זהו! החלטתי

זהו! החלטתי

לא כתבתי כאן הרבה זמן כי הייתי מאוד עסוקה בכמה דברים. אבל בזמן הזה קרו לי הרבה דברים משמעותיים בחיים. דבר ראשון החלטתי שאני כבר לא רוצה להיות יהודיה. לא שאני אהיה נוצריה או בדת אחרת,פשוט כי לא מאמינה בתנ"ך ואם אלוהים בכלל קיים אם בכלל,הוא בכלל לא מתערב בחיים. אבל התרחקתי מאוד מהיהדות בעקבות חב"ד. למשל כשאני במרכז תל אביב הם מבאים לי חומר על הרבי שלהם,כשאני מסתובבת בקניון אביב הם מחלקים לי נרות שבת ואומרים לי שבת שלום. לא ויתרתי ואמרתי להם שלא רוצה את הנרות והשבת שלום שלהם ואקפיד מאוד שלא לקדש את השבת ועוד. אז הם לא כיבדו את דרכי וזלזלו בה. אם זאת היהדות,אינני רוצה בה! ואז ישבתי עם עצמי וחשבתי האם בכלל אני רוצה להיות יהודיה. גם אותם אורתודוכסים מעברי הדתי,גם חב"ד,גם הכפיה הדתית השוררת במדינה. גם זה שבתנ"ך יש ממש דברים מזעזעים ואיומים. אני כבר לא רוצה להיות יהודיה. אני אדם,כבר לא יהודיה. ואיך אני מתייחסת לחב"ד? כאל ,תרבות שאיננה שלי. ובכלל לא מרגישה הרגשת קדושה או שהנרות והשבת שלום שלהם הם מתרבות שלי אלא מתרבות זרה ורחוקה. וכבר יש לי ניסיון בכך.

הרדוף3

New member
כל הדתות זה שטויות !!

אדם צריך להיות חופשי במעשיו ובהחלטותיו. האמונה בדת זו או אחרת, שוללת מן האדם את החופש ואת הזכות לבחור ולהחליט. כל הדתות והזרמים השונים בכל דת, נוצרו ע"י אנשים כריזמטיים בעלי יכולת השפעה על אנשים שניתן להשפיע עליהם. אדם שדוגל בחופש צריך להתרחק מכל דת ומכל אמונה דתית. וכל הכבוד למי שמחליט להתרחק מן הדת. היהדות היא דת !!! אני לא יהודי אני ישראלי !!!

למעלה