זהו... הנחתי לו ל-QTEK1010

Haim2307

New member
זהו... הנחתי לו ל-QTEK1010

יש דברים שעבר זמנם וה-QTEK1010 זה אחד מהם הזמנתי לי K-JEM דרך סלקום עדיין לא קיבלתי אותו אבל מאמין שהוא כבר בדרך יש לי אפשרות להתנסות איתו כמה ימים ,אם יש למשהו הצעות טיפים וטענות עליו אני מעוניין לשמוע חשובה לי מאוד התקשורת WIFI ומעוניין לשמוע המלצות או לחילופין טענות. תודה לכולם והמשך יום נעים.....

Haim2307

New member
קיבלתי את המכשיר...

המכשיר נחמד איטי מעט אבל בסדר הבעיה שה WIFI שלו חלש כך נראה לי הוא לא קולט לי כ"כ טוב ולא מבין מה הסיבה אני לא מצליח לגלוש בכל האתרים וזה איטי מאוד הבנתי שזה פועל בתקן B הרבה אני לא מבין בזה אבל נאמר כאן שאפשר להעביר אותו לתקן G אשמח לקבל פרטים בעניין בנוסף לכך אני רוצה לפתוח אותו לכל סים מה עלי לעשות המסך שלו קצת קטן ביחס לQTEK1010 אבל מסתדרים. תודה לכל העונים...

AYELET1

New member
תתחדש. כיום רוב הטלפונים משולבי

הפוקט הם עם מסך פיצי כזה. מי שלא רואה טוב זה נורא עבורו. תתחדש ותהנה בד"כ גלשתי איתו בעזרת ה-GPRS ולא ה-ווי פי

motia

New member
(-: תתחדש !!! גם אני עברתי מה קיוטק

1010 לג'אם לפני כחודש וחצי וזה עולם אחר שלח לי הודעה עם המייל שלך ואשלח לך תוכנה שתפתח לך את המכשיר בשניה רק תדע שאחרי שאתה פותח את הסים האחריות של סלקום פגה לה מוטי (-:

AYELET1

New member
נראה לי שישנה כאן התלבטות

אם באמת כדאי לפתוח אותו במקרה של אחריות פגה

shg309

New member
motia

היי שלחתי לך הודעה בפרטי אתמול אם אתה יכול לשלוח גם לי את התוכנה אז תודה שאלה נוספת .אם פותחים לסים פרי אז מה קורה אחרי HR ?האם צריך לפתוח מחדש? תודה שי

motia

New member
(-: היי שי שלחי לך

שוב ושיניתי תסיומת ל דוק אולי זה יעזור שהקובץ יגיע אליך אין צורך לפתוח ת'סים שוב גם אחרי HD מוטי (-:

shg309

New member
אני קניתי אצל מכלוף

אבל הוא לא היחידי פשוט היתי באור עקיבא במקרה באותו יום יש את זה באינטרנט אצל כל יבואן של אביזרים אבל ראיתי גם מי שקנה למסך גדול וגזר במספרים למידה המתאימה שי

Haim2307

New member
היה לי למסך גדול....

השקעתי וגזרתי ישב בול למידה אבל לא עבד העט לא הגיבה משום מה מה יכול להיות?

למעלה