זהו החלטתי!

Liorking

New member
נקודה טובה

חשבתי באמת לבטל בגלל היחס הזה של ווטרס גם לנו וגם לשועלים. זה מרגיז את השועלים. חשבתי שבכל זאת, זה יותר מרבע פינק פלויד, זה עכשיו או לעולם לא. אבל עכשיו כשיש מתחם VIP די גדול ובקושי רואים את מי שנמצא על הבמה, אני צריך לחשוב על זה קצת. אני אברר עוד פרטים על המופע.

The Walrus

New member
תראה,

ראסמי ווטרס די צודק. אנחנו לא ממש תלית שכולה תכלת. תסתכל על זה מהצד שלו - האו"ם נתן לנו חצי ארץ, ובמהלך חמישים שנה כבשנו עוד ועוד שטחים, עכשיו אנחנו פי 3 מהשטח המקורי.

בסדר גמור, החלטה לגיטימית

אבל אותי לא שיכנעת לבטל את הכרטיס. וזו היתה מטרתך, מלבד הרצון להתבטא, לא?

אתה צריך להבין שאתה בסך הכל:

עוד ישראלי בכיין שמחפש על מה להביע מחאה :) המחירים לכל ההופעות בעולם הם אותו דבר. ואין פה שום גניבה. גניבה זה לקחת ממני 500 שקל על זה שאני הולך לראות כדורגל בטלוויזיה. לא אני ולא אתה יודעים מה ההוצאות שלו על המופע/ כמה כסף הולך לשוקי/ כמה הולך לאבטחה/ האם הוא מתכנן לרכוש את מיקרוסופט/ מה אשתו רוצה ליומולדת (או ליום נישואים, או ליום האישה, או ליום האהבה) אתה גם לא יודע איך בדיוק שוקי אמור לכסות את ההשקעה בשדה חומוס הזה, שעלה לו הרבה כסף. במקום לבכות/להביע מחאה שלרוג'ר ווטרס ממש לא אכפת - לך תהנה מההופעה. הרי לא רק שרוג'ר ישכח כל סוג של מחאה שתהיה פה. אתה תתחרט במשך כל חייך שלא היית מעולם בהופעה שלו.

חרטושה

New member
כל הכבוד לך!

יפה בעיני שאתה הולך עם העקרונות והעמדות שלך, לא מתפשר ומוכן לשלם את המחיר בעבורם. יפה מאד, זכית במלוא הערכתי ואני מכבדת את ההחלטה שלך. אני רק מקווה שאתה לא מבסס את ההחלטה על שיקולים מוטעים. מצד שני, מה זה שיקול "נכון" אין לי מושג גם.

wommer

New member
שיקול נכון?

אולי זה לפי העקרונות באמת.... אני רואה לנכון ללכת לראות את ווטרס, לא משנה מה...(כל עוד המחיר נורמלי וכו) הוא למשל לא רואה לנכון לראות אותו בגלל כל הסיבות למיניהן, ובגלל העיקרון שלו. אני הולך לפי העיקרון, שזו הזדמנות חד פעמית, שאסור לפספס. אז אם הוא מוכן לפספס את ההזדמנות הזאת, שיערב לו. אני ועוד הרבה אחרים מהפורום, אני מאמין, לא מוצאים סיבה למה לא ללכת להנות מהמוסיקה, מחברתם של חברי הפורום(או לא) או חברים אחרים. וכשיגיע היום שבו אני אשמיע לילדים שלי את דארק סייד לדוגמא, אני אגיד להם:"שומעים את היצירה הזאת? אני הייתי בהופעה החד פעמית שהיתה בארץ של הבסיסט, הגאון מאחורי כל זה." - לא סתם... :) אבל שוב, הבנאדם מתפרק(והוא לא היחיד) ואם היתה לי אפשרות(גם כספית, וגם זמן) הייתי נוסע לראות את גילמור. אז אני עשיתי את החושבים שלי, וואלה, אז הלכו 400 שקל, אני עובד, ואני אשלים את זה תוך כמה ימים, לא נורא. אבל זה לא מה שימנע ממני לראות אותו.

thezanani

New member
אוההה ילדים.

גם אני בזמן האחרון התחלתי להשקיע מחשבה יתרה בסטליסט היומי של צמד החומיינים שלי טרם יעלו על יצועיהם המבעישים. ASOS מאומאגומה חובה. חובה. כל לילה. אין פיפי. שים מדל. אתה אוהב. כן. עכשיו. זורבה אני אכלע אותך. סיגמא 6 אתה הנמכת עכשיו? אתה הנמכת עכשיו? יופי. אתה אוהב. אתה תאהב. לא אוהב תלך לישון עם החתולים בפח של רוחמה. או שתחזור לאמא שלך יימח שמה.

אף אחד לא ביקש ממך לבוא

ווטרס צריך לעשות מה שהוא מאמין בו ואתה צריך לעשות מה שאתה מאמין בו ועל זה אני מברך אותך אני לא חושב שווטרס כזה שם זין על ההופעה הזו כמה כסף הוא יעשה עליה ואם יהיה כרטיסים לוי איי פי ואם לא זו לא בדיוק הופעת חייו ולא הצ'אנס הגדול שלו לעשות הרבה כסף הוא פשוט בא להופיע וסביר להניח שהרבה אנשים מסביב רוצים לעשות על זה כסף כמו מי שמפיק את ההופעה חוץ מווטרס ומכיוון שמדובר בהופעה חד פעמית שאם היית רוצה להיכנס לכזו ב40 שנה האחרונות היית צריך לקנות כרטיס טיסה לחו"ל שכבר יעלה לך יותר מ375 שקל וגם מדובר בהופעה מושקעת אני חושב שמדובר במחיר סביר בכל זאת ווטרס מגיע אלייך עד הבית...ועוד עם כל השואו שלו זה שיהיו אנשים שיהיו יותר קרובים לבמה ויהנו מזה יותר לא כזה מטריד אותי אתה יכול לבטל אתה לא באמת דופק אף אחד אתה ושאר החברים שלך זה לא מה שיגרום לווטרס או להופעה הזו לשבור רגל ולא ירגישו יותר מידי בחוסר נוכחותכם פשוט אתה צריך להבין שבכל מקום שמישהו בו נותן בו שרות יהיו אנשים שיתלוננו על זה לפני חצי שנה אנשים התבכיינו על למה ווטרס לא בא לארץ ווטרס בא לארץ התבכיינו למה לא יהיה שם גיטריסט כזה וכזה ולמה הוא צרוד הוציאו מחיר 375 שקל התבכיינו שהוא יקר מידי העבירו את ההופעה לקבינימט התבכיינו שלא יהיה נוח ושצריך לבוא יום לפני כדי לתפוס מקום טוב הכינו מושבים של וי איי פי וגם על זה שוב מתבכיינים תמיד יהיו אנשים שימצאו על מה להתבכיין ולבריאות אבל זה בטח לא אשמתו של ווטרס שבסך הכל רוצה לנגן להופיע להגיד כמה דברים ולעשות את שלו הוא מציע לך ככה וככה כסף בככה וככה תנאים טוב לך סבבה לא טוב לך גם טוב הוא יחיה גם בלעדייך אבל אל תעשה לאף אחד טובות ואל תתנהג כאילו ווטרס פה לא בסדר כאילו הוא צריך לבוא לפה ולהביא שלל נגנים ותפאורה ואנערף לארץ הפיגועים בשביל לעשות כלום כסף ולהגיד שום אמרה הוא יכל לעשות את אותה ההופעה מול הבית שלו והיה מרוויח כפול כסף ולא היה צריך לסבול אנשים כמוך שמתבכיינים או פיגועים או טיסה לקיבינימט לא רוצה ללכת זכותך אבל די להתבכיין על ווטרס

wommer

New member
מסכים

אבל אל תשכח שהוא ירוויח קצת יותר מכלום כסף...

אתה פשוט

צודק אבל ההחלטה שלי היא לא משיקולים פיננסים אלא עקרוניים ואני חושב שווטרס הוא זה שעומד תמיד מאחורי עקרונותיו, מי אני שאחלוק עליו

תחלוק

חלוקה זה הרי כל היופי לא חושב שווטרס בעד שכל העולם יהיה כמוהו ויחשוב כמוהו ואם כן אז הוא אידיוט ומי זה ווטרס שלא יחלקו עליו כל הכבוד על העקרונות שמור עליהם תעשה כל מה שאתה יכול כדי שאף אחד לא יבוא להופעה ולי יהיה ממש נוח להיות שם לבד:)

למעלה