זהו הלכתי...לתמיד...

karen_karen

New member
זהו הלכתי...לתמיד...

לא יכולה יותר עם כל הפרץ של הרגשות הללו זה מבלבל אותי עד מאוד אין לי כוח להתמודד כרגע עם הכול לא רוצה להתמודד בכלל... אז נתתי מה שיכלתי לתת לכם... מצטערת אבל עלי לשוב לחיי האדישות ולשרוד.. אז תהיו חזקים גם בלעדיי. והכי חשוב תנו למאיה כוח להמשיך... אז זהו ... ביי... אוהבת עד מאוד... קארן סליחה...

מייק 48

New member
קארן חומד, הפרץ המבלבל טבעי...

בסדר, קחי פסק זמן... התאוששי... זה באמת היה קצת יותר מידי... פרץ רגשות כה עצום יכול למוטט ולהפיל... אז קחי לך הפסקה מזה, זה אולי כואב מידי... ומחזיר את הרגשות, את צער, את האובדן... אנחנו נשתדל להיות חזקים, גם בשבילך... נמשיך לשמור על מאיה האהובה... חישבי עלינו גם אצלך, בחייך האדישים והקרים... תודה על כל מה שנתת כאן - וזה היה מדהים !!! רק בבקשה, אל תעלמי לתמיד... אנחנו זקוקים לך... תתחזקי קצת ותחזרי... בבקשה... אני מתחנן... רוצה עוד משהו לומר לך: חיים בלי כאב, בלי סבל, בלי רגשות, בלי אהבה... לא הייתי רוצה לחיות !!! עם חיים כאלו - אני לא ארגיש בכלל שאני חי... אז מה בכלל זה שווה ??? אם אפשר לחוש בכאב - אפשר גם לחוש באושר... אם לא ארגיש צער - לא ארגיש גם אהבה !!! ואז לא ארגיש בכלל כלום !!! אל תשכחי אותנו, קארן הטובה והנפלאה התאהבנו בך מאד, וזה רק מתגבר אנחנו איתך נשמה תאומה שלך באהבה ובתודה מייק

karen_karen

New member
מייק

איך אוכל ככה לעזוב? זה כמו מוות... אסור לי.... אריק שלח אותי לכאן... לדאוג לכולם... ובקשה שלו היא מיוחדת מכל... גם אם קשה אעשה הכול... אז בשבילך בשביל מאיה ובשביל כולכם אני כאן... ובמיוחד בשביל אריק אהובי היקר ... שומע אותי... הכול אעשה בשבילך.. אוהבת אותך... קארן

karen_karen

New member
מייק ...

איך זה יכול להיות בגללך?? אוהבת אותך.. אתה מקסים ומדהים... בחור כלבבי.. אוהבת אותך קארן באמת ובתמים...

karen_karen

New member
אני כאן.....

ליבי כבר נקשר ... לא יכולה לעזוב.... הבכי קרוב.. אוהבת להיות כאן... מרגישה בבית... יש למי לדאוג... קארן אוהבת מאוד

למעלה