זהו המעגל נסגר

mAmA MiSiSiPi

New member
זהו המעגל נסגר

שלחתי ראשונה וקבלתי אחרונה ......חבילה מפוצצת באהבה. היה {ודגש על "היה" } בה מכל טוב היה גם פסק זמן שנבלע עוד לפני שהספקתי לצלם וצילמתי מהר מהר לפני שיגמר הצבעים והבלוק ציור זה בול להוריי אני מחכה להיום בערב לצייר איתו יחד , והדאס בה במקום כי בדיוק קבלתי עוד כמה שלטי עץ ריקים. והממתקים איזה שפע טובלרון ושוקולדים וכול מיני סוכריות שבחיים לא פגשתי וקינדר דליס {נייטי תקנאי} והכוס הקטנטונת זה כי היא גמדה שלי אז היא נתנה לי כוס של גמדים לא הפסקתי לצחוק שעה אחחחחחחחחחחחח מיכלי את צריכה ללמד את בעלי לכתוב לי כאלה מכתבי אהבה איזה ברכה מושקעת אני אוהבת אותך עד הירח ובחזרה ובחזרה לירח ושוב בחזרה.

מללנ

New member
נראה יאמי יאמי ../images/Emo214.gif

בהחלט נסגר מעגל תהנו מהמשלוחה היה יופי של משחק כל הכבוד לכל המשתתפות ההשקעה, היוזמה והנתינה רואים שהפורום הוא חם וביתי וההרגשה היא נפלאה וממלאת אז תודה למנהלות על ההשקעה, ארגון ויוזמה ותמשיכו עוד.... העם דורש עוד......... חג פורים שמח לכולם

dididushi

New member
איזה בעסה שפיספסתי השנה

אפשר להרשם כבר לשנה הבאה ?

ayala26

New member
המעגל שלי עוד לא נסגר

אני עוד לא יודעת עם החבילה שלי התקבלה

רק עכשיו אני שמה לב שיש עוד שרשור

פחות מפלצתי אז המון תודה לך איילה המקסימה. אני מעתיקה את מה שכתבתי בשרשור-פלצת: כותרת: אני רוצה להתנצל ולהודות: לאיילה26 ה-מ-ד-ה-י-מ-ה ששלחה ללא ספק את המשלוח הכי מושקע ומדהים. אני פשוט מתנצלת שרק עכשיו אני כותבת כי רק לפני שעה פתחתי את המשלוח ששכב על השולחן כמה ימים. אז קודם התירוץ ואחר כך אני הולכת להפציץ בתמונות. קיבלתי את הפתק ביום ראשון והתרגשתי בטירוף כי ידעתי שזה מאיילה (כי היה כתוב על הפתק של הדואר). לקחתי את החבילה באותו יום או למחרת ומכיוון שידעתי שזה הולך להיות מדהים רציתי לעשות מזה אירוע שלם ולתת לבן שלי לחגוג עם כל המתנות. אז שמתי בצד. מאותו רגע הכל השתבש
בעלי יצא בראשון בבוקר למילואים ואני נותרתי לבדי. לקחתי חופש של שבועיים כדי שיהיה לי יותר קל וכדי שאני אוכל לעשות קצת דברים בשביל עצמי (כשהבן שלי בגן). ביום שני בבוקר התחלתי להרגיש רע וביום שני בערב כבר לא יכולתי לזוז. החבילה נשארה מיותמת על השולחן שבינתיים הררי זבל נערמו עליו (לא זבל איכסה - כביסה, שקיות מהסופר וכו...) החבילה "הלכה לאיבוד". בשלישי עדיין הרגשתי רע והתפללתי שלא הדבקתי את הבן שלי (כי אני כאן לבד). אשר יגורתי מפניו - בשלישי בצהריים הגננת התקשרה וככה חולה ולבד נאלצתי לטפל בילד חולה ובבית הפוך. קיוויתי שזה וירוס של 24 שעות ובאמת מצבי השתפר במקצת אבל הבן שלי רק נהייה יותר ויותר חולה. ביום הוא עוד היה מתאושש אבל הלילות היו זוועה הוא לא הפסיק להתייפח ולגנוח. בלילה שבין חמישי לשישי לקח לו 3 שעות להוריד את החום ואני כבר הייתי ממוטטת. ביום חמישי אחה"צ לאחר שהחום לא יורד לקחתי לרופא שעשה לו משטח גרון ונתן לו אנטיביוטיקה. בבוקר כשנתתי לו את האנטיביוטיקה הוא הקיא אותה אז הלכנו לאא"ג שנתן אנטיביוטיקה אחרת. אני כבר הייתי באפיסת כוחות בשלב זה ואז בשעה טובה ומוצלחת מ"מ הרמטכ"ל חזר הביתה בתיזמון מושלם כשיורש העצר התחיל להשתפר. הבוקר הוא כבר הרגיש הרבה יותר טוב . היו לי כבר רגשות אשמה לגבי החבילה. מדי פעם כשנזכרתי בה אמרתי "אולי אני אפתח" חשבתי שזה טמטום לחכות לרגע ה"מושלם". אבל זה היה שווה את זה כי הבוקר הבן שלי הרגיש טוב ובעלי איתי וכולנו ביחד פתחנו את החבילה והיה פשוט מדהים. התרגשות אמיתית (פלוס נזיפות מבעלי שרק עכשיו אני פותחת ושלא כתבתי שום דבר בפורום). אז אני רוצה לומר שוב תודה ע-נ-ק-י-ת לאיילה26 על המשלוח המאד מושקע ומדהים שריגש את כולנו.

ואני אצרף שוב את התמונות

כי זה פשוט משלוח מדהים ומגיע לאיילה המון תודה וחיבוקים ונשיקות על ההשקעה. אז קודם כל הכל הגיע בחבילה של דואר ישראל
בפנים היה תיק עבודת יד של איילה

../images/Emo6.gif

ואני חשבתי שאני "יעד" של משטרת הגבולות ושפתחו את החבילה והעבירו לאריזה של דואר ישראל!

mAmA MiSiSiPi

New member
מדהים

אין ספק שהיצירות של איילה יוצאות מהכלל הדיוק היופי וההשקעה פשוט אדיר. כל משלוחי המנות במשחק היו פשוט נפלאים ויצירתיים ומושקעים ומלאים באהבה רק מראה שמאחורי המסך יש נשים לגמרי אמיתיות וגדולות מהחיים !

ayala26

New member
אוי מסכנון../images/Emo10.gif

את מקסימה ונורא נורא שמחתי שעלית בגורלי! היה כיף ואני מאחלת לכם בריאות, חגים שמחים וכמובן ימי הולדת שמחים

../images/Emo24.gifאיזה שבוע קשה!

כ"כ קשה לטפל בבייבי חולה שגם את חולה, אני מקווה שאצל שניכם יש שיפור, ואתם מרגישים יותר טוב. הורשמתי מאוד מהיצירות של איילה, ממש יפה ומקצועי, אהבתי.

זאתי2

New member
וואו...מה עבר עליכם!

מחזיקה אצבעות שזה מאחוריכם! הרבה הרבה בריאות! המשלוח נראה מדהים, יצירתי ואוהב
מאחלת לכם שהוא יפתח לכם שבוע חדש ומתוק!

למעלה