זהו השקט שלפני הסערה

dht160

New member
זהו השקט שלפני הסערה

תזכרו איך הפורם נראה כרגע. יש פה כאלה שיתגעגעו לזה כבר מחר גיא

SurvivorManic

New member
אה~

זה לא מה שיביא אנשים לפורום, למרבית האנשים בארץ אין טעם טלווזיוני משובך, התוכניות ריאלטי שהם אוהבים הם דברים זולים כמו כוכב "אני חושב שאני יודע לשיר" נולד~! עד שהייה ריאלטי ישראלי איכותי - החפרפרת - גם אותו לא העריכו~! התוכניות שהולכות בארץ אלו תץוכניות שפרחות אוהבות, ריאלטי זה לא ז'אנר של פרחות [למזלנו]

Boran

New member
../images/Emo41.gif חברי פורום יקרים! ../images/Emo41.gif

הפורום יהפך בקרוב לפורום הרשמי של ערוץ יס ריל. מה זה אומר? המון חדשים שיציפו את הפורום. כמובן שאני מנצל את ההזדמנות לבקש מכם לא לעשות להם בעיות ולאקלם אותם מהר. לא שאני לא סומך עליכם

SurvivorManic

New member
אתה פשוט לא סומך עליי ../images/Emo12.gif

סתם....................................................

SurvivorManic

New member
למה שינו את שם הפורום?

אני היחיד שחושב שהמילה TV ממש הוסיפה~! אחרי כל הדיונים שהיו על שם הפורום זה מה שיש עכשיו? זה לא עד כדי כך חשוב, אבל לדעתי ריאלטי זה לא שם מספיק מפורט

Boran

New member
למה לא לשרשר?

הפורום הפך להיות הפורום הרשמי של ערוץ יס ריל. לא רציתי שישנו את שם הפורום ל"יס ריל" בגלל שאז כל חובבי הריאליטי שאין להם יס נופלים בין הכיסאות. מצד שני, עכשיו אי אפשר להשאיר את זה "ריאליטי טי.וי", כי זה שם של ערוץ בכבלים, שהם כידוע המתחרים של יס. לכן הצעתי כפשרה לשנות את שם הפורום ל"ריאליטי".

Boran

New member
"איזו מנהלת"? זו המנהלת האהובה עלי!

המנהלת האהובה עליי
קצת עסוקה עכשיו. חוצמזה, שאין לה יס והיא לא חוטאת בהורדה מהאינטרנט כמו מעל חצי פורום (לפי סקר שעשינו לא מזמן), כך שאני חושב שאין לה יותר מדי מה לכתוב...

Outlast

New member
לא נעלמה, חדל שמועות! ../images/Emo13.gif

אני יודעת שאני לא כותבת הרבה, בין השאר בגלל הסיבות שירון (
) ציין, אבל האמינו לי- אני קוראת ה-כ-ל-! כל הודעה שנכתבת בפורום הזה, גם על סדרות שבקושי שמעתי עליהן. אתם יכולים לישון בשקט.
(אם הייתם יודעים איפה אני יושבת עכשיו..)

Outlast

New member
כרגע בבית (הגעתי לחצי שעה),

אבל קודם הייתי באיזה מועדון טחוב וישן, שאלוהים יודע מי המטורף שחיבר בו אינטרנט. היה לי איזה אירוע פרטי והזוי..

למעלה