זהו זה דרומים

זהו זה דרומים

חרבנה אמר שעוברים לשלב שאחרי שאחרי שאחרי חיפה. נא להכין מזון ותרופות ומשחקים נחמדים כמו סטריפ פוקר , ולהכנס הממ"דה

paloma blanca

New member
שיבוא המלעון ../images/Emo67.gif

אנחנו מחכות לו

צילוש43

New member
ואייייי רוצה הוא עסק איתי../images/Emo6.gif

שיזהר לו הוא
ואל פחד בנות,,, אני כבר מקבלת את פניו קודם... לא מצא מה לעשות להגיע עד אלי.... לצפון הדרומי. מי באה אלי לאירוח??? מכינה סעודה, משחקי חברה,, ועוד דברים טובים.... להעביר את הימים שניהיה סגורים... בוקר טוב לכולם.... הינה אני גם כאן. מחבקת אתכם חזק חזק עד שנמחץ. ושהוא יתפוצץ

jud1001

New member
בלנקוש..מלעון מלעון...צריך ../images/Emo41.gif

מישנה זהירות עם המלעון הזה... אצלנו [חיפה] הוא הבטיח וגם קיים..

paloma blanca

New member
../images/Emo24.gifתאמיני לי

שאני מאמינה לו כי עד היום הוא עמד מאחורי דבריו אבל ......... לא ניתן לו להפחיד אותנו. כולכם שוכחים שבמלחת המפרץ מי שהופגז היה אנחנו במרכז ובנוסף לכך היה את האיום הכימי. היינו שולחים את הילדים לגן עם מבכות וגם אנחנו היינו בעבודה עם כל הציוד והאיום. אבל לא נתנו לזה לשבור אותנו. ולשם לא יכולנו להגיע ולעשות את מה שאנחנו עושים היום בלבנון

jud1001

New member
מאמינה לך בלנקה וזוכרת ../images/Emo41.gif

היטב את אירועי מילחמת המפרץ... צריך רק מישנה זהירות.. אותנו לעולם לא ישברו.... בשום מצב ובשום צורה....

גם אז חיפה חטפה.

אני זוכרת שאחי התגורר אז בחיפה והתקשר לומר לאמי שהכל בסדר , ובוםםםםםםםםםםםםםםםםם נפל לידו סקאד. אמא שלי טענה שבגלל זה התחתנתי עם רוסי, כי זה הדבר היחיד שיכול להעיר אנשים במשפחה הזאת.

טאKילה

New member
אוף אני צריכה כבל מאריך../images/Emo22.gif

ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך לחיבור הכבלים זה רחוק מבעד מבעד מבעד למניוק. כושלאמה'שלו עכשיו אני צריכה להשלים עם יעקב מהמכולת בגלל נסראללה, כי יש לו ת'מכולת הכי קרובה אלי הביתה.
בוקר רענן ושקט לכולם

dardara

New member
ערב טוב עד כמה שאפשר../images/Emo140.gif

לדעתי יש לקחת ברצינות כל איום מצד המשוגע המשוגע הזה חולה הנפש ולהערך לכל מצב .... מקוה מאוד מאוד שהוא לא יצליח לממש את איומיו בכל מקרה יש להתכונן גם למצב שכזה ................ רק בשרורות טובות שיהיו

למעלה