מזל טוב
K KiShKooSh New member 12/9/04 #7 מה אמרתי... ואפחד לא האמין לי תראו כמה אמרו שהם לא יעזבו לעולם ועזבו....
R rojas girl New member 12/9/04 #9 נו זה היה ברור../images/Emo70.gif כי אין בכלל על מה לדבר פה יותר.. חוץ מלחפור על דברים עד שיימאס..
א אפרת ונירו המדהימים New member 12/9/04 #10 תכף אני בטעות אחפור בור שתפלי שיופס ! זה היה בטעות !! באמת !!!
ע עדוש לא2 נתוש New member 12/9/04 #11 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הילה את רוצחת אותי היומ ... |הילה|
Y yoooni New member 12/9/04 #22 אז עכשיו בשביל שיהייה על מה לדבר אפשר לשלוח הודעות כמו - "נתן אתה מאמממםםם", "אפרת את מדהייימההה" וכאלה סתם לא, אבל סביר להניח שזה יהפוך למעין פורום עד שיגיעו השידורים החוזרים. ואז זה כבר סיפור אחר
אז עכשיו בשביל שיהייה על מה לדבר אפשר לשלוח הודעות כמו - "נתן אתה מאמממםםם", "אפרת את מדהייימההה" וכאלה סתם לא, אבל סביר להניח שזה יהפוך למעין פורום עד שיגיעו השידורים החוזרים. ואז זה כבר סיפור אחר
I Ivan Pedroso New member 12/9/04 #26 ויש כמובן גם את איאן ת'ורפ ../images/Emo13.gif האולימפיאדה אולי נגמרה אבל ת'ורפ עדיין נשאר אותו טורפדו חייתי שהוא היה באולימפיאדה
ויש כמובן גם את איאן ת'ורפ ../images/Emo13.gif האולימפיאדה אולי נגמרה אבל ת'ורפ עדיין נשאר אותו טורפדו חייתי שהוא היה באולימפיאדה
ט טרול משוגע New member 12/9/04 #27 מיך....תעשה טובה../images/Emo45.gif תחזור לדבר על קיארה.... חחחחחחחחחח
K KiShKooSh New member 12/9/04 #32 אני רוצה את.... מיאו, החתול של החבר של קשת הקוראנית (מי שלא הבין, קשת היא פוקה[הדמות הקוראנית המתוקה) כי היא הבת של פוקי ופוקית) אז זה מיאו החתול של גארו
אני רוצה את.... מיאו, החתול של החבר של קשת הקוראנית (מי שלא הבין, קשת היא פוקה[הדמות הקוראנית המתוקה) כי היא הבת של פוקי ופוקית) אז זה מיאו החתול של גארו
ר רותמיש האחת New member 12/9/04 #37 נצל"ש מפגר אבל נצל"ש נכון שגרשון אמר כתוב לי על המצח פח זבל טז זה אל ככההה זה נגיד איזשהו בן אומר לאיזשהי בת: את רואה פה זין{ומצביעה על הראש} והיא אומרת:לא אז הוא אומר:אז למה את מזינת לי תשכל הבנתם זה ככה...חחחחחח
נצל"ש מפגר אבל נצל"ש נכון שגרשון אמר כתוב לי על המצח פח זבל טז זה אל ככההה זה נגיד איזשהו בן אומר לאיזשהי בת: את רואה פה זין{ומצביעה על הראש} והיא אומרת:לא אז הוא אומר:אז למה את מזינת לי תשכל הבנתם זה ככה...חחחחחח
ג גיגי123 New member 12/9/04 #38 ../images/Emo94.gifמעלייי לכולםםםם חחחח ../images/Emo98.gif רואה גלעד?!!?אני מקשיבה לךךךךךך