זהו החלטתי

my sunshine

New member
אילנה יקירתי, את ברורה... כנראה

שאני לא הייתי ברורה אות קין =
עכשיו זה ברור

או../images/Emo70.gif

טוב ששאלת דרלינג
... אני תייחסתי למה את כתבת... וזה מה בא לי בקודקוד... "אילנה קשה לה עם האות מה הדביקו לה על המיצחיה...והיא לא מצליחה לבד להגרדת לו משם"... וככה באתי לעזור לך...לא טוב

א ש לי

New member
התחפרי בתוכך וחישבי....

מה את באמת לא אוהבת את הרי גרושה המון שנים אז מה את באמת לא אוהבת ? את ההגדרה או את המצב? כשתגיעי לתשובה לא יהיה איכפת לך מההגדרה:)

אש לי צורך להתחפר...

כתבתי דיי ברור שאינני אוהבת את ההגדרה והרי את יודעת או לא יודעת אני יזמתי את הגירושים כלומר התגרשתי מתוך החלטה שלמה ואין לי כל בעיה עם המצב חייתי 6 שנים בזוגיות כאשר סוכם מראש מבחינתי בלי חתונה וכאבי ראש וכך רוצה גם במערכת הבאה זוגיות ללא נישואים

א ש לי

New member
מה זה משנה אילנה מי גירש את מי?

מעולם לא סיפרתי לאף אחד שאני ביקשתי שיעזוב שניגמר, ניגמר לשניים מי אמר ראשון די??? מי באמת העיז? זה באמת לא משנה שורה תחתונה לכולם זה ניגמר תודה על תגובתך.

אש....

לא כתבתי כדי להגדיש מי ראשון רק כהבהרה ותגובה לדברייך שאברר מה הסיבה שהמילה מפריעה לי הסברתי שהתגרשתי מיוזמתי כך שאין לי בעיה עם המצב רק עם ההגדרה למה נתפסים לתפל ולא לעיקר

jane34

New member
אילנה בוקר צח....תגידי

את יכולה לדמיין לעצמך בליינדייט עם מישהו ?נשמע כך: אילנה? זרובבל? היי ערב טוב , וואו את נראית טוב תודה ....גם אתה.... נו יאלנה מה בא לך? לא יודעת אולי נשב ככה על איזו כוס קפה? או על בירה טובה? אפשר גם בקבוק יין שיחמם אותנו.... זהו - רק אמרת יין הנורות במוח שלו התחילו לעבוד(חכי , אני יודעת שזה נראה לא קשור סבלנות...) נניח שהלכתם על הכוס קפה....התיישבתם באיזה מקום נחמד ואז הוא שואל: נו אילנה אז מה את עשוה בחיים? אני לא עושה שום דבר מיוחד כמו כולם, עובדת, חברים, ילדים , עניינים. את נשואה? לא אני ....חופשיה.....
זהיו זה!!!!!!!!!!!!!!!!!! זו הפעם הראשונה שכל המערכות אצלו בגוף עובדות יחד....מתואמות לחלוטין..... זה כמו שלעולם לא תשמעי על תאונה בתל ברוך - זה המקום היחיד בו הגברים תמיד נותנים זכות קדימה(גם אם הם לא מול שלט עצור...) מגלים את הלרג'יות שלהם כלפי בני מינם...... נגמר הקפה (הוא גרם לזה להיגמר בשלוק וחצי...אל תשכחי שהנורות עדיין מהבהבות לו בראש...כי את הרי חופשיה....יאללה לפני שתכנסי לכלוב או שמישהו אחר יקטוף לו אותך מהשולחן.....) הוא עשה רושם מאד נחמד עדין אבל הוא לא אשם. אילנה........ זו את ששידרת מסר חופשי........יענו עושה מה בראש שלי... והוא....בסהכ רצה קצת גודטיים ואז הוא שולח את היד ואת כועסת ונעלבת... והוא בכלל לא מבין... מה אילנה? עשיתי משו לא בסדר? אני איטי מדי?בואי נזרום מותק לחיי החופש...... ואת תמצאי את עצמך מצטדקת....סליחה אתה לא חושב שאתה חוצפן? מה אני נראית לך איזו קלת דעת עד כדי כך? והוא (
בהלם מוחלט: מה פתאום!!!!!!!!!!!!!! את נראית בראש הכי סבבה, את זורמת חופשיה מה יש לך את? אני לא מבין אותך ...הו אילנה..... תראי איך את כל הספור מקצרים בשניה: היי נעים מאד אילנה-----זרובבל---ספרי לי עצמך-----אני גרושה עם שני ילדים ---- אז מה אמרת שאתה מכיר את הגרוש שלי?----על מה אתה "ישבת"? כי האקס שלי ישב על זה שפעם מישהו אמר לי מילה לא במקום ושלח ידיים ומאז הוא המסכן מקבל קצת נכות מבטוח לאומי..... תרצה יין אולי זורבבל?(והוא, מהרהר מה פתאום? אני אשתה אני אתמסטל היא תרצה אותי נעשה ס....היא תלך תחזור מחר....ואני כבר לא אחייה כדי לפתוח את הדלת....) לא אילנה אני לא בפוקוס כשאני שותה...לא אוהב אלכוהול-זה מר לי.... את לא נראית לי כל כך חופשייה בשביל להסתכן.... המילה חופשייה לאו דוקא מעידה על חופש מבן הזוג ...... יותר מעידה על עניין של אופי וזרימה קלילה בחיים..... תחשבי על זה......

א ש לי

New member
נקודה נחמדה לחשיבה

אבל אז לבטח התשובה תיהיה אני חופשיה להגיד "לא" לא רוצה לא מוכנה לא בא לי לא מסכימה כל ה"לא" הזה בעצם לא נשמע ממקום של חופש אלא של מעצורים חסימות עצירות ..אז איפה החופש?:) דודו טופז שנה שעברה עשה תוכנית על הגרושים ואז ביקש מכולם להגיד שהם חופשיים ולא גרושים, בולשיט, שורה תחתונה...מי את? מי אתה?

ווואווו ../images/Emo51.gif על ההשקעה ../images/Emo6.gif...

אהבתי וצחקתי תביני את כתבת על פרשנות והיא כלל לא מעסיקה אותי שכל אחד יבין ויפרש מה שירצה והאמיני לי שהוא יבין בדרך דברייי את כוונותיי ד.א. כל מי שנתקל בתשובה שלי הבין ולא היתה לי בעיה לגבי המילה חופשייה שאני משתמשת בה יש לי חשיבות משום שמאז שהתגרשתי בעצם החלטתי שאיש יותר לא יקח את החופש שלי ואיש יותר לא ימנע, יגביל, ישלוט על חיי לא בעבודה, לא בזוגיות ובכלל התחומים והמסגרות אני אדם חופשי במלוא מובן המילה אין עלי כל הגדרה לסטטוס שלי רק אדם חופשי מלבד ההגדרה הלכתית נקרא לה בת.ז בולשיט לא אוהבת...טוב כדאי שאעצור שלא אקומם כמה חברים בדעותיי

על פי ההלכה אני גרושה../images/Emo70.gif

עלי הערכים שלי - אני מאושרת
אז מה איכפת לי מה כתוב לי שם איפושהו בארכיונים

יערית

New member
אז את לא אוהבת

זו עובדה של סטטוס ,מה שאת מרגישה הכי נחשב. האם עצם העיניין שאת גרושה מזה מס' שנים רב מפריע לך? אל תשכחי שמתוכם היתה לך תקופה ארוכה מאד של זוגיות נפלאה!!!

יש חשיבות למילים ../images/Emo141.gif

גם כשהמצב נתון, המילים שאנחנו בוחרים כדי לתאר אותו משפיעות על ההרגשה.

יערית

New member
אכן אכן

אני מאד בטוחה בתשובה שלי כשאני נשאלת למצב הסטטוס שלי. יש משהו מעבר למילים,מה אתה משדר דרכם.
אתה קרוב היום?

יערית זהו שאני מרגישה חופשייה...

כל השנים השתמשתי בהגדרה גרושה והרגשתי חוסר חיבור והתקוממות פשוט לא מקובלת עלי המילה הזו ואינני מרגישה שהיא מתחברת אלי נכון הסטטוס ישאר אותו דבר אבל אפשר לשנות את המילה

למעלה