E EizoTop New member 10/6/08 #42 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
A Apoca Lypse New member 8/6/08 #5 מזל טוב!!!../images/Emo65.gifעוגה|../images/Emo65.gif אייי גנבתי לי תשרשור בכל מקרה מזל טוב בקרוב אני!!
מזל טוב!!!../images/Emo65.gifעוגה|../images/Emo65.gif אייי גנבתי לי תשרשור בכל מקרה מזל טוב בקרוב אני!!
M m a r i n a2 New member 8/6/08 #11 מזל טוב ../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif רק אושר ושמחה וכל הברכות שבעולם וזה וזה וזה..
ב בעל יכולת אישית New member 8/6/08 #12 מזל טוב אח יקר שלי עד 120 שנות חיים כיף אהבה שמח אושר עושר בריאות כושר יושר וחיים בכיף וחיים טובים ועכשיו אני מקדיש לך שיר ישששששששששששש ליי הוןןןןןןןןן אבל אין לי אותךךךךךךך אין לי אותךךך!! קניתי ג'יפ חדש של האמר יש לי הון! אבל אין לי איתךךךךךךךךךךךךךך אין לי אותךך
מזל טוב אח יקר שלי עד 120 שנות חיים כיף אהבה שמח אושר עושר בריאות כושר יושר וחיים בכיף וחיים טובים ועכשיו אני מקדיש לך שיר ישששששששששששש ליי הוןןןןןןןןן אבל אין לי אותךךךךךךך אין לי אותךךך!! קניתי ג'יפ חדש של האמר יש לי הון! אבל אין לי איתךךךךךךךךךךךךךך אין לי אותךך
M m a r i n a2 New member 8/6/08 #13 פשוט זמר גדל לנו פה בקהילה הזאת.. אז מה חיימיקו, עוד שנה כוכב נולד?:] חחחחחחחח
U UnD New member 8/6/08 #18 מזללל טוב../images/Emo65.gif עד 120 הרבה אושר עושר וכושר[בקשר לכושר..תתאמן עם ספיר היא לומדת קונג פו כבר הרבה זמן רק תצטרך לעזור לה קצת להרים תרגל לפני הבעיטות וזה.. ]
מזללל טוב../images/Emo65.gif עד 120 הרבה אושר עושר וכושר[בקשר לכושר..תתאמן עם ספיר היא לומדת קונג פו כבר הרבה זמן רק תצטרך לעזור לה קצת להרים תרגל לפני הבעיטות וזה.. ]
U UnD New member 8/6/08 #31 כן כן ../images/Emo6.gif ·٠•●ҳ̸Ҳ̸ҳ мoran ҳ̸Ҳ̸ҳ●•٠· אומר/ת: גלגלונים אה? ס פ י ר י [: אומר/ת: חחחחחח הלוואי הייתי יודעת
כן כן ../images/Emo6.gif ·٠•●ҳ̸Ҳ̸ҳ мoran ҳ̸Ҳ̸ҳ●•٠· אומר/ת: גלגלונים אה? ס פ י ר י [: אומר/ת: חחחחחח הלוואי הייתי יודעת