אבי, תודה

למעלה