אילנה בוקר צח....תגידי
את יכולה לדמיין לעצמך בליינדייט עם מישהו ?נשמע כך: אילנה? זרובבל? היי ערב טוב , וואו את נראית טוב תודה ....גם אתה.... נו יאלנה מה בא לך? לא יודעת אולי נשב ככה על איזו כוס קפה? או על בירה טובה? אפשר גם בקבוק יין שיחמם אותנו.... זהו - רק אמרת יין הנורות במוח שלו התחילו לעבוד(חכי , אני יודעת שזה נראה לא קשור סבלנות...) נניח שהלכתם על הכוס קפה....התיישבתם באיזה מקום נחמד ואז הוא שואל: נו אילנה אז מה את עשוה בחיים? אני לא עושה שום דבר מיוחד כמו כולם, עובדת, חברים, ילדים , עניינים. את נשואה? לא אני ....חופשיה.....
זהיו זה!!!!!!!!!!!!!!!!!! זו הפעם הראשונה שכל המערכות אצלו בגוף עובדות יחד....מתואמות לחלוטין..... זה כמו שלעולם לא תשמעי על תאונה בתל ברוך - זה המקום היחיד בו הגברים תמיד נותנים זכות קדימה(גם אם הם לא מול שלט עצור...) מגלים את הלרג'יות שלהם כלפי בני מינם...... נגמר הקפה (הוא גרם לזה להיגמר בשלוק וחצי...אל תשכחי שהנורות עדיין מהבהבות לו בראש...כי את הרי חופשיה....יאללה לפני שתכנסי לכלוב או שמישהו אחר יקטוף לו אותך מהשולחן.....) הוא עשה רושם מאד נחמד עדין אבל הוא לא אשם. אילנה........ זו את ששידרת מסר חופשי........יענו עושה מה בראש שלי... והוא....בסהכ רצה קצת גודטיים ואז הוא שולח את היד ואת כועסת ונעלבת... והוא בכלל לא מבין... מה אילנה? עשיתי משו לא בסדר? אני איטי מדי?בואי נזרום מותק לחיי החופש...... ואת תמצאי את עצמך מצטדקת....סליחה אתה לא חושב שאתה חוצפן? מה אני נראית לך איזו קלת דעת עד כדי כך? והוא (
בהלם מוחלט: מה פתאום!!!!!!!!!!!!!! את נראית בראש הכי סבבה, את זורמת חופשיה מה יש לך את? אני לא מבין אותך ...הו אילנה..... תראי איך את כל הספור מקצרים בשניה: היי נעים מאד אילנה-----זרובבל---ספרי לי עצמך-----אני גרושה עם שני ילדים ---- אז מה אמרת שאתה מכיר את הגרוש שלי?----על מה אתה "ישבת"? כי האקס שלי ישב על זה שפעם מישהו אמר לי מילה לא במקום ושלח ידיים ומאז הוא המסכן מקבל קצת נכות מבטוח לאומי..... תרצה יין אולי זורבבל?(והוא, מהרהר מה פתאום? אני אשתה אני אתמסטל היא תרצה אותי נעשה ס....היא תלך תחזור מחר....ואני כבר לא אחייה כדי לפתוח את הדלת....) לא אילנה אני לא בפוקוס כשאני שותה...לא אוהב אלכוהול-זה מר לי.... את לא נראית לי כל כך חופשייה בשביל להסתכן.... המילה חופשייה לאו דוקא מעידה על חופש מבן הזוג ...... יותר מעידה על עניין של אופי וזרימה קלילה בחיים..... תחשבי על זה......