זהו? ויתרתי?

זהו? ויתרתי?

לפני שלושה-ארבעה חודשים נרשמתי לקבוצת תמיכה, שרפתי לפחות 600 שקל, הוצאתי הרבה אנרגיות ופה ושם דמעות. מה יצא מזה? בגדול- כלום. אז זהו? ויתרתי? למה אני עושה דיאטה שוב ושוב ושוב? למה אני לא מצליחה להשלים עם זה שאני לא רזה וכנראה שגם לא אהיה כזאת? אני רוצה להאמין שסיימתי עם דיאטות שנה הקרובה. אני רוצה להאמין שאני אפסיק עם המחשבות והסרטים. אני רוצה להאמין שאני אוהב את עצמי ואקבל את עצמי לגמרי גם בלי לרזות. ואני לא מצליחה להבין למה אני עושה את זה לעצמי? הרי השומן לא באמת מגביל אותי. אני עושה הכל! אני הולכת לים, אני מתפשטת, אני יכולה לקנות בכל חנות וכו' וכו' אז למה אני לא משלימה עם זה?! למה?! אני רוצה להפסיק להיות רזה, אבל זה קשה. תמיד יש את התקווה שהפעם זה יקרה, שהפע אני אצליח. אני לא יודעת מה צריך לקרות כדאי שאני אפסיק לפנטז על הרזון הזה לגמרי

solee

New member
מבינה....

למרות מה שיגידו פה בפורום,כולנו היינו רוצות להיות רזות ויפות. עדיף שאני ידבר בשם עצמי: גם אני הייתי רוצה להיות רזה. אבל זה לא אומר שלא צריך לאהוב את עמצך. האהבה האמיתית היא האהבה לפנים שלך.ואם את אוהבת את הבפנים זה הכי חשוב. את החיצנויות אפשר לשנות, למרות שזה באמת מאוד קשה כמו שאת אומרת. את צריכה לקחת את עצמך בידים. להגיד זה נורא קל אבל הביצוע זו הבעיה האמיתית. זאת בדיוק הסיבה שגם אני פה בפורום.

rotemotek1988

New member
הא באמת?

"למה אני לא מצליחה להשלים עם זה שאני לא רזה וכנראה שגם לא אהיה כזאת?" אם זה אומר שהיא מנסה להשמין אז אוקיי. אני אשתוק!

אממ לא..טעיתי..

רציתי לכתוב שאני רוצה להפסיק ל*רצות* להיות רזה. אני לא רוצה להשמין. אני רוצה לרזות.

chicka

New member
המלצה קצת אחרת -

אני מוכרחה להודות שמקריאה ראשונית של ההודעה שלך, נדמה היה לי שמדובר בבחורה רזה ששבויה בתכתיבי החברה. קראתי קצת את הבלוג שלך ואני מבינה שאת מתעסקת הרבה בנושא הדיאטה והירידה במשקל. ההמלצה שלי? תשחררי קצת ותרפי. זה לא אומרת שויתרת או הרמת ידיים או נכנעת, זה רק יתן לך מרחב נשימה להבין שדיאטות לא עושות טוב לגוף ובסופו של דבר ברוב המקרים - עולים את כל מה שירדנו. סוד הקסם טמון בשינוי הרגלי אכילה, שזה ד"א, משימה הרבה יותר קשה מדיאטה וביום שתביני ותפנימי שעליך לשנות את אופן האכילה שלך, זה היום שיהיה לך הרבה יותר קל לרדת את המשקל שאת רוצה לרדת, בין אם זה 5 ק"ג או 50 ק"ג. שיהיה בהצלחה

../images/Emo140.gif

אני רוצה לשחרר ולהרפות. זה קשה.. אני מנסה להפסיק לנסות שוב ושוב לרזות. אני מקווה שהפעם זה יצליח. האמת שמאוד מציק לי שאני לא משלימה עם זה שאני לא רזה...אני הרי ממוצעת. אני שונאת את הצורך הזה להיות לא פחות מ*רזה*. אני אנסה לעשות סוויץ' בחשיבה שלי. הגיע הזמן
תודה על התגובה :)

למעלה