זהו, הפעם זה סופי.

זהו, הפעם זה סופי.

בשעטומ"צ חתמתי חוזה על דירה. חדר, לא גדול במיוחד אבל סביר ומאוד נעים, ליד הסנטר. (לבד לבד, לא עם שותפים). בעקרון יש שם כבר מקרר ארון ומזגן, כך שאסתדר עם שאר הדברים, אבל אם למישו יש משו נחמד שהוא לא צריך שיודיע. (בעיקר בוכטות של כסף, כדי להצליח לשלם שכ"ד.) אתם קולטים איזה לא מתלהב אני?! זה כי אני עדיין בשוק. כבר כעמט חצי שנה אני רואה דירות, ובדיוק עכשיו כשהתייאשתי, תוך יום חתמתי על חוזה. אני לא מעכל, באמת שלא. מי רוצה לבוא לעזור לי לסתום חורים בקירות ולצבוע? (אני חושב שאעשה את זה בשישי בערב+שבת בבוקר, מי שנוח לו, אשמח לחברה) בכ"מ מסיבת חנוכת בית, תהיה בשבוע הבא, יש יום מקום ושעה. הודעה תבוא על כך תבוא בהמשך.

מזל טוב!

בהצלחה שיהיה! ואם להיות כנים- בדירה ראשונה עדיף לחפש חצי שנה וליפול על משו טוב מאשר לחפש יומיים ולגלות שרימו אותך, שאתה גר עם שותף אחד גדול והרבה עכברים קטנים, במקום שמפחיד להסתובב גם באור יום. שיהיה בהצלחה

stאסתי

New member
בשעה טובה ומוצלחת!

אני אנבור במצבורים שיש לנו בבית ואראה מה שמיש. איזה כיף דירה לבד:)

yaniv1216

New member
מאיזה שיכון את?

אני חושב ששנינו מאותו שיכון. גם אצלנו היו מברכים ככה.

tangi4

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבב

לרגל מציאת הדירה אשמח להביא לך אביזרי נוי לדירה תעדכן מה אתה אוהב

בן הצבי

New member
כמעט כמו שידוך..

כבר חצי שנה רואה, ובדיוק כשכמעט נתייאש.. חח.. בהצלחה!

Le Fay

New member
יששש. תתחדש! אז אתה צריך מיטה?

יש לי עוד צלוטיט ואולי גם צבע לבן. מותר לעשן אצלך בדירה?

תודה לכם!

לאלה שהציעו דברים - אשמח לשמוע אם יש משהו מעניין:) לאלו שאמרו משהו בקשר ליישוב, אז כך ברכו גם אצלינו:) לבן הצבי
לה פיי- צבע הבעלים קונה, (הוא כבר תיקן את כל החורים, החליף מנעול ותיקן ת'נזילה בשירותים=אחלה בעלים). לעשן? סיגריות? בתנאי שאת מביאה עוד כמה דברים חוץ מסיגריות. אה, וכן. אם את שומעת על מיטת גלריה בודדה, הפני אותה אליי בבקשה. (הולך היום לאיקאה, לחפש כזו). עצמאות- כן נכון. למרות שהחיפושים היו מגעילים, אולי אכתוב על כך פוסט יום אחד. נופל, אסתי- כן. הכי טוב לבד.

barr1969

New member
אני סותמת יופי.

הכל, חוץ מהפה. בשעה טובה, איש. סומכת עליך שלא תשתעמם בלי שותף. וסבתא שלי הייתה אומרת: קחי לירה תיקני לילד אוכל.

למעלה